Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

hanımlar nolur cevap yazın,ben sözelciyim ve iki yıllık aöf yazmayı düşünüyorum halkla ilişkiler geçiyor aklımdan ama net değilim çünkü iktisada giriş ve genel işletme derslerini geçebilir miyim bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum???

arkadaşlar ben birşey daha sormak istiyorum
ben şimdi 1.harcımı yatırdım 2. harcımı yatırmadım
sınavlarımın hiçbirine girmedim
şimdi 9.ayın 5 inde bütünleme sınavının zarfı geldi bana
ben bu sınavlara girsem ve başarılı olsam 2. sınıfa geçebilirmiyim
bu bütünleme sınavı sadece 2. sınava giripte başarılı olamayanlar için mi,yoksa bende girebilir miyim
acil cevap bekliyorum arkadaşlar
mafoldumben

kızlar ben hala tercih yapmadım nolur cevap verin halkla ilşkiler mi büro yönetimi mi???

ama memur alımı azmış,büronun çokmuş yoksa ben de sözelci olduğumdan isterim ama işsiz kalmak da istemem :)

kızlar malum evlilik çocuk da istiyoruz o yüzden büroda sayısal var hiç bulaşmayayı diyorum ama bitirip işsiz kalmak istemiyorum okumamın amacı çalışmak çünkü

arkadaşlar benimde bi sorum var,
geçen sene kamu yönetime kayıt yaptırdım . ama plansız şekilde hamile kalınca sınavlara giremedim.
2. dönem için kayıt ücretide yatırmadım.
kaydım silinmiş midir? silinmediyse 1. sınıftan yeniden mi başliicam yoksa 2. sınıfa geçip 1. sınıf derslerinden de mi sorumlu olcam. bu sene kayıt yenileyip devam etmek istiyorum da.
bilgisi olan var mı

kızlar bu yıl ki kayıtlar ne zaman başlıyor kızlar.bütünlemelerden sonra değil mi?
sınav sonuç belgem benimde gelmedi ne zaman gelir acaba.

kızlar yerleştirme sonuç belgesi eve gelecek mi.bir de aöf kayıtları ne zaman başlıyor bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar sürekli aöf sitesine girip takip ediyorum ama bir de burdan sorayım.Ben evvelki sene aöf ye kayıt yaptırdım(ıkt.Fak.ÇEKO bölümüne)..1. sınıfı okudum ve tüm derslerimi verdim.Geçen sene ne yazık ki kayıt yeniletemedim.Bu sene 2 den devam edeceğim ama kayıt yenileme tarihi dışında bir bilgiye ulaşamadım.Kayıt yenileme nasıl yapılacaktı ?..Kayıt yenileme için 14-25 eylül tarihleri verilmiş.Kayıtlı olan adresimde de değişiklik oldu.Herhangi bir zarf gelir aöf den diye aöf büro hizm. sitesine girip adres yenilemek istedim ama geçen sene kayıt yenilemediğim için giriş yapamadım.Bana yardım edebilecek biri var mı,yoksa bağlı bulunduğum aöf bürosuna mı gitmeliyim?..

arkadaşlar merhaba ben bu sene açık öğretim işletmeye kayıt yaptırcam.. internetten araştırdım ama bulamadım.. daha sonraki senelerde örgün öğretim de işletme kazanırsak devam edebiliyor muyuz kaldığımız yerden örgün de.... cevaplarsanız çok sevinirim

adres değişikliğini internetten yapabileceğin gibi,bağlı bulunduğun a.ö.f bürosuna giderekte güncelleyebilirsin..kayıt yenileme tarihleri duyurulduğu zaman okul harcını yatırmanız kayıt yenileme için yeterlidir.ama doğru sonra büroya gidip kimlik kartınızın arkasına bandrol yapıştırtmalısın.

kızlar kız meslek çocuk gelişimi çıkışlı biri aöf okul öncesi öğretmenliğini kazanması için kaç net yapması lazım yeni sistemde bide okuldan verilen puanı nasıl hesaplanıyo yardımcı olurmusunuz

İlgin için teşekkür ederim ama daha önce de belirttiğim gibi adres değişimi yapmak için sisteme girmek istedim ama geçen sene kayıt yenilemediğim için giriş yapamadım.Sanırım aöf nin belirttiği tarihlerde harç parasını yatırıp ardından bandrolumu ve kitaplarımı almak için büroya gitmem lazım...

Merhaba arkadaşlar, ben büro yönetimi ve sekreterlik bölümü mezunuyum, fakat 2 senelikti benim okulum, şimdi bende 4 yıla tamamlamak için bu sene kayıt yaptırmayı düşünüyorum...yani 3.sınıftan işletme bölümünden, fakat sizlere bir kaç sorum olucak, eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...

* Harç ücretleri ne kadar?
* 3. sınıftan direk başlayabilmem için neler yapmam gerekiyo?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…