Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

merhaba
ben geçen sene açık öğretim ilahiyata kayıt yaptırdım
1. harcı yatırdım
2. harcı yatırmadım
sınavlarımın hiçbirine girmedim
benim ne yapmam gerekiyor
kayıt yenilemem mi yoksa öss ye girip tekrardan tercih etmemmi
yardımcı olursanız çok sevineceğim

canım istedigin bölüme sınavsız yerlesebilirsin yeni bölümler dahil..acıkögretimde dikey geciş oluyor hatta yüksek lisans da oluyora.s[/QUOTE]

teşekkürler de_lolita

merhaba masal perisi benim bir sorum olacak yanıtlarsan çok sevinirim ama açıkcası sadce 25 sayfayı okuyabildim benim soruma benzer bir soru yoktu diğer sayfalarda varsa da şimdiden kusura bakma.
ben işletme 4.sınıfa geçtim yüksek lisans yapmak istiyorum bitirince sen okuyabilirsiniz demişsin bir arkadaş sorunca.nasıl ve nereye başvuruluyor böyle bir durumda?ales sınavı mı eğer öyleyse bu sınavla ilgili bilgiyi neredn bulurum?birde staj eğitimi almak istiyorum bir bankada mümkünmü böyle birşey?şimdiden çok teşekkürleropuyorumnanaktan

ben myo yu yeni bitirdim açıköğretimden devam etmek istiyorum ama alttan 2 dersim kaldı yinede kayıt yaptırabilirmiyim?

A.Ö.F 4 yıllık bölümlere dikey geçiş yapabilmeniz için önlisans diplomasına sahip olmanız gerekmektedir.Alltan dersiniz olduğuna göre mezun olmadan başvuruda bulunamazsınız.

2 yıllıktan sonra dikey geçişle 4 yıllığa devam etme şansınız tabii ki var.

Dikey geçiş yapabilmeniz için bir önlisans diplomasına sahip olmanız gerekiyor.Açıköğretimden yada örgün eğitimden olması farketmez.

Ales sınavı ösym tarafından senede 2 kez yapılıyor.Başvurabilmeniz için öncelikle lisans diplomasına sahip olmanız gerekiyor.ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet sitesinden Ales sınavına başvurabilirsiniz.

Stajı okul tayin eder.Sizin staj zamanınız geçti sanırım.Okul bittikten sonra staj yapma gibi bir imkanınız yok a.ö.f de malesef.

Kayıt yeniletmeniz yeterli .Bunun için 2.harcı yatırmanız gerekiyor.

bu sene kayıt yeniletmen gerekiyor

Merhaba,benim kardeşim iktisat 1. sınıfda okuyordu.İlk dönem harcını yatırdı sınavlarına girdi,ama ikinci dönem harcını da yatırmadı sınava da girmedi.Şimdi bu yeni bölümlerden birini seçmek istiyor.Kaydını sildirse sınava girmediği dönemin harcını alırlar mı? tşk

Merhaba arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve aöf nin yurtdisindakilerede olanaklar sagladigini duydum. Bati avrupa programlari deniyor.Sinavlara ne gibi hazirliklar yapmaliyim bilen varmi?

birde hem burda üniversiteye basliyacagim, hemde aöf okusam zorlanirmiyim?

kitaplari falan ben mi temin etmeliyim yoksa gönderiliyormu? aradim büroyu ancak bana yeterli bilgi vermediler:uhm:

isletme bölümü ilgimi cekiyor önerirmisiniz? veya turizm ve otelcilik?

birde türk vatandasi olmak gerekiyor degilmi?

arkadaş tum bölümlere gecersin demiş ama öyle değil..

ikinci üniverste kapsamındaki bölümler aöf nin sitesinde mevcuttur. ben o bölümlerden birinde okuyorum bu sene 1 bitti..

yeni açılacak bölümlerden hangileri bu kapsama alınacak belli değil siteden takip etmen gerekir..

ben de sonuçları soracaktım bana bir zarf geldi,onur belgesni ve teşekkür mektubunu aöf bürosundan alınız diye..

sonuçlar gelmeyecek mi bize?

arkadaşlar benim sınav sonuç belegem gelmedi sizin geldimi ?

niye böyle geç kalındı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…