Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Yani simdi anadolu univ 2 yillik okuyup tekrar iki yillikmi okumak gerekiyo peki atamasi varmi onun
Aöf sosyal hizmetleri okuduğun takdirde 2 yıllık olanını ya örgünden sosyal hizmetlere tamamlıyacaksınız yada Erzurum aöf sosyoloji üzerinden tamamlıyacaksınız o zaman ataması daha rahat olur ama 2 yıllık atamsı yok.

Aslinda iyi bir meslek icin 4 yillik okumak sart sanirim :) neyse cok yordum sizi ben kusura bakmayin skmdilik ben sozele calisp sozel coziiim tercihlerde yine basini agritirim

Bu arada lise diploma notu 64.88

örgün ne demek oluyor bilgim yok bu konuda bilgi verebilirseniz ben de daha net bir plan uygularım
siz ne güzel yerleşmişsiniz maşallah
acık öğretim sosyal bilimler bölümünü bitirmiştim 10 yıl önce
şimdi bölümler kalkmış hepsi düz lise olmuş
sanırım ben de düz lise kategorisinde değerlendirilirim

Orgun bildigim kadariyla benim gidip bizzat univ egitim gormek sanirim

Örgün eğtim okulda görülüyor hergün okula gidip geliniyor ama aöf de okula gitme yok.

benim gidip de örgün eğitim görme imkanım yok
mecbur aöf olacak
buna göre benim ilk aşamadaki işim ocak ayına kadar ders çalışıp ocakta herhangi bir liseden form doldurmak olacak değil mi

benim gidip de örgün eğitim görme imkanım yok
mecbur aöf olacak
buna göre benim ilk aşamadaki işim ocak ayına kadar ders çalışıp ocakta herhangi bir liseden form doldurmak olacak değil mi
Evet sınav Mart'ın 15 de Ocak ayı içerisinde başvuru başlar önce bankaya para yatar dekontla birlikte en yakın okula gidip başvurunuzu tamamlarsınız,daha sonraki aşamalarda okula gitmeye gerek yok size okuldan ÖSYM şifresi verecekler o şifreyi siz netten değiştirirsiniz tercihiniz ve daha sonra girmek istediğiniz sınavların başvurusu internetten yaparsınız.

çok teşekkür ederim

Sınav yerleri açıklandı mı acaba ? nette açıklandı olarak görüyorum ama sitede bulamıyorum ... yardım eder misiniz lütfen kızlar ??

Meraba haftaya sınav var ve kimlikteki saç rengimle su anki farklı sorun yaratirlar mi yardimci olabilecek biri cevaplayabilir mi

ygs sözel için hangi yayınevinin kitabından çalışmalıyım
hangi derslerin kitaplarını almalıyım
cevap anahtarı da oluyor değil mi bu kitaplarda

ygs sözel için hangi yayınevinin kitabından çalışmalıyım
hangi derslerin kitaplarını almalıyım
cevap anahtarı da oluyor değil mi bu kitaplarda
Sizde sozel cozeceksiniz degilmi sadece sozel kitaplari alin o zaman ben bi akr. Buldum f... Dersanesjnin ygs konu anlatimli ve gecmis yil sorulari olan kitwplar evet cvp anah.oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…