Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

kızlar açıköğretim okurken derslere girme şansımız oluyomus galıba dogruumu nasıl oluyor bılgınız varmı?

kızlar açıköğretim okurken derslere girme şansımız oluyomus galıba dogruumu nasıl oluyor bılgınız varmı?

evet doğru ama bütün dersleri vermiyorlar

1.sınıflar için;
Genel Matematik
Genel Muhasebe
İktisada Giriş
İngilizce

hafta sonu oluyor bu dersler

kızlar bn bu sne kayıt oldum açıköğretime açıköğretimin e-öğrenme portalında oturum açamıyorum neden acabaa

kızlar bn bu sne kayıt oldum açıköğretime açıköğretimin e-öğrenme portalında oturum açamıyorum neden acabaa

11 haneli TC kimlik numaranızı doğru olarak girdiniz mi?
ya da kayıtlar daha yeni bitti sistem açılmamıştır
eğer dersleri falan görmek isityorsanız şimdilik TC kimlik no yazan yere konuk yazıp öyle giriş yapın.sonra yine denersiniz TC kimlik numarasıyla

11 haneli TC kimlik numaranızı doğru olarak girdiniz mi?
ya da kayıtlar daha yeni bitti sistem açılmamıştır
eğer dersleri falan görmek isityorsanız şimdilik TC kimlik no yazan yere konuk yazıp öyle giriş yapın.sonra yine denersiniz TC kimlik numarasıyla

evet Tc kimlik nm. girdim dediğiniz gibi olabilr sistem açlmamştr belki.. tşkrlerr

arkadaşlar ben işletme 2.de kaldım sınıf tekrarı yapıcam 2 yi yeniden okuyacagm :KK43:(( kayıt yenilemeyemi başvuracagım? 29 kasım _21 aralık 2010 ?? biri bana yardımcı olabilrmi bilmiyorumkismile yapacagım ekstra bi işlem yok degilmi :uhm:

arkadaşlar ben işletme 2.de kaldım sınıf tekrarı yapıcam 2 yi yeniden okuyacagm :KK43:(( kayıt yenilemeyemi başvuracagım? 29 kasım _21 aralık 2010 ?? biri bana yardımcı olabilrmi bilmiyorumkismile yapacagım ekstra bi işlem yok degilmi :uhm:

evet kayıt yenileme yapacaksınız.dediğiniz gibi 29 kasım 21 aralık'ta olacak
sadece para yatacak vakıfbank'a bir de öğrenci kartınıza bandrol yapıştırılacak

ilahiyat kayıt yenileme bu hafta. sistemi de bu sene değişti, aöf gibi değil kredili sistem olacak, senede 4 sınava girilecek.

arkadaşlar 4.sınıfa geçtim kayıt yenileme tarihleri ve harç ücretleri açıklandımı ???

bir yerde 29 Kasım 2010 – 21 Aralık 2010 olarak okudum doğrumudur acaba?

Son düzenleme:
Mrb ben açıköğretime yeni kayıt yaptırdım.Sınav nisan'ın 5'indeymiş.Benim doğumumda o tarihe denk geliyo.Muhtemelen sınava giremicem.Daha sonraki sınavlarda açığı kapatabiliyomuyuz bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler

arkadaşlar 4.sınıfa geçtim kayıt yenileme tarihleri ve harç ücretleri açıklandımı ???

bir yerde 29 Kasım 2010 – 21 Aralık 2010 olarak okudum doğrumudur acaba?

evet kayıt tarihi 29 kasım 21 aralık
ama harç ücretleri hakkında bilgim yok
daha açıklanmadı sanırım ücretler

Son düzenleme:
Mrb ben açıköğretime yeni kayıt yaptırdım.Sınav nisan'ın 5'indeymiş.Benim doğumumda o tarihe denk geliyo.Muhtemelen sınava giremicem.Daha sonraki sınavlarda açığı kapatabiliyomuyuz bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler

takvimden baktım şimdi
2-3 Nisan 2011 tarihinde.genelde nisan'ın ilk hafta sonu yapıyorlar sınavı
ara sınava(vizeler yani)girmezseniz yılsonu sınavında 71 almanız gerekiyor her dersten.
çünkü ara sınavınız 0 olarak görünür.öyle olduğu gibi 71 alırsanız dersten geçmiş oluyorsunuz.zaten yılsonunda veremediğiniz dersleri bütünlemede de verebilirsiniz yani
bütünleme de 3-4 eylül zaten

X