Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

kızlar,bütünlemeye girmek için yapmamız gereken extra birşey var mı?eve direkt belge mi yolluyorlar yoksa önce başvuruyor muyuz?

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar 4 yıllık açıköğretim programları normallerden ne kadar düşük ve bu bölümleri evden mi okumak gerek yoksa eskişehire mi gitmeli??

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar 4 yıllık açıköğretim programları normallerden ne kadar düşük ve bu bölümleri evden mi okumak gerek yoksa eskişehire mi gitmeli??

Açıköğretim Programları evden-uzaktan eğitim sistemiyle okunuyor.Anadolu Üniversitesi Eskişehir'de olduğundan böyle düşündünüz sanırım.
Kayıt yaptırdıktan sonra Açıköğretim bürosundan öğrenci kimliğinizi ve ders kitaplarınızı ücretsiz olarak alıyosunuz.Dersleri kendiniz çalışıyosunuz...

Normallerden ne kadar düşük derken neyi kastetiniz? harçları mı?puanları mı

hımm anladım teşekkür ederim cevabın içinn şeyy puanları kasdettim yani 4 yıllık açıköğretimle 2 yıllığı arasında ne kadar fark oluo acaba??

Rica ederim opuyorumnanaktan

Puan konusunu pek bilmiyorum ben sınavsız 2.üniversite programı aldığım için puanla işim olmamıştı.
Ama barajı geçme şartı var 145 puanı sanırım...

ben iktisat bölümüne kayıt oldum sonra çalışmayınca sınavlarada girmedim ilk taksiti ödemiştim kayıt olurken sınavlara girmeyince 2. taksiti ödemedim kayıt silmek lazımmıdır ? 2. taksiti de ödeyip kayıt silmem gerekiyormuş yoksa fazi lenirmiş bu doğrumu lütfen bilgisi olanlar cvp yazar mısınız

Benim bildiğim ; taksitleri geciktirdiğimizde faiziyle ödemeden yeni işlem yapamıyoruz.:1no2:
Siz yine de bağlı olduğunuz Açıköğretim Bürosuna telefonla yada direkt gidip sorun.İşleyişi değiştirmiş olabilirler

ben myo yu yeni bitirdim açıköğretimden devam etmek istiyorum ama alttan 2 dersim kaldı yinede kayıt yaptırabilirmiyim?

kızlar öss ye girmiştim ilk 10dakda beni herzman tutan mide bulantısı tuttu ve ben istiaf ettim ve kağıdımı verip çıktım ama ilk yarım saat gönderemiyolarmış boşuna çıktım 20dk bahçede beklettiler benii şimdide 10dk da yaptığım kadarıyla 159 ,157 falan almışım işte 0.3 le çarpılırsa 182 oluyor ben 4 yıllık aöf seçebilirmiyim yada 2 yıllıkmı seçebilirim ben 4 yıllık isterdim baraj 160 diyorlar ben 159 küsür almışım eğer 0.3lü hali oluyorsa 182 oluyor ama 2 yıllıkdan sonra 4 yıllık aöfye devam etme şansım nedir

açıköğretime kayıtlar ne zaman başlar arkadaşlar?eylülde falan mı acaba?
ben daha bu sene başlayacağım hiç bilmiyorum neler yapmam gerektiğini.

cnm 2 yıllık olsa bile 4 yıllığa geçiş yaparsın hem 2 üniversite diploman olur bence çok mantıklı bende o yöntemle okuyorum bu yıl iktisada geçiş yapıcam meselayerimseniben

canım biraz bilgi verebilirmisn 4 yıllık şansım yokmu eğer geçiş yapıcaksam bunu belli bir sınavı yada şartı varmı

Cadısıla benim bildiğim kadarıyla açıköğretimden önlisans okuyup bitirdekten sonra sınavsız geçiş yapabileceğin bir bölüme geçebiliyorsun mesela halkla ilişkileri bitirdekten sonra işletme ya da iktisat bölümlerine sınavsız geçiş var.direk 3.sınıftan başlayamıyorsun ama önce hazırlık sınıfı var 4 dersten sorumlusun en az iki tanesini verdikten sonra 3.sınıfa geçebiliyorsun.

benim sorum sınavsız ikinci üniversite ile ilgili;
ben bu sene kayıtlar başladığında sosyal bilimlere başlamayı düşünüyorum.
fakat yeni açılacak bölümlerden sınavsız ikinci üniversite okumak isteyenler yararlanabilcek mi
bu konuda bilgisi olan var mı acaba
birde açıköğretimde okurken dikey geçiş yapılabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…