Açıköğretim ilahiyat...

Hanimlar acikögretim dediginiz yani disardan okuyorsunuz degilmi? Yurt disindan gelipte yinede disardan ilahiyat okumak mümkünmü? Yada bunun berlirli sartlari varmi? Ve kac sene sürüyor ilahiyat? Beni aydinlatabilirmisiniz lütfen? :44:

Sınav saat dokuzdaymış. İstanbul için çok erken bir saat. 2 saatlik yol var benim için. Nasıl gidecem kara kara onu düşünüyorum şimdi.

Allah zıhın acıklıgı versın ben gecen sene bıtırdım.nısanda da dgs ye gırecegım inş.

Allah razı olsun. Benim de ikinci üniversitem. Fizik mezunuyum. İlahiyat konuları ilgimi çekiyordu, sınavsız ikinci üniversite okuma olayını yeni öğrendim yoksa çok önceleri başvururdum, kısmet. DGSde Allah yardımcın olsun, başarılı olursun inşallah.

gayretınıze maşallah...bız her anımızda basortu ıle karsı karsıya bırakıldık ama sukur bu gunlerımıze..sagol teşekkur ederım amın inşallah.nerde oturuyorsunuz.istanbul???

evet 2 yıllıgı bıtırınce 4 yıllıga geciş var...şimd bursa istanbul bı kaç tane daha unı.var..bu nısanda basvurular var temmuz sıanv..

sınav kağıdım geldi, baya da ders çalıştım.. heyecanım var ama.. hayırlısıyla atlatırız inşallah sınavımızı..

Yeni kayıt olanların öğrenci kimlik belgeleri ocakta verilecek. Ama sınava giriş için Aöf bürolarından alınacak, ''kimlik kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı “Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi” verilecektir'' ibaresi var. Ben öğrenci belgesi almadım. Kayıt esnasında imzaladıkları fotoğraflı öğrenci bilgi belgesi var, onu kabul etmezler mi? Yoksa bu saatten sonra bahçelievlere gidip öğrenci belgesi alamam ki...

sınavım iyi geçti :) sadece arapçada ve İ. sanatlarında zorlandım biraz.. üniversite okumak harika bi,şey... hele de benim gibi sınava da üniversitede girmek, o koridorlarda yürümek, hele de başörtülü bir şekilde... harika, harika...

benimde kurstaki hocam girdi sınava okadar bilgi tek. calıstırdım inş ii gecmiştir ne zaman nete düşer sorular ondan daha çok heyecanlıyım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…