Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

canım sadece diploma fotokopisini asla kabul etmiyorlar.
asıl diploma ve fotokopi götüreceksin
onlar bakıcak teyit etçek sonra aslını sana geri vericekler,fotokopiyi alıcaklar.
yada fotokopisini noterde onaylatacaksın,bunu da kabul ediyorlar (bu noter masraflı tabi)

sen öğrenci işlerinden iste,onlar sana verecekleri belgeyi biliolar tatlım.

cnm sen gıdacıydın değil mi? yani +3 okuyacaksın eksik dersleri de vermen gerekeceğinden 3. yıla sarkacak
eğer yaparım diyorsan, 2. universiteye başvur 4 yıl okursun ama bir diploman daha olur tabii karar senin
açıköğretimde muafiyet yok diye biliyorum yani aynı da olsa o dersleri almak duurmundasın
ama Atatürk uni. ne ister napar bilmiyorum bu yeni 2. uni sisteminde bence üniversiteyi ara öğren en garanti yol bu

bunun için seneye yapılacak olan ygsye girmen gerekli maalesef bekleyeceksin
ama madem radyo televizyonculuk istiyorsun imkan bulursan örgününü hatta 4 yıllığını kazanmayı hedefle en azından uni ortamını da görürsün

ben 3. sınıftayım..muhtemelen kaldım:)daha butunleme açıklanmadı ama oyle hıssedıyorum.3 dersten kalınca..kredili sistemde bi üstten ders alam sansın varmı.ben tam anlayamadım bu kredılı sıstemi:s
şimdi üstten ders almak var ama belli bir kredi var alabileceğin kalanları da bir sonraki sene vereceksin yani misal 3. sınıftan 3 dersin kaldı diyelim, bir üstten de 3 ders eksik alacaksın tabii kredisine göre 2 veya 4 de olabilir
ama sonuçta ertesi döneme uzayacak okulun

aynen bu şekilde ama şu var ki okumak isteyen arkadaş hali hazırda unide öğrenci bence fotokopiyi götürüp yanında da öğrenci olduğuna dair bir yazı götürürse de kabul edilir çünkü öğrenci işleri diplomayı ancak mezuniyetten sonra verir tabii en doğru cevabı gidip öğrenci işlerinden öğrenebilirsin

erciyes fenedebiyat fizik mezunuyum formasyonum yok ama
şimdi tezsiz y.lisans için ales kalktı dye biliyorum alanınızda devam etseniz? en azından formasyon alabilseniz keşke...gerçi daha önce dediğim gibi sağlık kurumları işletmeciliği var, bunun yanında laborant ve veteriner sağlık var hatta ebelikle hemşirelik de vardı ama noldu bilmiyorum kalktı mı:44:

arkadaşlar ben aöf önlisans mezunuyum busene dikey geçişle aöf lisansa geçicem fakat şöyle birşey duydum önlisansı bitirmek için 120 kredin lisansı bitirmek içinse 240 kredin olması gerekiyormuş ben aöf lisansa 3.sınıftan başlayacağım okumaya gene bu krediyimi tamamlamam gerekiyor yoksa kredi düşermi

seneye derken mart ayındamı oluyor sınav ? bir de 24 yaşındayım seneye 25 olacağım ve benden küçüklerle 4 yıllık üniversite okumak pek hoşuma gitmez :))))

üzülme ya ben de 26yım ve okuduğum bölümden istediğim bölüme dgs ile geçiş yok diye yine benzer dalda ama geçiş olabilecek bir bölüm okuyacağım ve düşün ki ben hala okuyorum liseden sonra okudum hala bitmedi bence bunu dert etme hedefe kilitlen
küçük detaylarda boğulup moralini bozma istediğin üni okumak mı o zaman en iyisini yapacaksın şu an ne yapsan iş bulmak zor o yüzden hedefine yürümek için ne gerekiyorsa onu yap yaşından küüklerle mi okuyacağım falan gibi değişik teoriler ürettikçe şevkin azalır
sınav sanırım mart-nisanda falan:44:

cnm sen zaten dikey geçiş yapacağın için o hesaplanıp sana söylenir
ya 3-4. sınıflrı okuyup 2 yılda bitirirsin ya da eğer ki eski sisteme göre hazırlık alman gerekiyorsa o dersler de alman gereken krediye eklenir ve doğal olarak 3 yıla çıkar hatta şu da var eğer ki alman gereken ders olur da hepsi 1. dönemde olursa o zaman 2,5yılda da bitirebilirsin lisans tamamlamayı

Erkek arkadaşım meslek lisesi mezunu
direk aöf'ye sınavsız kayıt olabilir mi yalnız 2010 mezunu,
eğer kayıt olunuyorsa 1 ekimden 19 ekime kadar
sınavsız geçiş başvuruları yapılıcakmış,şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim..

benim matematikten 1 soru yüzünden kalma ihtimalim var.. bu durumda yani kalırsam 3. sınıf derslerini de alabilecek miyim? Kmu yönetimi bölümü.. bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim ..

benim matematikten 1 soru yüzünden kalma ihtimalim var.. matematik 1. sınıfın dersi,bu durumda yani kalırsam 3. sınıf derslerini de alabilecek miyim? Kmu yönetimi bölümü.. bölümüm bu sene krediliye geçecek..bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim .

Aöf'de sınıf tekrarı kaldırıldı. Kaç dersiniz olursa olsun üst sınıfa geçiyorsunuz ve kaldığınız dersleri alttan alıyosunuz tekrar. Güz dönemindeyse güz döneminde, bahar dönemindeyse bahar döneminde almak zorundasınız.

eminmisiniz kaldırıldığına. e ben bu sene tüm derslerden kaldım nişan ve düğünüm araya girdi hiç çalışma imkanım olmadı zaten. e 2 den de muh. uygulamaları var. bu kadar dersten kalıp 4 e geçmem mümkün değil ..

harçlar kaldırıldı ya arkadaşlar. AÖF harçları da kaldırılır mı sizce yoksa kayıt yenileme için biz yine bayılıcaz mı 230 tl küsür paraları :)

Bende bu sene açıktan okumak istiyorum 2006lise mezunuym şimdi ders çalışınca sanki çalıştığımı anlamıyorum sizce yapabiliriym

harçlar kaldırıldı ya arkadaşlar. AÖF harçları da kaldırılır mı sizce yoksa kayıt yenileme için biz yine bayılıcaz mı 230 tl küsür paraları :)
evt harçlar kalktı sadece 47 milyonluk kısmı ama 205 tl ödenecek gene sen hangi bölüm okuycaksın bölüme göre farkediyor

Bende bu sene açıktan okumak istiyorum 2006lise mezunuym şimdi ders çalışınca sanki çalıştığımı anlamıyorum sizce yapabiliriym

yaparsın cnm istedikten sonra neden olmasın kendimden örnek vereyim ben ilköğretim lise üniversite hep dışardan okudum alt yapım sıfır olduğu halde buralara kadar geldim sen neden okuyamıyasın çalışma yöntemını değiştir yardımcı kitap al soru bankası konu anlatımlı onlara çalış inş geçersin cnm

evt harçlar kalktı sadece 47 milyonluk kısmı ama 205 tl ödenecek gene sen hangi bölüm okuycaksın bölüme göre farkediyor

ben büro yönetimi öğrencisiyim. eğitim senesi filan farkediyor mı? 5. yılım. 2 dersim kaldı istatistik ve at. ilkeleri bunları vermek istiyorum. benim de bildiğim sadece matbaa masrafı alınacak ama bugün aöf yi aradım kalkmadı 22 ekim de belli olur filan dedi kız.
nasıl 47 liralık kısmı mı kaldı. geri kalanı 205 tl mi yapıyor o bile çok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…