Açıköğretim ilahiyat...

Yani 3-4 aralıkta gireceğimiz sınavda 6. üniteye kadar sorumluyuz 6 da dahil mi? Birde 3-4 aralık sınav tarihinin yanında parantez içinde (online) yazıyor online mı sınav olacağız? :44:

walla nette sanırım yanlış,bize verilen kağıtta 11 aralık yazıyor...benimkinde online yazmıyor....sen andolu üni. açıköğretim misin??çünkü bunun dışındaki üni. online oluyomuş..

walla nette sanırım yanlış,bize verilen kağıtta 11 aralık yazıyor...benimkinde online yazmıyor....sen andolu üni. açıköğretim misin??çünkü bunun dışındaki üni. online oluyomuş..

Evet Anadolu üniv.im. Kimliğimi almaya gittiğimde büroya sorayım o zaman.

Merhabalar,
Arkadaşlar elinde ilahiyatın geçmiş yılların soruları olan var mı? Nereden bulup indirebilirim? İnternette çok aradım ama kopuk kopuk bişeyler var sadece. Hoş sistem, dersler, kitaplar bu kadar değişmişken sorular da değişmiştir ama yine de kolay yoldan sınıf geçmek için aklıma başka birşey gelmiyor :26::26::26:

bu sene ilahiyat 1.sınıfı okuyacağım kısmetse.sınav sistemi değişmiş sanırım.Acaba aralıktaki sınavda kaç üniteden sorumluyuz.

ilk sınavda ilk 6 ünite, ikinci sınavda hepsinden sorumlu olunuyor... ben 2. sınıfım, geçen yıl benim öyleydi.. sadece bilişim teknolojileri dersi farklı..

Sonuçlar açıklandı kızlar şimdi sırada finaller varrr sanırım 28-29 Ocakta :KK55:

arkadaşlar siizin bölümünüz sanırı krediliye geçmiş geçen sene bizim bölümde bu sene geçti ama her kafadan bi ses çıkıyor kredili sistemde 2.00 ortalamayı tutturduğun taktirde zayıfında olsa geçiyormuşsun böyle bi duurm var mı :KK43:(( aydınlatırsanız çok mutlu olacağım :KK43:

slm. arkadaşlar ygs de aöf barajı 140 2 yıllık ilahiyat için en az ne kadar puan almam lazım.siz kaç puanla girdiniz

Son düzenleme:
cevap yazan arkadaşlar acaba sizler kaç puanla girdiniz açıköğretim ilahiyata beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar. Ben meslek yüksek okulu Muhasebe mezunuyum. Açıköğretimden ilahiyata başvurmak istiyorum.
Bununla ilgili bir bilginiz var mı? Muhasebe okuduğum için İlahiyatı seçebilir miyim?

Aanadolu üniversitesi 275 puan
Atatürk üniversitesi 165 ile alıyor

Merhaba

Arkadaşlar

bu sene açıköğretim ilahiyat programına nasıl kayıt yapılıyor sınavsız geçiş dedikleri ösym ye gitmeden aöf bürosuna gidip kayıt yaptırabiliyomuyuz

Artık ben de bu gurubun bi üyesiyim..Bitince de 4 seneliğe geçiş yapmak istiyorum..Gerçi dur bi başlıyım de..:KK14::KK14:

Arkadaşlar ygs 4 330 bu puanla, meslek lisesi çıkışlı olmadığımdan çocuk geliişimine giremedim

aöf ilahiyat düşünüyorum ek yerleştirmede, yalnız erzurum ilahiyat sınavları onlinemış ya, kopya durumu rahat rahat olmazmı? evden sınava gireriz, yanımızdakine çözdürürüz,
ne dersiniz?

Arkadaşlar ygs 4 330 bu puanla, meslek lisesi çıkışlı olmadığımdan çocuk geliişimine giremedim

aöf ilahiyat düşünüyorum ek yerleştirmede, yalnız erzurum ilahiyat sınavları onlinemış ya, kopya durumu rahat rahat olmazmı? evden sınava gireriz, yanımızdakine çözdürürüz,
ne dersiniz?

selmacim yanlis anlama lütfen ama kopya/hile ile sinavi kazanmayi düsünüyorsan yanlis bir bölüm secmissin :)))

X