Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

evet aynen öyle.kayıt yeniletmediğin için giriş yapamamışsındır.diğer işlemler için büroya gitmen lazım

İkinci üniversite olduğunda açık öğretimin istediğimiz bölümüne sınavsız geçme şansımız var şimdi bu yeni açılan bölümlerde de aynı durum geçerli midir? bilen var mı arkadaşlar?

A.Ö.F den mezun iseniz ikinci üniversiteye sınavsız geçiş hakkınız bulunmuyor.Örgün öğretimden mezunların sınavsız geçiş hakkı bulunuyor.

Bildiğim kadarı ile var canım ama sen kitapcığa bir göz at istersen
bu sene bu yeni acılan bölümlerde puan sıkıntısı yok ama gelecek sene puan sınırlaması getirirler diye düşünüyorum

merhaba.ben açıköğretim iki yıllık ilahiyat fakültesine tercih yaptım ve yerleştirildim.kayıt ne zaman yapacam?ne kadar para yatıracağım.

merhaba.ben açıköğretim iki yıllık ilahiyat fakültesine tercih yaptım ve yerleştirildim.kayıt ne zaman yapacam?ne kadar para yatıracağım.

canım merhaba ;
bende bunu merak ediyorum ama harc ücretinin dönem başı 70 tl olarak yatıralacağını duymuştum
net birşey yok şu anda sanırım

ben açık öğretim iki yıllık ilahiyat fakültesine tercih yaptım ve yerleştirildim.ne zaman kayıt yaptıracamve nekadar para yatıracam?

canım merhaba ;
bende bunu merak ediyorum ama harc ücretinin dönem başı 70 tl olarak yatıralacağını duymuştum
net birşey yok şu anda sanırım

71 lira aöfnin toplam harç parasının devlete ödenen kısmı sanırım.O kadar değil yani ödeyeceğimiz para..Henüz tam miktar açıklanmadı ama geçen sene toplam aşağı yukarı 400-425 lira imiş ve tabi ki iki taksitte alınmış.''-mış'' diyorum çünkü geçen sene kayıt yeniletmedim.Aöf nin sitesini takip edin..

merhaba ben meslek lisesi mezunuyum gecen yıl tercihimi acık ögretimde kullanıstim.bölüm olarakta dıs ticaretii tercih etmistim kaydimi yaptirmadim bu yıl isee tekrar tercih yaptim ama üniversiteyi tercih ettim 3 tercihte bulundum dis ticaret işletme ve muhasebe amaa yerlestirilmedim kontejyandan dolayı. simdi napabilirim açık ögretime geçebilmem icin bi secenegim varmidir cvp verirsen sevinirim simdiden tesekkürler..

ek kontenjanları takip et osymnin sitesinden kesin girersin.bikaç tanıdığım örgün öğretime yerleştiği halde tercih yapacak tekrar 2 üniversite bitirmiş olmak için

ek kontenjanları takip et osymnin sitesinden kesin girersin.bikaç tanıdığım örgün öğretime yerleştiği halde tercih yapacak tekrar 2 üniversite bitirmiş olmak için

tesekkür ederimm pekii ben buu takibii nasıl yapabilirim yani nasıl olacakk takip edecem üniversiteyi aramakmı zorundayim yoksaa her hangi bi çalısma yapmama gerekiyormu

arkadaşlar ben össye girip açıköğretim tercih ettim ve işletmeye yerleştim ben çocuk gelişimi istiyodum şu durumda yerleştiğim bölümü değiştirme gibi bir şansım varmı çok acil cvp yazın lütfen

Eftalya6122 2.tercihler olacak diye biliyorum yukardada yazdım zaten ösym nin sitesine girip takip edin aynı zamanda rehber hocalarınızada sorun yardımcı olacaklardır size.büyük ihtimal üniversite kayıtları bittikten sonra başlayacak çünkü önce boş kalan kontenjanları ayarlamaları gerekecek..

Bildiğim kadarı ile var canım ama sen kitapcığa bir göz at istersen
bu sene bu yeni acılan bölümlerde puan sıkıntısı yok ama gelecek sene puan sınırlaması getirirler diye düşünüyorum

ay canım inşallah vardır,
hangi kitapçığa canım ya sınava girmedim ki ben 2. üniversite olarak geçiş yapmak istiyorum da.

arkadaşlar dün birisinden bişey duydum sizce doğru mu 2 yıllık a.ö.f bitiren 4 yıllığa geçiş yapmadan 1 yıl hazırlık okuyormuş ondan sonra 3.sınıftan başlıyormuş ben bugüne kadar böyle şey duymadım ki sizce doğruluk payı nedir

kızlar AÖF de af var mı bu aralar duyanınız oldu mu? ben 2005 önlisans girişliyim, harçları iki sene ödedim sonra diğer okulumdan dolayı devam etmedim kaydım silinmiştir heralde. tekrar başlamam mümkünmü??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…