- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.001
kızlar açıköğretim okurken derslere girme şansımız oluyomus galıba dogruumu nasıl oluyor bılgınız varmı?
evet doğru ama bütün dersleri vermiyorlar
1.sınıflar için;
Genel Matematik
Genel Muhasebe
İktisada Giriş
İngilizce
hafta sonu oluyor bu dersler
peki nerelerde girebiliyorum canım.
kızlar bn bu sne kayıt oldum açıköğretime açıköğretimin e-öğrenme portalında oturum açamıyorum neden acabaa
11 haneli TC kimlik numaranızı doğru olarak girdiniz mi?
ya da kayıtlar daha yeni bitti sistem açılmamıştır
eğer dersleri falan görmek isityorsanız şimdilik TC kimlik no yazan yere konuk yazıp öyle giriş yapın.sonra yine denersiniz TC kimlik numarasıyla
netten ne zaman yapılması gerekiyodu peki?artıkın seneye inş....:gitme:
AÖF İlahiyat bölümüne baktım da önceden tarih belirtiyordu şimdi yok. İHL mezunusun AÖF'den hangi bölüm okumak istiyorsun?
arkadaşlar ben işletme 2.de kaldım sınıf tekrarı yapıcam 2 yi yeniden okuyacagm(( kayıt yenilemeyemi başvuracagım? 29 kasım _21 aralık 2010 ?? biri bana yardımcı olabilrmi bilmiyorumkismile yapacagım ekstra bi işlem yok degilmi :uhm:
önlisans ilahiyat okumak istiyorudum.sonrasında dikey geçiş yapıp 4 e tamamlamak istiyorum.. inş tabi..
önlisans ilahiyat okumak istiyorudum.sonrasında dikey geçiş yapıp 4 e tamamlamak istiyorum.. inş tabi..
ilahiyat kayıt yenileme bu hafta. sistemi de bu sene değişti, aöf gibi değil kredili sistem olacak, senede 4 sınava girilecek.
arkadaşlar 4.sınıfa geçtim kayıt yenileme tarihleri ve harç ücretleri açıklandımı ???
bir yerde 29 Kasım 2010 – 21 Aralık 2010 olarak okudum doğrumudur acaba?
Mrb ben açıköğretime yeni kayıt yaptırdım.Sınav nisan'ın 5'indeymiş.Benim doğumumda o tarihe denk geliyo.Muhtemelen sınava giremicem.Daha sonraki sınavlarda açığı kapatabiliyomuyuz bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler