- 27 Kasım 2011
- 313
- 0
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.801
cevabınız için çok teşekkür ederim. fotokopisi var elimde zaten... sadece, aslıdır imzası olmadığı için endişeliydim.. notere falan gitmem mi gerekecek ki diye düşünüyordum... sanırım okuduğum okulunda öğrenci işlerinden gerekli bir belge alırsam işim hallolabilir.
teşekkür ederim cevabınız için... bahsettiğim gibi fotokopisi var.. yine de ben bir öğrenci işleriyle görüşeyim.. sanırım onlar daha önce böyle bir sorunla karşılaşmışlar ve çözüm bulmuşlardır...
bildiğim kadarıyla 2 yıllık sağlık kurumları işletmeciliği diye bir bölüm var
hangi fakülte mezunusunuz peki?
kızlar +2 yapcam ben şimdi yapılcak birşey yok dimi?1 ekimi bekliycez o zaman da internetten başvuru yapcaz evrakları hazırlıycaz büroya gitcez dimi? Daha önce açıköğretimle bir işim olmadı kaydım yok orda önceden yapmam gereken birşey var mı?
açıköğretimde muafiyet yok diye biliyorum yani aynı da olsa o dersleri almak duurmundasınmerhaba kızlar;
eşim ve 2. üniversite kapsamında atatürk üniversitesi adalet okumak istiyoruz.
eşim mezun ben örgün 4.sınıftayım.
netten baktım ön başvuru netten olacakmış,link öğrenci işlerine yönlendiriyor ama öğrenci işlerine giremiyorum,parola istiyor?
çok araştırdık ama bulamadık bi türlü: (
netten ön kayıt nasıl yapılıyor kızlar?
birde harçlar ne zaman yatırılıyor?
bi sorum daha olacak ben gazi ekonometri okuyorum,adalette göreceğim derslerin bir çoğunu zaten gazide gördüm ve verdim,bu derslerden muaf olabilir miyim?
bunun için seneye yapılacak olan ygsye girmen gerekli maalesef bekleyeceksinmerhaba arkadaşlar, ben açıköğretim lisesinden mezun oldum bu sene (9 eylül 2012)de. üniversiteyide açıköğretimden okumak istiyorum. bu seneki üni sınavlarına girmedim. bu durumda ne yapmam lazım bana bilgi verirmisiniz. hiç bişrşey bilmiyorum aöf ile ilgili. radyo televizyon okumak bölümü okumak istiyorum. :)
şimdi üstten ders almak var ama belli bir kredi var alabileceğin kalanları da bir sonraki sene vereceksin yani misal 3. sınıftan 3 dersin kaldı diyelim, bir üstten de 3 ders eksik alacaksın tabii kredisine göre 2 veya 4 de olabilirben 3. sınıftayım..muhtemelen kaldım:)daha butunleme açıklanmadı ama oyle hıssedıyorum.3 dersten kalınca..kredili sistemde bi üstten ders alam sansın varmı.ben tam anlayamadım bu kredılı sıstemi:s
aynen bu şekilde ama şu var ki okumak isteyen arkadaş hali hazırda unide öğrenci bence fotokopiyi götürüp yanında da öğrenci olduğuna dair bir yazı götürürse de kabul edilir çünkü öğrenci işleri diplomayı ancak mezuniyetten sonra verir tabii en doğru cevabı gidip öğrenci işlerinden öğrenebilirsincanım sadece diploma fotokopisini asla kabul etmiyorlar.
asıl diploma ve fotokopi götüreceksin
onlar bakıcak teyit etçek sonra aslını sana geri vericekler,fotokopiyi alıcaklar.
yada fotokopisini noterde onaylatacaksın,bunu da kabul ediyorlar (bu noter masraflı tabi)
sen öğrenci işlerinden iste,onlar sana verecekleri belgeyi biliolar tatlım.
şimdi tezsiz y.lisans için ales kalktı dye biliyorum alanınızda devam etseniz? en azından formasyon alabilseniz keşke...gerçi daha önce dediğim gibi sağlık kurumları işletmeciliği var, bunun yanında laborant ve veteriner sağlık var hatta ebelikle hemşirelik de vardı ama noldu bilmiyorum kalktı mı:44:erciyes fenedebiyat fizik mezunuyum formasyonum yok ama
bunun için seneye yapılacak olan ygsye girmen gerekli maalesef bekleyeceksin
ama madem radyo televizyonculuk istiyorsun imkan bulursan örgününü hatta 4 yıllığını kazanmayı hedefle en azından uni ortamını da görürsün
seneye derken mart ayındamı oluyor sınav ? bir de 24 yaşındayım seneye 25 olacağım ve benden küçüklerle 4 yıllık üniversite okumak pek hoşuma gitmez :))))
seneye derken mart ayındamı oluyor sınav ? bir de 24 yaşındayım seneye 25 olacağım ve benden küçüklerle 4 yıllık üniversite okumak pek hoşuma gitmez :))))
arkadaşlar ben aöf önlisans mezunuyum busene dikey geçişle aöf lisansa geçicem fakat şöyle birşey duydum önlisansı bitirmek için 120 kredin lisansı bitirmek içinse 240 kredin olması gerekiyormuş ben aöf lisansa 3.sınıftan başlayacağım okumaya gene bu krediyimi tamamlamam gerekiyor yoksa kredi düşermi
Aöf'de sınıf tekrarı kaldırıldı. Kaç dersiniz olursa olsun üst sınıfa geçiyorsunuz ve kaldığınız dersleri alttan alıyosunuz tekrar. Güz dönemindeyse güz döneminde, bahar dönemindeyse bahar döneminde almak zorundasınız.
aöf bürosuna tel açıp sorun kesin bilgiyi ondan alırsınızeminmisiniz kaldırıldığına. e ben bu sene tüm derslerden kaldım nişan ve düğünüm araya girdi hiç çalışma imkanım olmadı zaten. e 2 den de muh. uygulamaları var. bu kadar dersten kalıp 4 e geçmem mümkün değil ..
evt harçlar kalktı sadece 47 milyonluk kısmı ama 205 tl ödenecek gene sen hangi bölüm okuycaksın bölüme göre farkediyorharçlar kaldırıldı ya arkadaşlar. AÖF harçları da kaldırılır mı sizce yoksa kayıt yenileme için biz yine bayılıcaz mı 230 tl küsür paraları :)
Bende bu sene açıktan okumak istiyorum 2006lise mezunuym şimdi ders çalışınca sanki çalıştığımı anlamıyorum sizce yapabiliriym
evt harçlar kalktı sadece 47 milyonluk kısmı ama 205 tl ödenecek gene sen hangi bölüm okuycaksın bölüme göre farkediyor