Açıköğretim ilahiyat...

Benim de arapça ve sanat tarihi kötüydü. Arapçayı zaten rastgele işaretledim. Diğerleri fena değildi. İnşallah açıklanması uzun sürmez. Ama sınava başörtülü girmek gerçekten harika bir duyguydu. Kendimi nerdeyse ilk defa bu memlekete ait hissettim. Ve çıkınca baktım sınava başörtülü girince yer yerinden oynamıyormuş...

bazılarının aklı yerinden oynuyordur sadece...

ben de önlisansı bitirip dgs + ilitam dvm edenlerdenim ilitam biraz daha zor tabi.tüm öğrenci arkadaşlara başarılar dilerim.

ilahiyatçı arkadaşlar bir şey soracağım ben ihl mezunuyum
mezun olalı 10 seneyi geçti
aöf ilahiyata sınavsız geçiş hakkım varmı
bu konuda yardımcı olurmusunuz
nasıl bir yol izlemeliyim
cevaplarınızı bekliyorum lütfen

canım eğer imam hatip liselerinden mezun olduysan tabiki bu hakkın saklı...ama ben bu sene için başvururken sınavsız geçişler kalkmış sonra yeniden tek seferlik konmuş die duydum. yani bu sene sınavsız geçiş hakkı kalkmış olabilir .istersen yakınındaki bi ihl den öğren...normal öss ye başvuranlarla aynı zamanda başvurcan. unutmayasın :)

ya kızlar bu arada sınav sonuçları neden açıklanmıyo yaaaa. meraktan çatlıcam... bide ders çalışasım gemio... eğer notlar yüksekse çalışmıcam :) ona göre... her gün bakıyom ama ses yok. büroyu aradım sistem sürekli hata veriyo dedim... evet dedi şimdilik yapcak bişi yok dedi...

sonuçlar açıklandı :)
ama ben şifremi bulamadığım için henüz sonucumu göremedim

ben de ihl mzunuyum ve ben de aynı konuyu merak ediyordum.
fakat bu yeni sistem insanın bilgi edinmeye çalışırken bile başını ağrıttığından konumuzla ilgili bir bilgiye ulaşamadım.
sen anlayabildin mi? anlatırsan sevinirim..

ben ihl mezunuyum ve sınavsız hakkımı kullanıp önlisansa geçmiştim ama 2 yıl önceydi ben de sistem değişti diye duydum ama emin değilim ihl rehber hocaları yardımcı olur sanırım bence onlara sorun derim

en iyisi mezun olduğun okuldan bilgi almak ,ben öyle yapmayı düşünüyorum

sınavla ilgili yapılan açıklamada okuduğum kadarıyla bizim 2 yıllık geçiş hakkımız devam ediyor sanırım. çünkü 2011 ygsye başvururken ygs'ye girmek isiyorum diyorsan 35tl, ygs'ye girmek istemiyorum diyorsan 10 tl ödeniyormuş. galiba bu 10 tl meslek liseleri ve bizimle ilgili olan kısım..

Ben de aöf ilahiyattan mezun oldum..Allah nasip ederse dgsye giricem..Hedefimde Kuran kursu öğreticiliği var..Kpssden önlisans 71 aldım..

lütfen yardım hanımlar kaç soru yapmam gerekiyor ilahiyata girebilmem için 140 barajını geçebilmem için hangi alandan kaç soru yapsam yeterli şimdiden allah razı olsun hanımlar teşekkür ederim...

lütfen yardım hanımlar kaç soru yapmam gerekiyor ilahiyata girebilmem için 140 barajını geçebilmem için hangi alandan kaç soru yapsam yeterli şimdiden allah razı olsun hanımlar teşekkür ederim...

sözelden yapabildiğin kadar yap, o puanı almak inan zor değil, benn geçen yıl, 1 ay ders çalışmayla 325 almıştım...

arkadaşlar vizeleriniz nasıl???
benim arapça 25 islam sanatları 40.... diğerleri şükür iyi

bende arapçadan çok korkuyodum çünkü hiç çalışmamıştım arapçaya...

arapça 60
islam sanatları 60
diğerleri iyi

ama 2. sınava acayip azla çalışmak lazım ya :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…