Yüzyüze Akademik Danışmanlık
Akademik Danışmanlık Hizmetleri kapsamında, uzaktan öğretim gören öğrencilerimiz, bazı seçilmiş dersleri yüz yüze yapabilme olanağı elde etmektedirler. Bu dersler aşağıdaki merkezlerde yapılmaktadır:
Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Alanya, Amasya, Ankara (Cebeci, Beşevler), Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bandırma, Bayburt, Biga, Bilecik, Bolu, Bozüyük, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir (Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi), Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul (Beyazıt, Haydarpaşa), İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Nazilli, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak.
Akademik Danışmanlık kapsamında yüz yüze yapılan dersler şunlardır:
1. Sınıf Dersleri: Genel Matematik, Genel Muhasebe, İktisada Giriş
2. Sınıf Dersleri: Muhasebe Uygulamaları, İstatistik, İktisat Teorisi
3. Sınıf Dersleri: Maliyet Muhasebesi, Türk Vergi Sistemi, Finansal Yönetim, İngilizce
4. Sınıf Dersleri için, yüz yüze öğretim yoktur.
Derslere ilişkin ayrıntılı programlar bulunmaktadır. Danışmanlık yapılan merkezler ve derslerin sayısında değişiklik olduğunda ayrıca duyurulacaktır.
Akademik Danışmanlık dersleri, 05 Ocak 2009 Pazartesi günü başlayıp 29 Mayıs 2009 Cuma günü akşamına kadar kesintisiz sürdürülecektir. Dersler, resmî bayram günleri, ara sınavların yapıldığı günler ve Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılabilecek tatil günlerinde yapılmayacaktır. Merkezlere göre hafta içi akşamları veya hafta sonları yapılan akademik danışmanlık dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği gösterilerek dersliklere girilebilmektedir. Danışmanlık derslerine katılım zorunlu değildir. Derslere katılan öğrenciler, kitaplardan ve TV programlarından anlayamadıkları konuları öğretim elemanlarından öğrenme şansı elde etmektedir.
Derslere katılmak isteyen öğrenciler, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim görecekleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarına uymak zorundadırlar.
Danışmanlık derslerinin saat ve yerini öğrenmek için
buraya tıklayınız. Açılacak dosyada, il il danışmanlık saatleri ve yerleri belirtilmiştir.
yerleri belirtilmiştir