- 20 Ağustos 2014
- 159
- 29
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #2.141
evet yapıştırılması gerek aöf forum sitelerinde de yazıyor bandrol zorunlu diye.Kimlikte bandrol olmamasi sorun yaratir mi acaba
Şuan kaçıncı sınıf oluyorsunuz,eğer 12. Sınıf oluyor iseniz,Ocak ayında ygs sınavına sınavsız geçiş için başvuru yapmanız gerek,daha sonra Temmuz'da tercih verip Eylül'de eğer tercihden elenmez iseniz kayıt hakkı kazanırsınız,2 yıllık aöf ve örgün ilahiyata geçiş hakkınız var sınavsız geçiş diye,fakat Ocak'ta 12. Sınıf iseniz başvuru yapmanız gerek ygs ye.Üniversiteye geçiş için ve tercihde elenmemiş olmanız gerek ve yine mezun olmanız gerek kayıt zamanında kadar.
sınavsız geçiş hakkınız var ama 18 yaşından büyükler için direk üniversite diye birşey bulunmuyor ygs sınavına başvuru yapmanız gerek 12. Sınıfta,sınavsız geçiş için daha sonra Temmuz ayı gibi tercih vereceksiniz,eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınız tercihden elenmez iseniz,sımavsız geçişte ygs başvuru olmadan ve tercih vermeden(yerleşmiş olmanız gerek üniversiteye aöf de olsa örgünde olsa) olmaz.Şu anda 1.sınıftayım. 3.sınıfa geçtiğim zaman fakülteye sınavsız geçiş yapabiliyor muyum.Sanki meb sayfasında böyle birşey görmüştüm 18 yaşından büyük olanlar 6.dönemi bitirdiyse aynı anda ünversiteyide okuyabiliyor diye.
şimdi anladım, teşekkür ederim cevaplarınız için..Bende sandım 11.sınıftayken başvuru yapabilirim ama illa 12.sınıf olası lazım ve diploma şart..Tekrar teşekkür ederim.sınavsız geçiş hakkınız var ama 18 yaşından büyükler için direk üniversite diye birşey bulunmuyor ygs sınavına başvuru yapmanız gerek 12. Sınıfta,sınavsız geçiş için daha sonra Temmuz ayı gibi tercih vereceksiniz,eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınız tercihden elenmez iseniz,sımavsız geçişte ygs başvuru olmadan ve tercih vermeden(yerleşmiş olmanız gerek üniversiteye aöf de olsa örgünde olsa) olmaz.
Evet canım diploma şart.Rica ederim.Umarım en kısa dönemde mezun olursunuz.şimdi anladım, teşekkür ederim cevaplarınız için..Bende sandım 11.sınıftayken başvuru yapabilirim ama illa 12.sınıf olası lazım ve diploma şart..Tekrar teşekkür ederim.
Peki otomasyona girdiğimde şifre değişimi falan yazıyor. O nedir anlamadım ben. Bide bürodan kimlik kartımı almama rağmen kartınızı alınız diye mesaj geliyo. Sadece bana mı geliyo yoksa herkese geliyo mu : DKızlar ilk defa sınava giricem dikkat etmem gerekenler hakkında bilgi verir misiniz? BiR şeyler gözden kaçmasın istiyorum. Bide sınava kendi kalemimizi götürebiliyo muyuz ?
Evet kendi kalem ve silgimizi götürebiliyoruz ama telefon yasakmış.
Değiştir istersen canım,zaten orada verdiklerinde söylüyorlar şifrenizi değiştirebilirsiniz diye.hayır onu değiştirmedim işte
Değiştir istersen canım,zaten orada verdiklerinde söylüyorlar şifrenizi değiştirebilirsiniz diye.
banada sürekli geliyor o mesaj ilk kez gireceğim bendePeki otomasyona girdiğimde şifre değişimi falan yazıyor. O nedir anlamadım ben. Bide bürodan kimlik kartımı almama rağmen kartınızı alınız diye mesaj geliyo. Sadece bana mı geliyo yoksa herkese geliyo mu : D
Evet telefon yasakmış,kardeşime söyledim o gelecek benimle,emanetçi falan oluyor diyorlar ama başkasına emanet edemem.tamam teşekkür ederim canım. Eğer tel sokamıyorsak içeri birisiyle gitmemiz şart yani çantamıza falan göz kulak olması için..
Hep 2 şık arasında bıraktı bakalım sonuçlar nasıl gelecek.Sınavda güvenlik nasıldı,biz de 2 gün aynı yerde girdim üstümüzü çantamızı aradılar!sınav görevlileride her birşeyi tek tek incelediler kimlik!ögrenci kartı tek tek karşılaştırdılar kimisi aöf de fazla aranmaz falan demişti.Sınavlarınız nasıl geçtii ???
Hep 2 şık arasında bıraktı bakalım sonuçlar nasıl gelecek.Sınavda güvenlik nasıldı,biz de 2 gün aynı yerde girdim üstümüzü çantamızı aradılar!sınav görevlileride her birşeyi tek tek incelediler kimlik!ögrenci kartı tek tek karşılaştırdılar kimisi aöf de fazla aranmaz falan demişti.Haber sitesinde en geç 20 gün içinde açıklanır diye okudum.