- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.361
canım çok sağol başını ağrıttım bugün çok ama çok yardımcı oldun inan beni yönlendirme konusunda. canım benim bilgisayar işletmenliği ve ingilizce dil sertifikalarım da var. inceledim şimdide alım var evet. ben 78 le açıkta kaldım 4 sene. kendi bölümümden alım olmadığı için. gıda teknikeri de alıcakmış artık sanırım kpss. sağlıkçı çok alım var, o hangi bölüm biliyor musun?
doğru söylüyorsun canım sağol valla. evde boş boş oturacağıma kızım büyüyene kadar bititrim enazından 2 seneliği de.elimde 2. diplomam olur :) sorum oldukça sorarım canım.
arkadaşlar şimdi açıköğretimi kazanmam durumunda mesela Anadolu Üniv'sinde bi bölümü açıktan okuyorum...örneğin bursa'da oturuyorum..Uludağ üniv deki aynı bölümün derslerine katılabilir mıyım ?
ki ben olabiliyor diye biliyorum ama biri aksini söyledi o yuzden emın olmak istedim.
yanı örneğin anadolu üniv'de açıktan turizm okuyorsam,kendı yaşadığım şehirdeki uludağ üniv'dekı turizm derslerine girebilir miyim ?
not: bölüm ve okul adları örnektir.
peki 10 ders var diyelim 5 inden geçtim 5inden geçemedin o geçtiğim derslerden muafmı olcam yoksa tekrar onlarıdamı vercem çok soru sordum ama ben bu aöfyi çözemedim gitti:84:2.sınıftan başlamış olacaksınız.en sonki durumunuz devam eder.
peki 10 ders var diyelim 5 inden geçtim 5inden geçemedin o geçtiğim derslerden muafmı olcam yoksa tekrar onlarıdamı vercem çok soru sordum ama ben bu aöfyi çözemedim gitti:84:
baya bi karışık olmuş
2005te kazandın kayıt yaptırdın harç ödedin ama kaldın
2006da tekrar ödedin ama gitmedin
ve şimdi harcınmı var gözükyo doğrumu anlamışım :26:
bukadar karışık olmasına rağmen şıp diye anlamışşın aynen öyle oldu bravo gerçekten
şimdi ben bu görünen harcı yatırsam bidahaki sınavlara alınırmıyım :26:
Selam kızlar; aklımı karıştıran bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..10 eylül de bütünleme sınavında vermek zorunda olduğum bitanecik dersim var..Benim 11 temmuzda nikahım oldu malum soyadı değişikliği olacak..Sınava giriş belgem de yada sınavla ilgili bi sorun yaşarmıyım?AÖF büroya bu konu ile ilgili irtibata geçiliyormu bilmiyorum..Bildirmem gerekiyormu?:44:
Selam kızlar; aklımı karıştıran bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim..10 eylül de bütünleme sınavında vermek zorunda olduğum bitanecik dersim var..Benim 11 temmuzda nikahım oldu malum soyadı değişikliği olacak..Sınava giriş belgem de yada sınavla ilgili bi sorun yaşarmıyım?AÖF büroya bu konu ile ilgili irtibata geçiliyormu bilmiyorum..Bildirmem gerekiyormu?:44:
kızlar 5 dersten kaldım ben 3 unu geçmişim hiç çalışmamıstım:44:
şimdi 3 tanesini verirsem eger 2.sınıfa gecebılıyormuyum
Benim de bir sorum var kızlar. ben normalde bi devlet üniversitesinde okuyorum. bundan 2 yıl önce de açıköğretimden iktisat fakültesine başladım ama ilk yılın sonunda sevmedim ve bıraktım. üzerinden 1 yıl geçti. şimdi de radyo tv bolumune başlamak istiyorum, ön lisans. diğerini bırakmam buna engel olur mu başlayabilir miyim? bir de yine ikinci okul kayıt zamanında başvurcam değil mi? şimdiden teşekkür ettiiim :)
bütünleme için sınav giriş belgeleri ne zaman gelicek arkadaşlar?