- 19 Temmuz 2007
- 694
- 7
- 41
-
- Konu Sahibi masal perisi
Iktisada giriş:47- 47 iletişim bilgisi:57 -0 uygarlık tarihi:33 50 yabancı dil:30 37
Geçiş yaptığın bölümle ilgili lisans diploması verilir.Geçişle ilgili herhangi birşey yazmaz.
bütünlemeyle arasınavmı geçerli olcak anlamadım arkadaşlar
Merhaba benimde bi sorum olacaktı.
ben önlisans örgün öğretimden mezun oldum. daha sonra direk 3. sınıf işletme aöf kayıt yaptırdım fakat devam edemedim geçen sene kaydım silindi.
ben tekrar başlamak istiyorum lisansımı tamamlamak iin. tekrar işletme bölümünden kayıt yaptırabilirmiyim.
ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum
selam açıköğretimde kaç kez sınıfta kalma hakkı vardır acaba
arkadaşlar benim öğrenmek istediğim a.ö ön lisan olsun lisans olsun bitirince diplomamızı 10 gün sonra en yakın bürodan alıyormuşuz ama benmim hayalim eskişehirde kep kıyafetiyle diplomayı almaktı öyle bir durum sadece örgünler için mi geçerli,biz açıköğretimliler için değil mi?mafoldumben
bi sorum olcaktı 2sınıfın derslerının 6 sından bute gırıcem farzedelım 3 tanesı kaldı sınıfta kalıyorum 1 sene bosa cıkıyor degılmı yanı önümzdekı sene sadece 3 dersle 2 sınıfı tekrar yapacagım bu sekıldemı bılgı verırsen sevınırım 7 dersten butteyım bırı 1 sınıftan mat calısıyorum fınalden 42 almısım 2sınıf derslerı tamamı gıbı zaten gecebılır mıyım nedersınız calısıyorum nasıl calısmalıyım 2 sınıf derslerıme calısamadım sonuz berbat ama bute sıkıca hazırlanıcam ama nasıl calıssam gecmıs yıl sorularına mı sorularından sadece but soruları yetermı yoksa fınal ve arasınavada mı tekrar bakayım fıkre ıhtıyacım var cok uzun olmus ozur
sevgili masal perisi,açıköğretime bir çok yeni bölümün eklendiği belirtiliyor...şu an kesinliği nedir bilmiyorum.
ben halkla ilişkiler önlisansı bitirdim.şimdi dgs de şansımı deniycem,ama ondan önce merak ettiğim bir konu var,mesela ben şuan açıköğretimden devam etsem ,işletme ve iktisada sınavsız devam edebiliyorum,acaba bu yeni açılan bölümlerle bizede yeni bölümlere sınavsız 3. sınıftan geçiş hakkı varmıdır.
kısacası işletme ve iktisat dışında başka şansımız varmı,açıköğretimde...
arkadaşlar ben takınkısız geçtim son sınıfıma ama ücreti şimdi ne zaman ödücez bankalara kayıt yenileme mi oluyor bilgi istiyorummmm