Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Şu anda 1.sınıftayım. 3.sınıfa geçtiğim zaman fakülteye sınavsız geçiş yapabiliyor muyum.Sanki meb sayfasında böyle birşey görmüştüm 18 yaşından büyük olanlar 6.dönemi bitirdiyse aynı anda ünversiteyide okuyabiliyor diye.

sınavsız geçiş hakkınız var ama 18 yaşından büyükler için direk üniversite diye birşey bulunmuyor ygs sınavına başvuru yapmanız gerek 12. Sınıfta,sınavsız geçiş için daha sonra Temmuz ayı gibi tercih vereceksiniz,eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınız tercihden elenmez iseniz,sımavsız geçişte ygs başvuru olmadan ve tercih vermeden(yerleşmiş olmanız gerek üniversiteye aöf de olsa örgünde olsa) olmaz.

şimdi anladım, teşekkür ederim cevaplarınız için..Bende sandım 11.sınıftayken başvuru yapabilirim ama illa 12.sınıf olası lazım ve diploma şart..Tekrar teşekkür ederim.

şimdi anladım, teşekkür ederim cevaplarınız için..Bende sandım 11.sınıftayken başvuru yapabilirim ama illa 12.sınıf olası lazım ve diploma şart..Tekrar teşekkür ederim.
Evet canım diploma şart.Rica ederim.Umarım en kısa dönemde mezun olursunuz.

Kızlar ilk defa sınava giricem dikkat etmem gerekenler hakkında bilgi verir misiniz? BiR şeyler gözden kaçmasın istiyorum. Bide sınava kendi kalemimizi götürebiliyo muyuz ?

Kızlar ilk defa sınava giricem dikkat etmem gerekenler hakkında bilgi verir misiniz? BiR şeyler gözden kaçmasın istiyorum. Bide sınava kendi kalemimizi götürebiliyo muyuz ?
Evet kendi kalem ve silgimizi götürebiliyoruz ama telefon yasakmış.

Peki otomasyona girdiğimde şifre değişimi falan yazıyor. O nedir anlamadım ben. Bide bürodan kimlik kartımı almama rağmen kartınızı alınız diye mesaj geliyo. Sadece bana mı geliyo yoksa herkese geliyo mu : D

Peki otomasyona girdiğimde şifre değişimi falan yazıyor. O nedir anlamadım ben. Bide bürodan kimlik kartımı almama rağmen kartınızı alınız diye mesaj geliyo. Sadece bana mı geliyo yoksa herkese geliyo mu : D​
Bilmem bana gelmedi başka,büronun verdiği şifreyi değiştirdin mi peki.

banada sürekli geliyor o mesaj ilk kez gireceğim bende

tamam teşekkür ederim canım. Eğer tel sokamıyorsak içeri birisiyle gitmemiz şart yani çantamıza falan göz kulak olması için..
Evet telefon yasakmış,kardeşime söyledim o gelecek benimle,emanetçi falan oluyor diyorlar ama başkasına emanet edemem.

İyi günler .açıköğretim fakültesi 2013-2014 dönemi kamu yönetimi 2.sınıf ders harf notlarını bilen var mı acaba ? çan eğrisinden dolayı puan düşük diyolar ama ff üstü hangi puandan başlıyo bi fikri olan var mı?

Sınavlarınız nasıl geçtii ???
Hep 2 şık arasında bıraktı bakalım sonuçlar nasıl gelecek.Sınavda güvenlik nasıldı,biz de 2 gün aynı yerde girdim üstümüzü çantamızı aradılar!sınav görevlileride her birşeyi tek tek incelediler kimlik!ögrenci kartı tek tek karşılaştırdılar kimisi aöf de fazla aranmaz falan demişti.Haber sitesinde en geç 20 gün içinde açıklanır diye okudum.

Valla çantayla girmek serbest ama kesinlikle cep telefonu sokmuyorlar. Baya sıkı bir disiplin vardı yani. ne zaman açıklanacağını hiç merak etmiyorum açıkçası çalışmadan hazırlandım. Sonuçta ikinci üniversite : D birincisine çok çalıştım da ikincisi kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…