- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #2.101
Aöf sosyal hizmetleri okuduğun takdirde 2 yıllık olanını ya örgünden sosyal hizmetlere tamamlıyacaksınız yada Erzurum aöf sosyoloji üzerinden tamamlıyacaksınız o zaman ataması daha rahat olur ama 2 yıllık atamsı yok.Yani simdi anadolu univ 2 yillik okuyup tekrar iki yillikmi okumak gerekiyo peki atamasi varmi onun
Aöf sosyal hizmetleri okuduğun takdirde 2 yıllık olanını ya örgünden sosyal hizmetlere tamamlıyacaksınız yada Erzurum aöf sosyoloji üzerinden tamamlıyacaksınız o zaman ataması daha rahat olur ama 2 yıllık atamsı yok.
örgün ne demek oluyor bilgim yok bu konuda bilgi verebilirseniz ben de daha net bir plan uygularımBaşvuralar Ocak'ta başlıyor,sınav 15 Mart'ta eğer sınavı istiyorsanız çalışmaya başlamış olmanız gerek ,sözel alandan girebilirsiniz,bende sözelciyim matematik yani sayısal yapmadım.Hangi liseden mezunsunuz,açık düz mü yoksa açık meslek mi eğer meslek lisesi mezunu iseniz sadece 10 tl bankaya para yaptırarak her hangi bir okulda sınavsız geçiş için başvuru yaparsınız,Temmuz'da tercih verirsiniz eğer yerleşir ise kayıt hakkı kazanırsınız,sınavsız geçişte sınava girme zorunluluğu yok ama öncelik yeni mezunların olur 2015 mezunu gibi,açık düz lise mezunu iseniz ygs girmek zorundasınız,herhangi bir okuldan başvuru yapıyorsunuz önce bankaya para yatıyor 40 lirayı galiba,daha sonra dekontla beraber okula gidiyorsunuz ve görevliye beraber kayıdınızı tamamlıyorsunuz,peki siz aöf mi istiyorsunuz yoksa örgün mü aöf puanları bile yükseldi bu sene,bende 28 yaşındayım bu yıl 4 yıllık aöf işletme bölümüne yerleştim.
örgün ne demek oluyor bilgim yok bu konuda bilgi verebilirseniz ben de daha net bir plan uygularım
siz ne güzel yerleşmişsiniz maşallah
acık öğretim sosyal bilimler bölümünü bitirmiştim 10 yıl önce
şimdi bölümler kalkmış hepsi düz lise olmuş
sanırım ben de düz lise kategorisinde değerlendirilirim
Örgün eğtim okulda görülüyor hergün okula gidip geliniyor ama aöf de okula gitme yok.örgün ne demek oluyor bilgim yok bu konuda bilgi verebilirseniz ben de daha net bir plan uygularım
siz ne güzel yerleşmişsiniz maşallah
acık öğretim sosyal bilimler bölümünü bitirmiştim 10 yıl önce
şimdi bölümler kalkmış hepsi düz lise olmuş
sanırım ben de düz lise kategorisinde değerlendirilirim
Evet sınav Mart'ın 15 de Ocak ayı içerisinde başvuru başlar önce bankaya para yatar dekontla birlikte en yakın okula gidip başvurunuzu tamamlarsınız,daha sonraki aşamalarda okula gitmeye gerek yok size okuldan ÖSYM şifresi verecekler o şifreyi siz netten değiştirirsiniz tercihiniz ve daha sonra girmek istediğiniz sınavların başvurusu internetten yaparsınız.benim gidip de örgün eğitim görme imkanım yok
mecbur aöf olacak
buna göre benim ilk aşamadaki işim ocak ayına kadar ders çalışıp ocakta herhangi bir liseden form doldurmak olacak değil mi
çok teşekkür ederimEvet sınav Mart'ın 15 de Ocak ayı içerisinde başvuru başlar önce bankaya para yatar dekontla birlikte en yakın okula gidip başvurunuzu tamamlarsınız,daha sonraki aşamalarda okula gitmeye gerek yok size okuldan ÖSYM şifresi verecekler o şifreyi siz netten değiştirirsiniz tercihiniz ve daha sonra girmek istediğiniz sınavların başvurusu internetten yaparsınız.
Sizde sozel cozeceksiniz degilmi sadece sozel kitaplari alin o zaman ben bi akr. Buldum f... Dersanesjnin ygs konu anlatimli ve gecmis yil sorulari olan kitwplar evet cvp anah.oluyoygs sözel için hangi yayınevinin kitabından çalışmalıyım
hangi derslerin kitaplarını almalıyım
cevap anahtarı da oluyor değil mi bu kitaplarda
peki tavsiye edebileceğiniz bir yayınevi var mıSizde sozel cozeceksiniz degilmi sadece sozel kitaplari alin o zaman ben bi akr. Buldum f... Dersanesjnin ygs konu anlatimli ve gecmis yil sorulari olan kitwplar evet cvp anah.oluyo
Murat yayinevi tudem ya. Ben alirsam tudem e bakacagim ek olarakpeki tavsiye edebileceğiniz bir yayınevi var mı