Açıköğretim ilahiyat...

Kızlar ben de açıköğretim ilahiyata sınavsız geçişle başvurmak istiyorum ama sınava da girmek istiyorum. Tercih yaparken notlarım kötüyse sınavsız geçişten faydalanılıyor mu? Bilgisi olan varsa çoook memnun olacağım.

hanımlaar sınavsız geçiş hakkımı kullanarak ben de aranıza katılmış bulunmaktayım inş :KK66:
yanlız adımımı attım aöf sistemini değiştirmişler :KK53: artık sınavlar daha zor olacakmış ve toplam 4 kez girilecekmiş diye bilgi edindim.. hadi bakalım cümleten hayırlısı :KK56:

Kızlar ben de açıköğretim ilahiyata sınavsız geçişle başvurmak istiyorum ama sınava da girmek istiyorum. Tercih yaparken notlarım kötüyse sınavsız geçişten faydalanılıyor mu? Bilgisi olan varsa çoook memnun olacağım.

Kendim cevaplayayım: Tercih esnasında da sınavsız geçiş tercih edilebiliyormuş.

merhaba kızlar bende meslek yüksekokulu gıda mezunuyum. ilahiyata başvurmak istiyorum,üniverste mezunları ne zaman başvuruyo acaba?.bitirince kuran ögreticiligi için kpss den kaç puan almak gerekiyo?ya kaç senedir niyetleniyorum hep geç kalıyorum:KK14:

Alt yapımnda olmasına güvenerek bu sene ilahiyat önlisansa başladım
ama ben ki sayfalarca latince kelımelerden olusan elektronık dersı ezberledım bu kadar zorlanmadım en cok korktugum arapca bıle gözümde küçüldü diğer dersleri görunce...
bütün derlser değişti 2 yıllık okul 4 dönem oldu kitaplar vaktinde verilmiyor sistem değişti
ve sistemi okuyarak öğrenıyoruz kimsenın net bır bılgısı yok
bilseydım bari sosyoloji ya da edebiyat okurdum
ziraa ilahiyat önlisansta da artık iş imkanına sahıp olmak eskıdı kadar kolay değil cok mezun verdi ve hala verıyor...

merhaba arkadaşlar ben bu sene ilahiyat aöf okumak istiyorum. 2 yılı bitirdiğinde kpss den sonra ne gibi imkanların oluyor. sadece 2 yıl için. ve kpss den kaç puan alman gerekiyor.?

merhaba kızlar. bende imam hatip mezunuyum. seneye ilahiyata girmeyi düşünüyorum.yanlız herşey çok değişmiş.nasıl başvuru yapacağım bilmiyorum. zamanı gelince beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.geçen sene başvuru yaptık. adresime herhangi bir şey gelmedi.ünüversite sınavı başvuruları olduğu zaman sınavsız geçişe başvurdum.sonra neyapmam lazım bilmediğim içinkayıt zamanı kayıt yaptıramadım.:44:

aöf ilahiyatı okumak isyiyorum ygs den 187 aldım acaba lts girmeye gerek varmı Baş vurular ne zaman
lütfen yardımcı olun.En Büyük KK

Bu ay kayıt oldum bende bu bölüme. :81: Kayıttan birkaç gün sonra resmi nikah yaptık soyadım değişti -nişanlıyım-. Dilekçe ile mi başvurup kaydımı düzenleteceğim fikri olan var mı :44:

bu sene ilahiyat 1.sınıfı okuyacağım kısmetse.sınav sistemi değişmiş sanırım.Acaba aralıktaki sınavda kaç üniteden sorumluyuz.

bu sene ilahiyat 1.sınıfı okuyacağım kısmetse.sınav sistemi değişmiş sanırım.Acaba aralıktaki sınavda kaç üniteden sorumluyuz.

canım ben de 1. sınıftayım..nette arlıktaki sınav için 1-6 ibaresi var..ama 6. ünite de dahil mi onu bilmiyorum..bilen varsa açıklama yapabilir mi???:KK76:

Kitapların tamamından sorumlu değil miyiz? Ben hepsine çalışmayı düşünüyorum.

vize sınavında 1-6 üniteler,finalde hepsi yani1-10... 2. dönem de yeni kitaplar vereceklermiş:KK43:

Yani 3-4 aralıkta gireceğimiz sınavda 6. üniteye kadar sorumluyuz 6 da dahil mi? Birde 3-4 aralık sınav tarihinin yanında parantez içinde (online) yazıyor online mı sınav olacağız? :44:

X