Bu arada sınavlara başörtülü girebiliyoruz değil mi? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Sınav saat dokuzdaymış. İstanbul için çok erken bir saat. 2 saatlik yol var benim için. Nasıl gidecem kara kara onu düşünüyorum şimdi.
Yıllardır heryere başı açık girince başörtülü girmek tuhaf gelecek bu sefer :) Şaka bir yana, çok sevindim bu duruma.
Allah zıhın acıklıgı versın ben gecen sene bıtırdım.nısanda da dgs ye gırecegım inş.
Allah razı olsun. Benim de ikinci üniversitem. Fizik mezunuyum. İlahiyat konuları ilgimi çekiyordu, sınavsız ikinci üniversite okuma olayını yeni öğrendim yoksa çok önceleri başvururdum, kısmet. DGSde Allah yardımcın olsun, başarılı olursun inşallah.
selam kızlar ben edebiyat okuyorum ilahiyatı merak ettim bazı sorularım vardı .bildiğim kadarıyla ilahiyat 2 yıllık ,aöf ilahiyatı bitirince 4 yıllığa tamamlanabilir mu ? aöf 2 yıllık ilahiyatı bitirince kuran kursu hocası olunabiliniyor mu ? teşekkürler :)
ben gireceğim 14.30 daBeyazıtta sınava girecek olan var mı?
sınavım iyi geçti :) sadece arapçada ve İ. sanatlarında zorlandım biraz.. üniversite okumak harika bi,şey... hele de benim gibi sınava da üniversitede girmek, o koridorlarda yürümek, hele de başörtülü bir şekilde... harika, harika...