Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

arkadaşlar sınavsız açıköğretime yerleşmek için 4 yıllık üniversite mezun olmak gerekiyor
benim bildiğim böyle yani
sizin dediğiniz 2 yıllık muhasebe bölümünde ancak Dgs'ye girip açıköğretim İşletme veya iktisat bölümünü seçip 4 yıla tamamlayabilir
ben yanlış mı anlıyorum acaba.aklım karıştı ya:uhm:

söylediklerinin ikiside doğru.şartları uygun olanlar ikisinide yapabilir.yalnız meslek lisesi mezunlarına kendi alanlarında önlisans okuma hakkı var sınavsız.hepsine var sanırım.saatlerdir bakıyorum.gözlerim kızarmaya başladı.ancak kayıt geçti artık yaaa...

ee ben de meslek lisesi çocuk gelişimciyim ama aöf te çocuk gelişimi bölümü yok yani olsaydı sınavsız olabiliyordu yani öyle mi?ilk defa duydum ama güzelmiş
siz niye daha önceden bakmadınız ki...
son zamana bırakmayın işte:kedi:

daha önce baktım zaten.ön kayıt gerekli dediler.ama internette böyle bi bilgiye ulaşamadım.ön kayıt olmadığı için şuan başvuramadım yani.böyle bi sonuca vardım.halada emin değilim.mafoldumben ya beynim sulandı desem yeridir.pc ye bakmaktan.bi umut işte.keşke hala kaydolma şansım olsaydı... akannehir o siteden bak istersen.sen sınavla aöf 4 yıllık mı okuyosun şimdi.kaçıncı sınıftasın.okul öncesi mi yani

doğrudur bilgisayar yoruyor gözleri.dinlenin.hayırlısı her şeyin üzülmeyin ya:teselli:
ben 2 yıllık Sosyal hizmetler okuyorum çok şükür 2.sınıfa geçtim alttan dersim falan da yok şimdi de netten soru indirmeye çalışıyorum.yeni açılan bölüm olduğu için 2.sınıf dersleriyle ilgili fazla örnek soru yok artık olduğu kadarıyla
tamam o dediğiniz siteye bakarım

Son düzenleme:
okulrehberlik.com muş ya.pardon.meslek liselilerin sınavsız yerleşebilecekleri myo ve aöf önlisans programları yazıyo.

evet hayırlısı artık.inş seneye olur.kolay gelsin sizede.

hımm anladım aklıma takılan şu,mesela yarın kayıtlar sona eriyor diyelim,yarın gidip kayıt yaptırabilirmiydik,daha once başvuru yapmadan :S

inan bende bunun için saatlerdir ve öncesinde kafa patlatıp göz yoruyordum.bilmiyorum işte.dediğin gibi miydide kaldı bu kayıtlar.ben ön başvuru olmalı diye biliyorum.yani aöbürosundan öle demişler eşime.emin olamadım işte.bi umut belki öle değilidir başvurabilirim hala diye bakındım.ama bulamadım.ön başvuruda yapmadım çünkü...

bende buna kanaat getirdim zaten sonunda.ama insan işte belki diye... bu sene öss başvuruları ne zamandı.sanırım o zaman ön başvuru yapmak gerekiyodu...

Ösym 2011 yılı sınav takvimini ve sınav ücretlerini belirledi. Belirtildiğine göre; 11 Nisan 2011′de gerçekleştirilecek olan YGS’ye 11 Ocak ile 12 Şubat 2011 tarihleri arasında başvuru yapılabilecektir. YGS için bütün adaylar 35 lira ödeyecektir.

Merhaba arkadaşlar internetten ön başvuru yapmadan gidip kayıt yapılamıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…