Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

benim anlamadığım bu sene sınava girdiniz mi yani.tercih yapıp açıköğretim ilahiyata yerleştiniz mi 1.tercihte.eğer öyleyse bugün son gündü kayıtlar.evinize evrak gönderilmesi gerekiyordu zaten.göndermediler mi?:uhm:

cevap verdiğiniz için teşekkürler öncelikle..
hayır sınava girmedim ben.sınavsız kayıt için ne zaman diye merak ediyordum.ama geç kaldım sanırım.. sınavsız ilahiyat önlisans okuyabiliyorum normalde.bunun için kayıt tarihini öğrenmek istemiştim bilmiyorumkismile :eek:

ya bu aof nin büroları sürekli meşgul.bilerekmi bu telleri açık bırakıyorlar anlamadımki...diplomayla ilgili bir şey lazımmı diye sorucam kimseye ulaşamıyorum.kızlar diploma için götürmemiz gerekn şeyler varmı ?

cevap verdiğiniz için teşekkürler öncelikle..
hayır sınava girmedim ben.sınavsız kayıt için ne zaman diye merak ediyordum.ama geç kaldım sanırım.. sınavsız ilahiyat önlisans okuyabiliyorum normalde.bunun için kayıt tarihini öğrenmek istemiştim bilmiyorumkismile :eek:

açıköğretim de sınavsız kayıt olmuyor bildiğim kadarıyla ancak şöyle bir durum var 4 yıllık üniversite bitirip öyle olabilir.4 yıllık üniversite mezunlarına böyle bir kolaylık sağlamışlar.
yani İhl mezunusunuz sınavsız geçiş yapıp da ilahiyata başvurulmaz diye düşünüyorum ama bence büroları arayıp ya da bizzat gidip öğrenseniz iyi olur.büro numarasını vereyim.4441026 alan koduyla tabi(inşallah yasak değildir bu)

Son düzenleme:
sağolasın.. ilahiyata oluyor.ama tarihleri öğrenemedim.açık ö.bürosuna gittik aslında.daha doğrusu eşim gitmişti.ama kayıt için geç kaldığımızı söylemişlerdi.yaklaşık 1 ay olacak.

sınavsız aöf muhasebe okuyabiliyor.baktım şimdi.açıköğretim olan işletmelerde var.okulrehberlik.com dan bak istersen.ben ordan baktım.da kayıt geçti galiba ya.

süpürgelicadı baktın mı? şimdi lazım olan kayıt tarihleri geçti mi?sınavsız kayıt olabiliyoruz bunu öğrendik.2 yıllık önlisans programına en azından şimdilik.sonrasında sınavsız geçişde var.yanlış bilmiyorsam.4e tamamlamak için

canım başvurmak değil mesele.onlar öğrenilir.de kayıtlar bugün son sanırım.ya.tam bilmiyorum.ya hiç mi yok benim gibi olup kayıt yaptıran falan.bi yazsaydı ne zaman yaptırdı.başlık mı açsam ya.

X