E
ela
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi masal perisi
yok mu benim soruma cvp vercek 2.sınıfın harç üzretleri 1.sınıftan farklı mı oluyorrr?
İlgin için teşekkür ederim ama daha önce de belirttiğim gibi adres değişimi yapmak için sisteme girmek istedim ama geçen sene kayıt yenilemediğim için giriş yapamadım.Sanırım aöf nin belirttiği tarihlerde harç parasını yatırıp ardından bandrolumu ve kitaplarımı almak için büroya gitmem lazım...
İkinci üniversite olduğunda açık öğretimin istediğimiz bölümüne sınavsız geçme şansımız var şimdi bu yeni açılan bölümlerde de aynı durum geçerli midir? bilen var mı arkadaşlar?
merhaba.ben açıköğretim iki yıllık ilahiyat fakültesine tercih yaptım ve yerleştirildim.kayıt ne zaman yapacam?ne kadar para yatıracağım.
canım merhaba ;
bende bunu merak ediyorum ama harc ücretinin dönem başı 70 tl olarak yatıralacağını duymuştum
net birşey yok şu anda sanırım
ek kontenjanları takip et osymnin sitesinden kesin girersin.bikaç tanıdığım örgün öğretime yerleştiği halde tercih yapacak tekrar 2 üniversite bitirmiş olmak için
Bildiğim kadarı ile var canım ama sen kitapcığa bir göz at istersen
bu sene bu yeni acılan bölümlerde puan sıkıntısı yok ama gelecek sene puan sınırlaması getirirler diye düşünüyorum