Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

kızlar sorulduysa çok özür dilerim ama sfları okuyamadım açıköğretime kayıt yaptırıcam önlisans işletme uzaktan eğitim mezunuyum şimdi açıköğretime kayıt yaptırmak istiyorum dikey geçiştenn mi kayıt olcam 3. sınıftan devam mı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

lisans tamamlama yani 3.sınıfdan devam olması lazım seninki yani enazından ben öyle biliyrm

kayıtlar başladı yaa bide dikey geçiş olan 26 ekimde hangisi ben anlayamadım açıköğrwetim bürosunu aradım bi kaç sefer ama hep meşguldeydi bidaha ilgilenemedim yanlış bişey yaparsam sorun çıkar mı bilemiyorum burdaki arkadaşlara danışmak istedim kesin bilen yok mu?

aöf kayıtları örgündeki gibi her bölümün ayrı kayıt günü yok değil mi arkadaşlar?

kızlar merak edenlere önlisans mezunu olup 3. yıldan açııköğretimden devam etmek isteyenler kayıt günü 26 ekimde başlıyor 3. yıldan devam olarak başvuru yapılıyor.

sevgili masal perisi,ben iki yıllık önlisans eğitimimi tamamladım,
şimdi iktisat veya işletmeden devam edeceğim,hangi bölümü tercih etmeliyim bilmiyorum...ağırlıkları nelerdir,hangisi daha kolaydır,mesela benim sözelim daha baskındır...
ve 2010 da önlisans kpss sınavı varmış,ben halkla ilişkiler mezunuyum,hangi ilere yerleşebilirim sizce...
teşekkürler...

elimde bir diplomam var ve onunla kpssye gırmek ıstıyorum ama henuz atanmadıgım ıcın aöfyı bıtırmedım baska bölüm okuyorum aöfde cunku görevımde terfi için..kpssde son diploma gecerlı dıye bılıyorum cunku..bu konuda bılgınız varmı

bn bu sene bro yönetimi sekreterlik 2 inci sınıfa geçtim bu bölümü bitirince 2yıllık medya iletişim bölümü okumak istiyorum bunun için tekrar össymi girmem gerekir lütfen bilgili olanlar cvplasın

kayıtlar başladı yaa bide dikey geçiş olan 26 ekimde hangisi ben anlayamadım açıköğrwetim bürosunu aradım bi kaç sefer ama hep meşguldeydi bidaha ilgilenemedim yanlış bişey yaparsam sorun çıkar mı bilemiyorum burdaki arkadaşlara danışmak istedim kesin bilen yok mu?

tatlım 2 yıllık mezunuysan 2.üniv için dikeygeçiş olacak

selam arkadaşlar ben bişey meak ediyorum;2yıllık halkla ilşkiler okuyorum bitirince işletmeye sınavsız geçiş yapabilir miyim?

ben yerelyönetimler 1.sınıftayım ama 4 dersten kaldım kayıtlar nezman ya anlamadım ben biri diyo bu hafta son biri diyo kasımda bilgisi olan biri varsa lütfen yazsın kesin olarak...şimdiden teşekkürler..

selam arkadaşlar ben bişey meak ediyorum;2yıllık halkla ilşkiler okuyorum bitirince işletmeye sınavsız geçiş yapabilir miyim?

sınavsız geçiş hakkın var
diğer arkadaşların sorularının cevabını bilmiyorum...

mezun olduktan sonra başvuruyosun işletme bölümüne hazırlık programına dahil olmadan direk 3.sınıf işletmeden başlıyosun

X