Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

slm arkadaslar ben 2 yıllık bılg. prog. mezunuyum
neyse acık ogretıme kayt yaptırmak ıstıyorum malum 3 yıl okumam gerekıyomus off
neyse 2 tercıh hakkım var
1 ıktısat
2 işletme
hangısını secsem benım ıcın daha avantajlı olur??
bırde hangısı daha kolaydır ?

ay canım inşallah vardır,
hangi kitapçığa canım ya sınava girmedim ki ben 2. üniversite olarak geçiş yapmak istiyorum da.

canım 4 yıllık örgün okuduysab eğer direk açıköğretim tercik edebiliyorsun .
bu kitapcıkta yazmıyor ama acık öğretim bürolarından bilgi alabilirsin
sen en iyisi bir açıköğretim bürosundan yardım al en sağlıklısı bu kayıtlarda başlayacak geç kalma derim ben

kızlar AÖF de af var mı bu aralar duyanınız oldu mu? ben 2005 önlisans girişliyim, harçları iki sene ödedim sonra diğer okulumdan dolayı devam etmedim kaydım silinmiştir heralde. tekrar başlamam mümkünmü??:uhm:

Kaydın silinmişse tekrar Öss ye girip Aöf yi tercih etmen lazım,birde af çıkarsa yada sana vurmuşsa kayıt kaptırıp kaldığın yerden devam edebilirsin 2008 eylül gibi af çıkmıştı sen Aöf bürosuyla görüş istersen...

ben açık öğretim iki yıllık ilahiyat fakültesine tercih yaptım ve yerleştirildim.ne zaman kayıt yaptıracamve nekadar para yatıracam?

Geçen sene harç ücretleri yaklaşık olarak 1.taksit 185tl+cari hizmet maliyeti 1.taksit 40tl sana kayıt zamanına yakın kayıt klavuzununda içinde bulunduğu bir dosya adresine gelecek orayı inceleyerek kayıt olacaksın beklemen lazım yani kolay gelsin...

Merhaba arkadaşlar, ben büro yönetimi ve sekreterlik bölümü mezunuyum, fakat 2 senelikti benim okulum, şimdi bende 4 yıla tamamlamak için bu sene kayıt yaptırmayı düşünüyorum...yani 3.sınıftan işletme bölümünden, fakat sizlere bir kaç sorum olucak, eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...

* Harç ücretleri ne kadar?
* 3. sınıftan direk başlayabilmem için neler yapmam gerekiyo?:uhm:

*Geçen sene yani 2008-2009eğitim dönemi Lisans tamamlama harç ücretleri ;1.taksit öğretim gideri 185tl,cari hizmet maliyeti 40 tl internet kayıt başvuru tarihi 27ekim-21kasım2008 kayıt tarihleri 27ekim-17 kasım mazeretli kayıt tarihleri 18-21 kasım bu sene tarihler harç ücretleri ne olur bilmiyorum.
*Eğer mezunsan yada kayıt tarihine kadar mezun olacaksan önce internetten başvuru yapacaksın daha sonra belgelerini tamamlayıp büroya başvuracaksın aöfnin sitesini takip et derim...

1 ıktısat
2 işletme

valla cnm işletme okuyan çok ama iktisat okuyan nedir bence iktisat okuyabilirsin ama kolay zoruna gelince işletme daha kolaymış iktisattan bence bir tercih yapıcam seneye ama kararsızım.

İktisat sayısal ağırlıklı bir bölümdür.İşletme ise sözel ağırlıklı bir bölüm.Hangisinde başarılı iseniz o bölümü tercih etmelisiniz.İktisatta matematik grafikli dersler ağırlıkta.

hayir alamıyorr bende arastirmistimm ama böyle bisi yok hatta üniversite 2 yıllıklara bi le burs yokmus duyduguma göre, acık ögretime hiç olmaz zatenn, benim bilgim buu doğruyu bilen arkadas varsa benide bilgilendirsin..

bende sorayımm bi soru bankacılık sigortacılık okuyacağım dersleri nerden indirebilirimm aradım taradımm link bulamadım nettee ayrıca sözel mezunuyum ve biraz tırstım gibi bişey olduu

kızlar bilen yada okuyan varsa lütfen cevaplasın

aynı anda iki aöf okunmadığını biliyoruz peki bu kontenjan sınırı olan ve puanla alan bölümler içinde geçerli mi

ben aöf işletme 3.sınıfım
össye girip aöf okul öncesi okuyamaz mıyım?

Ben de bu sene açıköğretime hangi bölümlerin yeni girdiğini sormak istiyorum. Edebiyat falan girmiş diye duydum doğru mu acaba bir de anaokulu öğretmenliği düz lise mezunları girebiliyor mu yoksa kız meslek mezunları mı giriyor.

1 ıktısat
2 işletme

güzelim bende yuksek okul mezunuyum ama ben dırek 3 ten başladım ve bı yılım kaldı.sen dgs ıle karıstırdın galıba.

acılll fıkır verın kızlar ben aof halk ve ılıskıler yerlestım ama ben baska bolum ıstıyordum acaba ek kontenjanlardan tekrar baska bolum tercıh edebılırmıyım acaba......

şu tc kimlik no olmadan sınav sonuçlarını öğrenmemiz mümkün değil mi arkadaşım kimliği düşürmüş

bayanlar kayıtlar ne zaman başlıyor.?
gerçi farklı farklı kayıt tarihleri var sanırım
3. sınıftım 4 e geçtim ama kayıt tarihini bilemiyorum.
23 eylülde mi başlıcak acaba bilen var mı?

arkadaşlar bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanıcak bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?kaldım mı geçtim mi çook merak ediyorum...

dirmit canım 27 eylülde falan açıklanır saat 5 gibi...
i_pek olmaz sanırım :KK43:
ılgaz canım ewt hatta edebiyata 275 le yerleşen bile var..ablam kız meslek mezunları giremio die mesleki açıköğretime kaydoldu 2.yılını okucak;ama ne öğrendik? meğer oluomuş :) bu sene bi yandan lisesini bitircek(ön hazırlık olsun die) bi yandan össye hazırlancak. oluomuş canm

gözek canım e öğrenmeye gir ordan indiriliyor yani şöyle ::::
- Masaüstünde alacağımız sorular için bir klasör oluşturuyoruz.

2- E -ogrenme portalına giriyoruz ve hangi yılın sorularını indireceksek onu seçiyoruz.

3- ındirmek istediğiniz soru ekrana tam olarak gelince, Internet Explorer‘in Araçlar menüsünü tıklıyoruz. Oradan internet Seçenekleri bölümüne geçiyoruz.
4- Eğer Internet Explorer’in 7.0′ ını kullanıyorsanız. “Genel Sekmesinde-Gözatma Geçmişi bölümünde Ayarlar” bölümü var onu tıklıyoruz. Ekrana gelen menüden “Dosyaları Göster“i tıklıyoruz. ( 6. bölümden devam edin.)

5- Eğer Internet Explorer’in 7.0′ından önceki bir sürümünü kullanıyorsanız. “Temporary Internet Files” yazan bölümün altında ayarlar yazan yeri tıklıyoruz. Ekrana gelen menüden “Dosyaları Göster”i tıklıyoruz.

6- Ekrana geçici internet dosyalarının saklandığı bizimde soruların bulunduğu “Temporary ınternet Files” bölümü ekrana gelecek.

7- En üste başlıklar sırasıyla Ad-Tür-ınternet Adresi-Boyut-Süre Sonu-Son Değiştirme-Son Erişim Tarihi-Son Denetleme Başlıkları var.

8- Bu başlıklardan “Son Erişim Tarihi” yazan başlığı tıklıyoruz. En son erişim tarihine göre dosyalar sıralanıyor. En son tarih üste gelecek buna dikkat edin.

9- Mesela 2005-2006 yılına ait soruların cevap anahtarlarına bakıyorsak. En üste “unite02.swf?kitapURL=KitapSWF……..” şeklinde bir dosya olacak cevap anahtarımız bu.

10- Bu dosyayı seçip mouse’nin sağ tuşuna basıyoruz, seçeneklerden Kopyala’yı seçiyoruz.

11- Masaüstünde ki sorularımızın kopyalanacağı klasörü açıyoruz, boş bir alanda mouse’nin yine sağ tuşuna basıyoruz. Seçeneklerden “Yapıştır“ı seçiyoruz. Dosyamız “unite02[1].swf” şeklinde geldi. Dosyanın adını istediğiniz bir isimle değiştirebilirsiniz.

Diğer sorular ve cevaplar için aynı şeyleri yapıyoruz. Dikkat edeceğiniz bir nokta: Sınav sorularının ve cevap anahtarlarının en baş tarafında bir rakam var.

01 – AÇIKLAMA
02 – CEVAP ANAHTARI
03 – 1001 – GENEL MUHASEBE gibi

Siz 03-1001 – GENEL MUHASEBE yi tıklarsanız, En üste gelen dosyanın adı : “unite03.swf?kitapURL=KitapSWF……..” oluyor. Yani siz hangi soruyu secerseniz unite yazısından sonraki rakama bu sorunun başındaki rakam geliyor.

Swf dosyaları nasıl açılır ?

indirdiğiniz dosya formatları SWF‘dir.Bu dosyaları 2 şekilde izleyebilirsiniz.ılki internet explorer i açıp bu dosyalara tıklayıp internet explorer in üzerine sürükleyip bırakarak açabilirsiniz.Diğer yöntem ise swf-flash önizleme programı olan programı indirip kurarak açabilirsiniz.

resimli anlatımını netten araştır canım bulursun e öğrenme sitesinden çıkmış soruları indir resimli anlatım falan yaz... bide önce çok zor gelio sonra şak die yapmaya başlıon ama biraz uraşırsın başlarda...

X