Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

canım çok sağol başını ağrıttım bugün çok ama çok yardımcı oldun inan beni yönlendirme konusunda. canım benim bilgisayar işletmenliği ve ingilizce dil sertifikalarım da var. inceledim şimdide alım var evet. ben 78 le açıkta kaldım 4 sene. kendi bölümümden alım olmadığı için. gıda teknikeri de alıcakmış artık sanırım kpss. sağlıkçı çok alım var, o hangi bölüm biliyor musun?

rica ederim yardımcı olduysam ne güzel:21:
o zman çok güzel :KK9:
bildiğim kadarıyla ebe,hemşire ve radyolojide çok atama yapılıyor.
umudumuz kpssye kaldı zaten hepimiz için hayırlısı :KK34:

doğru söylüyorsun canım sağol valla. evde boş boş oturacağıma kızım büyüyene kadar bititrim enazından 2 seneliği de.elimde 2. diplomam olur :) sorum oldukça sorarım canım.

arkadaşlar şimdi açıköğretimi kazanmam durumunda mesela Anadolu Üniv'sinde bi bölümü açıktan okuyorum...örneğin bursa'da oturuyorum..Uludağ üniv deki aynı bölümün derslerine katılabilir mıyım ?
ki ben olabiliyor diye biliyorum ama biri aksini söyledi o yuzden emın olmak istedim.
yanı örneğin anadolu üniv'de açıktan turizm okuyorsam,kendı yaşadığım şehirdeki uludağ üniv'dekı turizm derslerine girebilir miyim ?
not: bölüm ve okul adları örnektir.

arkadaşlar şimdi açıköğretimi kazanmam durumunda mesela Anadolu Üniv'sinde bi bölümü açıktan okuyorum...örneğin bursa'da oturuyorum..Uludağ üniv deki aynı bölümün derslerine katılabilir mıyım ?
ki ben olabiliyor diye biliyorum ama biri aksini söyledi o yuzden emın olmak istedim.
yanı örneğin anadolu üniv'de açıktan turizm okuyorsam,kendı yaşadığım şehirdeki uludağ üniv'dekı turizm derslerine girebilir miyim ?
not: bölüm ve okul adları örnektir.

bu şekildie bir imkanınız yok.
aö'in yüzyüze akademik danışmanlık var.Ancak şu şekilde.dönem başında aö sitesinde yayınlanır.belirli dersleri bulunduğunuz ildeki üniversitede öğretim elemanları belirli gün ve saatlerde verirler bunlara katılırsınız.örneğin muhasebe dersi marmara ünv edebiyat fakültesinde pzr saat 14:00da gibi.
burdaki linkten sol taraftaki danışmanlık yerleri ve saatleri kısmını tıkladığınızda excel dosyasında 2010-2011 tarih ve yerlerini bulabilirsiniz.
Yüzyüze Akademik Danışmanlık - Anadolu Üniversitesi
kolay gelsin :KK34:

peki 10 ders var diyelim 5 inden geçtim 5inden geçemedin o geçtiğim derslerden muafmı olcam yoksa tekrar onlarıdamı vercem çok soru sordum ama ben bu aöfyi çözemedim gitti:84:

rica ederim bende sorarak araştırarak öğrendim :KK34:
örneğin 10 ders var ve 3 ünden kaldınız sınıf tekrarı yaparsınız sadece geçemediğiniz dersleri alırsınız.ama 2 dersiniz kaldı bir üst sınıfa geçersiniz ve kalan 2 dersinizi almak zorundasınız.(bu bahsettiklerin bütten sonrası için geçerli tabi ) :21:

baya bi karışık olmuş :KK53:
2005te kazandın kayıt yaptırdın harç ödedin ama kaldın
2006da tekrar ödedin ama gitmedin
ve şimdi harcınmı var gözükyo doğrumu anlamışım :26:

bukadar karışık olmasına rağmen şıp diye anlamışşın aynen öyle oldu bravo gerçekten :KK9:
şimdi ben bu görünen harcı yatırsam bidahaki sınavlara alınırmıyım :26:

bukadar karışık olmasına rağmen şıp diye anlamışşın aynen öyle oldu bravo gerçekten :KK9:
şimdi ben bu görünen harcı yatırsam bidahaki sınavlara alınırmıyım :26:

normalde 2008 yılında okulla ilişkinizin kesilmesi gerekiyordu.ama çıkan afla geri gelebiliyordunuz.yalnız 25 temmuz başvuruar için son gündü.aö bürosunu arayın sağlıklı bilgi alın yanlış bilgi vermek istemem :26:

Selam kızlar; aklımı karıştıran bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..10 eylül de bütünleme sınavında vermek zorunda olduğum bitanecik dersim var..Benim 11 temmuzda nikahım oldu malum soyadı değişikliği olacak..Sınava giriş belgem de yada sınavla ilgili bi sorun yaşarmıyım?AÖF büroya bu konu ile ilgili irtibata geçiliyormu bilmiyorum..Bildirmem gerekiyormu?:44:

Selam kızlar; aklımı karıştıran bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..10 eylül de bütünleme sınavında vermek zorunda olduğum bitanecik dersim var..Benim 11 temmuzda nikahım oldu malum soyadı değişikliği olacak..Sınava giriş belgem de yada sınavla ilgili bi sorun yaşarmıyım?AÖF büroya bu konu ile ilgili irtibata geçiliyormu bilmiyorum..Bildirmem gerekiyormu?:44:

aö büroyu arayarak öğrenmen daha doğru.muhtemelen büt sınav giriş yerleri belli olmadıysa dilekçe gönderemnizi isteyeceklerdir.:26:

kızlar 5 dersten kaldım ben 3 unu geçmişim hiç çalışmamıstım:44:
şimdi 3 tanesini verirsem eger 2.sınıfa gecebılıyormuyum:KK30:

direk aöf bürosuna git bende aynı şeyi yaşamıştım ordan biliyorum öğrenci kimlik kartını ve kimliğini yanına al hemen hallediyorlar yeni öğrenci kartı veriyorlar

Kızlar ben açıköğretim dış ticaret bölümünü bitirdim, henüz diplomamı almadım ve işletme bölümüne geçiş yaparak devam etmek istiyorum da şu an için değil. 1 yıl sonra yine işletmeye geçebilir miyim?:26:

Benim de bir sorum var kızlar. ben normalde bi devlet üniversitesinde okuyorum. bundan 2 yıl önce de açıköğretimden iktisat fakültesine başladım ama ilk yılın sonunda sevmedim ve bıraktım. üzerinden 1 yıl geçti. şimdi de radyo tv bolumune başlamak istiyorum, ön lisans. diğerini bırakmam buna engel olur mu başlayabilir miyim? bir de yine ikinci okul kayıt zamanında başvurcam değil mi? şimdiden teşekkür ettiiim :)

Benim de bir sorum var kızlar. ben normalde bi devlet üniversitesinde okuyorum. bundan 2 yıl önce de açıköğretimden iktisat fakültesine başladım ama ilk yılın sonunda sevmedim ve bıraktım. üzerinden 1 yıl geçti. şimdi de radyo tv bolumune başlamak istiyorum, ön lisans. diğerini bırakmam buna engel olur mu başlayabilir miyim? bir de yine ikinci okul kayıt zamanında başvurcam değil mi? şimdiden teşekkür ettiiim :)

2 yıl geçtiği için zaten kayıt silinmiştir.eğer örgünden mezunsanız diplomayla değilseniz öğrenci belgesiyle bürodan kayıt yapabilrisiniz:KK34:
kasım ortasında olucak büüyk ihtimal başvurular :21:

X