- 22 Temmuz 2013
- 591
- 526
kizlar yeni ogrendim aofu arayip artik 1-4 unitelere calisyrmsz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamamdırrrrr teşekkürler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar yeni ogrendim aofu arayip artik 1-4 unitelere calisyrmsz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamün aleyküm arkadaşlar. İlk defa bir sınava hiç kitap kapğı açmadan gireceğim ki alttan arapça 2 im var ve hiç arapça bilmiyorm aslında çalışıyordum ama kursa başladım birde evli olunca çok yorcu oldu bu sınava çalışamadım. Arâpça 2 ve 4 ün çıkmış sorularının vidolu çözümü vardı nette onud bulamıyorm . Gören bilen arşivinde olan var mı?
Bende hiç arapça bilmiyorum, sıfır bilgiyle girdim bugün sınava hiç kitaplara dahi bakmadım tertemiz kitaplarım:) bende kursa gitmek istiyorum hangi şehirdesiniz, ve hangi kursa gidiyosunuz? halk eğitimin kurslarını çok öneriyorlar oraya mı gidiyosunuz acaba?
sınırsız kred birşey yok ama kayıt yenilerken sayfada size kredinizi gösteriyorarkadaşlar ben şuan 3.sınıftayım ve kpssye hazrlandığım için çalışamadım bu dönem sınavlara finallerede hazırlanamıcam 4.sınıfta sınırsız kredi diye birşey varmı ya da tüm derslerimi alabilmem için en çok kaç dersten kalırsam olr
ilk dönem derslerimi verdim hep not ortalamamda 2nin üzerinde buarada
Arkadaslar bence yardimci kitaplar yuzunden bu kadar detay soruluyor cunku hic kimse aof`nin kitaplarina gereken onemi vermiyor onlarda bu kadar detay soruyorlar diye dysunuyorum.
Arkadaslar durumlar nasıl sonuclardan memnun musunuz
şükürler olsun ben memnunum...
en düşük din hizmetleri 55 en yüksek 95 notlarım...diğerleri de 65 75 80 vs..
Tebrik ederim masallah iyiymis.
sağol canım, seninkiler nasıl?
Arapca 85
Din egitimi 80
Yasayan dunya dinleri 70
Hadis 90
Din sosyolojisi 100
Turk dili 75
Ataturk ilke 85
Kelam 85
Bu donem daha dikkatli calisirim dedim ama amcam vefat etti cok yogun gunler geciriyoruz bakalim ne olacak.
başınız sağolsun canım rabbim rahmet eylesin...üzülme allah yardım eder...
zaten şuan ki notların çok çok yüksek, bu dönem düşük bile alsan zaten otomatikman geçiyorsun...hiç telaş yapma..
Zaten sikintilarimi unutmak icin kendimi verdim derslere rabbim buyuk bakalim daha ne suprizlerle karsilasacagiz.