- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.341
Uzun değil açıklayıcı olmuş,teşekkürler :)
Ama en önemli soruyu tekrar sorup net cevap almak istiyorum :18: Ben şimdi Ankara Üniversitesi'nde öğrenciyim.Aynı anda seneye sınava girip uzaktan eğitim programlarından birine de yerleşebiliyor muyum?Yoksa okurken 2.diploma olayı sadece aöf'de mi oluyor :/
bir ekleme daha yapıyım.uzaktan eğitim için sınava girmeniz gerekir ama aö de ikinci üniversite için örgünde okuduğunuz bölümün öğrenci belgesini götürmeniz yeterli.
bu nedenle hem örgün hem uzaktan okunmuyor diye bilyorum.ancak kendi üniversitenizin uzaktan eğitimi varsa yan dal yada çift anadal yaparak o bölümüde okuyabilirsiniz.
Teşekkür ederim.AÖF istemiyorum,çift ana dal yada yandal düşünüyorum ama imkanı olan bölümler kısıtlı olduğu için uzaktan eğitim düşünmüştüm ama neyse sağlık olsun :)
eğer zaman kaybetmek istemezsen aö okumanı tavsiye ederim.okul bitince bir bakıyosun 2 diploman olmuş
ama aö de istediğin bölüm yoksa çalışma hayatına başladığında rahatlıkla uzaktan eğitim okuyabilirsin.
artık aö bölümleride (kendini geliştirmen şartıyla) bazı firmalarca geçerli sayılıyor.aö edebiyattan mezun olan birisi formasyon aldıktan sonra devlete öğretmen olarak atanabiliyor mesela
değerlendirmeni tavsiye ederim
Teşekkürler,aklımda olacak bunlar :) Yine de AÖF ye nedense sıcak bakmıyorum ama bitirince devam zorunluluğu olmayan 2.üniversite yapabilirim belki .Umarım çift ana dal yada yan dal olur da bu dertten kurtulurum .
bnde bi soru sorayım:S
önlisanstan açıköğretim seçtim. iktisat. toplam 3 yıl okucam bi yıl hazırlık. şuan hazırlıktayım. işletme ile değiştirme şansım varmı. işletmede toplam 3 yıl. 1.yılı hazırlık
konu açtım ama hemen cevap almak için buraya da yazıyorum.şimdiden teşekkürler.
ben iki yıllık mezunum. küçük bebeğim var çalışmıyorum o yüzden şuan. aöf sosyal hizmetleri 2 yıllık bölümüne bu sene için direk sınavsız kayıt yaptırabiliyor muyum? şartları ve ücretleri hakkında bilgi istiyorum.çocuklla zor olur mu?
ikinci sorum, uzaktan eğitim tıbbi sekreterliik bölümü için iki yıllık mezun olmama rağmen ygs girmem gerekli mi?
üçüncü sorum aöf tıbbı sekreterlik bölümü 2 yıllık var mı?geçebiliyormuyum sınavsız ?
Tercih rehberinde aöf bölümlerini göremiyorum ben kızlar :26: önlisans ilahiyat kodunu arıyorum
çok teşekkür ederim. internetten kayıt falan lazımmı ? bir de kpss alımı var mı nereden bakılıyor? sosyal hizmetler, çocuk yuvaları bi çok yerde çalışabiliyorlarmış. bir soru daha gene aöf 2 yıllık tıbbı sekreterlk bölümüne direk kayıt yapabiliyormuyum? amma çok soru sordum çok sağol :)
kızlar merhaba benımde bır sorum olacak..ben 1. sınıfı okuyordum kaldım ve bır dahakı donem kayıt yaptırmadım dondurdum...(ızmırde)suanda kıbrıstayım ve okuluma devam etmek ıstıyorum...bunun ıcın ne yapmam gerekır bılen varmı?....
ya birde sağlık kurumları işletmeciliği bölümü var. sizce hangisini tercih etmeliyim? sosyal hizmetler mi?tıbbı sekreterlik mi? sağlık kurumları işletmeciliği mi? kpssye girme ve çalışma şartları açısından? ben gıda teknikeriyim kendim. çok yer uzun süreler çalıştım. ama kpssye alım yeni olmaya başladığı için bu yolu seçtim.
hangi bölüm ile ilgili sertifikalardan bahsettin canım? eğer gıdaysa haccp falan var.ama şuan kızım olduğu için kurslara şu aşamada gidemem. aöf ile sosyal hizmetler okuyana kadar 2senede kızım büyür nasılsa.seneye kpssye de giricem gene zaten.hayırlısı bakalım.sen sosyal hizmetler diyorsun yani. o zaman bu sene ona kayıt yaptırıyım.