-
- Konu Sahibi masal perisi
kızlar ben hala tercih yapmadım nolur cevap verin halkla ilşkiler mi büro yönetimi mi???
kızlar bu yıl ki kayıtlar ne zaman başlıyor kızlar.bütünlemelerden sonra değil mi?
sınav sonuç belgem benimde gelmedi ne zaman gelir acaba.
kızlar yerleştirme sonuç belgesi eve gelecek mi.bir de aöf kayıtları ne zaman başlıyor bilgi verir misiniz?
Arkadaşlar sürekli aöf sitesine girip takip ediyorum ama bir de burdan sorayım.Ben evvelki sene aöf ye kayıt yaptırdım(İkt.Fak.ÇEKO bölümüne)..1. sınıfı okudum ve tüm derslerimi verdim.Geçen sene ne yazık ki kayıt yeniletemedim.Bu sene 2 den devam edeceğim ama kayıt yenileme tarihi dışında bir bilgiye ulaşamadım.Kayıt yenileme nasıl yapılacaktı ?..Kayıt yenileme için 14-25 eylül tarihleri verilmiş.Kayıtlı olan adresimde de değişiklik oldu.Herhangi bir zarf gelir aöf den diye aöf büro hizm. sitesine girip adres yenilemek istedim ama geçen sene kayıt yenilemediğim için giriş yapamadım.Bana yardım edebilecek biri var mı,yoksa bağlı bulunduğum aöf bürosuna mı gitmeliyim?..
adres değişikliğini internetten yapabileceğin gibi,bağlı bulunduğun a.ö.f bürosuna giderekte güncelleyebilirsin..kayıt yenileme tarihleri duyurulduğu zaman okul harcını yatırmanız kayıt yenileme için yeterlidir.ama doğru sonra büroya gidip kimlik kartınızın arkasına bandrol yapıştırtmalısın.