Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

kamu yönetimi 2.sınıftayım ama bölümümü deiştirmek istiyorum deiştirilebiliyormu?

Ek yerleştirme olarak değil ikinci üniversite olarak ikinci üniversite tercihi yapmayı düşünüyorum. Bugün aradım Eskişehir AÖF bürosunu, seneye sınav ile girilecekmiş. Ben de sosyolojiyi tercih edeceğim. Sosyoloji okuyan var mı kızlar? boshayallersmile

kızlar bi şey sorucam
ben mühendisim 4 yıllık üni bitirdim orman müh oldum
açık öğretimden bir diploma daha almayı düşünüyorum,halkla ilişkiler bölümünden.
bu çift diplomanın memuriyette maaşa ne kadar etkisi var biliyor musunuz?
aöf bürosu beni bilgilendiremedi de bu konuda...

var öle bişi çünkü memuriyet formunu doldururken bitirdiğn üniler diye 2 tane boş alan var, 1inci okul 2nci okul diye. yüksek diye sormuyo yani. yine de bi açın sorun.

o dereceye etki etkiyor maaşa etki etmesi için yüksek lisans doktora falan şart diye biliyorum bende araştırmıştım memur olan pek çok kişiye sormuştum

günaydın herkese..
aöf kayıtları ne zaman başlıyo?netten baktım fakat tam bir bilgiye ulaşamadım.benim gibi hiç kaydolmamış bu sene kaydolan başlayacak arkadaşlar var mı?ve ne zaman kayıt yaptırdınız?ön kayıt gibi birşey var mı?cevaplayan olursa çok sevinirim ...

kızlar birşey sorcam,sevgilim 8 yıl önce meslek lisesi muhasebeyi bitirdi,2 yıl açıköğretim önlisans okuyabilirmi,hangi bölüm okuyacak işletme mi muhasebe mi ,okumak için sınava girmesi gerekiyormu :S,yardımcı olursanız sevinirim

aöf kayıtları için bugun son gün..

okuyabilir ama sınava girmesi gerekiyo.. barajı geçmesi yeterli işletmede okuyabilir muhasebede

sınavla açık ögtretime kayır olanlar için bugun son olabilir ama m.y.o dan direk geçenlerin kaydı 25 inde başlıyor yanlış hatrlamıyorsam

ihl mezunuyum.imam hatip yani.ilahiyat önlisans okumak istiyorum.sonrasında sınavsız geçiş hakkım olduğunu biliyorum.fakat aöbürosuna sorduğumuzda tam bir bilgi vermediler.ön kayıt mı yaptırmam gerekiyodu?ya alt tarafı ihl çıkışlıyım.ve ilahiyat ön lisans programı okumak istiyorum.ama öğrenmek istediğim şeyi nedense aöf sitesinde bulamıyorum.kayıt tam olarak ne zamandı.geç mi kaldım???

ek yerlestırmeden tercıh ettım halkla ılıskıler okıcam kayıtlar ne zaman bıtıyor acaba?

halkla ilişkiler 2. sınıftayım...bölümümü açık okuyorum; örgün eğitim olarak 4 yıllık ta var acaba yatay geçiş sınvıyla örgün eğitime geçebilirmiyim... bilgisi olan var mı?

evet geçiş var 4 yıllığa şu bölümlere ancak;

Halkla ilişkiler
Halkla ilişkiler ve tanıtım
Halkla ilişkiler ve reklamcılık
İletişim
İletişim bilimleri
İletişim sanatları
İletişim tasarımı
İletişim ve tasarım
Reklam tasarımı ve iletişimi
Reklamcılık
Reklamcılık ve halkla ilişkiler

ek yerlestırmeden tercıh ettım halkla ılıskıler okıcam kayıtlar ne zaman bıtıyor acaba?

hayırlı olsun halkla ilişkilere yerleştiniz demek:1rolleyes:
ek yerleştirme kayıtları daha başlamadı adresinize kayıt evrakları yollarlar zaten

benim anlamadığım bu sene sınava girdiniz mi yani.tercih yapıp açıköğretim ilahiyata yerleştiniz mi 1.tercihte.eğer öyleyse bugün son gündü kayıtlar.evinize evrak gönderilmesi gerekiyordu zaten.göndermediler mi?:uhm:

cok saol canımopuyorumnanaktan
yardımcı oldun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…