- 1 Ağustos 2007
- 169
- 11
- 40
-
- Konu Sahibi masal perisi
ben yerelyönetimler 1.sınıftayım ama 4 dersten kaldım kayıtlar nezman ya anlamadım ben biri diyo bu hafta son biri diyo kasımda bilgisi olan biri varsa lütfen yazsın kesin olarak...şimdiden teşekkürler..
kayıtlar 1 aralıkta başlıyo (kayıt yenilemeler)
kızlar bankaya parayı internet kayıtından öncemi sonramı yatıcıcaz bubişey değiştirirmi
evet ilk yılım olucak inşallah
internet kayıt işi nasıl oluyo onu bana biraz anlatabilirmisin tatlım
baktım ben şimdi canım anladım nasıl olduğunu kimlik bilgilerini falan soruyolarmış internet kayıtı için
yarın yaptırıcam kayıtı bende hayırlısı bakalım
sağol ilgilendiğin için a.s.
Kamu yönetimi 3.sınıfa geçtim ve 2.sınıfa göre bu yıl üniteler daha az sanki.Mesela Türk Siyasal Hayatı 7 üniteymiş eğer yanlış araştırmadıysam.Üniteler en fazla 16 ünite.Bu doğrumu?
Bide bu yıl yabancı dil varmış(ing,almanca v.s) Hangisini seçeceğimizi bilmiyorum.Yada bunun tercihini nasıl yapıcaz lütfen yardım edin mafoldumben
merhaba cnm ben kamu yönetimi 4, sınıfım türk siyasal hayat 7 ünite doğru ünite 16 en fazla sadece ing 30 ünitedir. bana kalırsa ben girdim biliyorum ingilizce al derim..
sınavda aynı çıkan dersler söyleyim hemen
türk siyasal hayatı
ingilizce
devlet bütçesi
sosyal politika
türk vergi sistemi:lepi:
Merhaba..Aöf ile ilgili başka bir yerde daha bu soruların cevabını aramıştım ama kimse cevap vermemişti yine aynısı olucak diye düşündüm ama çok sağol teşekkür ederim bilgilendirmelerin için :Saruboceq:
tatlım 2 yıllık mezunuysan 2.üniv için dikeygeçiş olacak
cnm ben aöf bürosunu aradım bayan bana 3. yıldan devam olandan kaydımı yaptıracağımı söledi 26 ekimde başlıyormuş kayıtlar
bende dikey geçiş sanıyordum ama sınava girmek gerek dikey geçiş için direk kayıt yapıp 3. seneden devam etmek istiyorum ben
Kamu yönetimi 3.sınıfa geçtim ve 2.sınıfa göre bu yıl üniteler daha az sanki.Mesela Türk Siyasal Hayatı 7 üniteymiş eğer yanlış araştırmadıysam.Üniteler en fazla 16 ünite.Bu doğrumu?
Bide bu yıl yabancı dil varmış(ing,almanca v.s) Hangisini seçeceğimizi bilmiyorum.Yada bunun tercihini nasıl yapıcaz lütfen yardım edin mafoldumben
kızlar sorulduysa çok özür dilerim ama sfları okuyamadım açıköğretime kayıt yaptırıcam önlisans işletme uzaktan eğitim mezunuyum şimdi açıköğretime kayıt yaptırmak istiyorum dikey geçiştenn mi kayıt olcam 3. sınıftan devam mı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
cnm ben aöf bürosunu aradım bayan bana 3. yıldan devam olandan kaydımı yaptıracağımı söledi 26 ekimde başlıyormuş kayıtlar
bende dikey geçiş sanıyordum ama sınava girmek gerek dikey geçiş için direk kayıt yapıp 3. seneden devam etmek istiyorum ben