-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.981
Iyi geceler kızlar size birşey sormak istiyorum ben bu ay aof ye kayıt yaptırdım muhasebe bölümu kitaplaRimi da aldım fakat nereye kadar çalışacağımi bilmiyorum büroda sordum nette yazıyo nereye kadar çalışacağın dedi ama bulamadım bana yardım eder misiniz :26:
kızlar slm atatürk ünv açıköğretim öğrencisi varmı aranızda bu sene yeni okulum orası ama kafam çok karıştı kitaplar falan hep e kitap şeklinde.......
http://e-ogrenme.anadolu.edu.tr/Docu...ersListesi.pdf
Tüm bölümlerin vize ve finalde sorumlu olduğumuz ünitelerine bu linkten bakabilirsiniz .
çok teşekkür ederim canımHangi şehirdesin bilmiyorum canım benim yaşadığım şehirde en iyi açıköğretim dershanesi murat eğitim kurumları senin yaşadığın şehirde de varsa görüşmeni tavsiye ederim.
selamlar
2senelik dış ticaret mezunuyum aof. şimdi çocuk gelişimi okumak ve bu yönde devam etmek istiyorum ... ihracat yapmaktan sıkıldım, heleki çocuğum oldukdan sonra çocuklarla bir arada olmak istiyorum. ama nasıl olacağına dair hiç bilgim yok, yardımcı olabilirmisiniz.
arkadaşlar öncelikle herkese slm :) sizlere bi kaç soru sormak istiyorum eğer cevaplarsanız çok mutlu olacağım...
ben aöf iktisat bölümü 3. sınıf öğrencisiyim ve kayıt yenileticem ama şöyle bi sorun çıktı karşıma benim 27 nisan 2014 de düğümüm var ve bahar dönemi ilk sınavı yani vizesi benim düğün tarihime denk geliyor. geleyim soruma ben şimdi malum bu vizelere giremeyeceğim final sınavında şansım ne olur geçme durmum söz konusu olabilir mi? eski sisteme göre olmuyor bu yeni sistemde nedir ne dğildir bilen duyan varmıdır ?
Şimdi ne yapayım ben boşu boşuna 1 yılım gidicek düğün tarihinide değiştiremiyoruz kaldım ortada lütfen acill yardım...
slm masal perisi ben sana lisansa tamamlamak yani önlisans mezunu olup da açıköğretime kayıt yaptırmak istiyorum ben inşaat bölümü mezunuyum işletme okumak istiyorum kayıt tarihi geçti ya da ne zaman bilgi verir misinAçıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
slm masal perisi ben sana lisansa tamamlamak yani önlisans mezunu olup da açıköğretime kayıt yaptırmak istiyorum ben inşaat bölümü mezunuyum işletme okumak istiyorum kayıt tarihi geçti ya da ne zaman bilgi verir misin
canım lisans tamamlama 30eylül-25ekim tarihleri arasında
dgs ile sınavsız geçiş hakkı var direk kayıt yapabiliyoruz
umarım konu sahibi arkadaşım darılmaz bana cevap verdiğim için
ben de yaptırıcam da görünce cevaplamak istedim
sevgiler :)
hangi bölüm bitirdin cnm ne okumak istiyorsuncanım lisans tamamlama 30eylül-25ekim tarihleri arasında
dgs ile sınavsız geçiş hakkı var direk kayıt yapabiliyoruz
umarım konu sahibi arkadaşım darılmaz bana cevap verdiğim için
ben de yaptırıcam da görünce cevaplamak istedim
sevgiler :)
cnm tşk ederim ilgilendiğin için inş başarılı oluruz
hangi bölüm bitirdin cnm ne okumak istiyorsun
evet bende işletme okumayı düşünüyorum cnmrica ederim canım sen sağol
aslında kendime değil sözlümün kaydını yapıcam
2yıllık makine okudu şimdi işletme düşünüyoruz
malum pek de fazla bi bölüm yok :)
merhaba;
kayıt yenilettim fakat büroya henüz gitmedim şunu merak ediyorum ;
kimlik kartımızdaki bandrolün kayıt tarihleri içinde mi yeniletilmesi gerekiyor yoksa kayıt süresi geçince de yapılabilir mi?
acele cevap ???
sınava kadar diye biliyorum. çünkü o bandrol olamadan sınava giremiyorsun. ama aöf bu belli olmaz kayıt tarihinde yap bence.