Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Merhaba arkadaşlar,
Ben 2 yıl önce uluslarası ilişkiler e kayıt yaptırıp ilk dönemi de gayet iyi notlarla geçmiştim. 2. Dönemin de ilk sınavları güzeldi ama finallere giremedim ve kayıt da yenilemedim. Geçen yıl bit şey yapmadım ama bu yıl synı bölüme devam etmek istiyorum. Acaba geçtiğim dersleri saydırmak vs olabilir mi yoksa en sıfırdan kayıt mı yaptırmalıyım yine?

arkadaşlar ben örgünde okuyorum iki yıllık bu sene son senem okulu bıraktım kaydımı da onduramadım seneye açıkogretime geçiş yapabilir miyim =?

arkadaşlar ben örgünde okuyorum iki yıllık bu sene son senem okulu bıraktım kaydımı da onduramadım seneye açıkogretime geçiş yapabilir miyim =?
Aöf'e kaydolmak için örgündeki kaydınızı yenileyip öğrenci olduğunuza dair öğrenci işlerinden belge alıp aöf bürosuna vermeniz ve 2. üni kapsamında bir bölüm seçmeniz gerekmektedir.

Aöf'e kaydolmak için örgündeki kaydınızı yenileyip öğrenci olduğunuza dair öğrenci işlerinden belge alıp aöf bürosuna vermeniz ve 2. üni kapsamında bir bölüm seçmeniz gerekmektedir.
nasıl yani seneye bölümümü tamamlayabilirim yani .bu sene gitmediğim için kalmış olmuyor muyum.geçiş için sorun olmaz mı?

nasıl yani seneye bölümümü tamamlayabilirim yani .bu sene gitmediğim için kalmış olmuyor muyum.geçiş için sorun olmaz mı?
şu an 2. üni kayıtları bitti diye biliyorum yani seneye kaydınızı yenileyip öğrenci olduğunuza dair belgeyi aöf büroya verirseniz 2. üni kapsamında bir bölüm okuyabilirsiniz, sonrasında kendi bölümünüzü bitirip bitirmemeniz sorun olmuyor önemli olan aöfe kaydolmak

tamam
tamam anladım tesekkurler .

Merhaba
ben 1nci siniftayim bankacilk ve sogortaclk okuyorum ama sinfta kaldm tekrar okuyorim1nci sinifi nasil gecblrm sinifi dersler cok zor ve calisiyorum nasil yspicm bilmiorum bana akil verirsenz sevnrm

selam hanımlar liseyi dışarıdan bitireli 10 yıl oluyor ve ben bu yıl ygs'ye girmek istiyorum
bu konuda hiçbir bilgim yok
sadece başvuru formlarının liselerden temin edildiğini biliyorum
başvuru tarihi ve sonrasındaki süreç hakkında bilgi verir misiniz
mesela sınavlar çok zor mu en az kaç dersin sorularını cevaplamalıyım
sayısalda sıfırım diyebilirim sadece sözel derslerden girsem geçebilir miyim 10 yılın ardından v.s.
kafamda deli sorular

Başvuralar Ocak'ta başlıyor,sınav 15 Mart'ta eğer sınavı istiyorsanız çalışmaya başlamış olmanız gerek ,sözel alandan girebilirsiniz,bende sözelciyim matematik yani sayısal yapmadım.Hangi liseden mezunsunuz,açık düz mü yoksa açık meslek mi eğer meslek lisesi mezunu iseniz sadece 10 tl bankaya para yaptırarak her hangi bir okulda sınavsız geçiş için başvuru yaparsınız,Temmuz'da tercih verirsiniz eğer yerleşir ise kayıt hakkı kazanırsınız,sınavsız geçişte sınava girme zorunluluğu yok ama öncelik yeni mezunların olur 2015 mezunu gibi,açık düz lise mezunu iseniz ygs girmek zorundasınız,herhangi bir okuldan başvuru yapıyorsunuz önce bankaya para yatıyor 40 lirayı galiba,daha sonra dekontla beraber okula gidiyorsunuz ve görevliye beraber kayıdınızı tamamlıyorsunuz,peki siz aöf mi istiyorsunuz yoksa örgün mü aöf puanları bile yükseldi bu sene,bende 28 yaşındayım bu yıl 4 yıllık aöf işletme bölümüne yerleştim.

Merhaba bende yukaridaki arkadas gibi 7 sene sonra ygs girmek istiyorum ama sayisalim gercekten yok ve bende duz lise sosyal bilimler mezunuyum bana nadil oneride bulunursunuz yani sayisali sinavda hic cozmeyip es mi geceyim calisiyorum ama sayisaldan anlamiyorum normal acik ogretimden okumak istiyorum inss. Bi seyler tutturabilirsem bana yardimci olurmusunuz :)

Merhaba canım,bende sözelciyim sınavda hiç sayısal yapmadım sadece sözel kısımı yaptım,işletme 1. Sınıfım şuan siz hangi bölümü istiyorsunuz aöf de.

Merhaba canım,bende sözelciyim sınavda hiç sayısal yapmadım sadece sözel kısımı yaptım,işletme 1. Sınıfım şuan siz hangi bölümü istiyorsunuz aöf de.

Valla kafamda belli bisey yok :) ben cok istiyorum ama uni egitimi almayi meslekde olsun istiyorm meslegim yok cunku isletmede olabilir aklimda hic bisi yok cunku bilmiyorum hic bisey simdi ben neler yapmaliykm sinavda nasil calismaliyim yardimci olursan cooook sevinirim :)

Çalışmaya şimdiden başlasanız iyi olur çünkü ygs sınavı 15 Mart'ta bu yıl aöf puanları bile yükseldi fem yayınlarını kullanabilirsiniz,sanırım düz lise mezunusunuz sosyal bilimler olduguna göre aöf için ygs yeterli,yeterli puanı aldıktan sonra Temmuz gibi tercih verilir eğer yerleşir iseniz Eylül'de kayıt yaptırırsınız.

Calisiyorum zaten coook tesekkur ederim sayısal derken sadece matematigimi yapmiyim yoksa baska dersler varmi cokk iyi oldu seni buldugum :) peki bolum olarak ne onerirsin bana

Calisiyorum zaten coook tesekkur ederim sayısal derken sadece matematigimi yapmiyim yoksa baska dersler varmi cokk iyi oldu seni buldugum :) peki bolum olarak ne onerirsin bana
Sayısalın içine matematik,geometri,fizik,kimya,biyoloji giriyor ben kendimi riske atmak istemedim yapmadım ne olur olmaz diye,bölüm konusunda birşey diyemem ama 4 yıllıkta işletme daha ön planda.

Sayısalın içine matematik,geometri,fizik,kimya,biyoloji giriyor ben kendimi riske atmak istemedim yapmadım ne olur olmaz diye,bölüm konusunda birşey diyemem ama 4 yıllıkta işletme daha ön planda.

O zaman bende oyle yapiim cunki gercekten matematik geometri falan yok malesef duz lise okudum o zamann aile problemlerinden dolayi Üniv gidemedim sinavdan bile kac aldim hatirlamiyorum ben sadece sozele calisiim ve sozel yapiim aslinda okul oncesi veya sosyal bilm. Dusunuyodum ama nerde dahaa mat. M si yok :) riske girmemek daha mantikli sanirim

Aöf okul öncesi bölümü kapatıldı,oraya sadece meslek liseler gidiyordu,sosyal bilimlerde yok bu sene görmedim listede,ama sosyal hizmetler var Anadolu üniversitesinde 2 yıllık var aöf taban puanı 237 ama KPSS atama şansı yok 4 yıllığa tamamlanması gerek,Erzurum aöf de 4 yıllık sosyal hizmetler var onun ataması var onunda puanı 316 küsür,Erzurum Atatürk aöf de 2 yıllık çocuk gelişimi bölümü var onunda puanı 410 küsür,ama kadrolu öğretmenlik yok.

Yani simdi anadolu univ 2 yillik okuyup tekrar iki yillikmi okumak gerekiyo peki atamasi varmi onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…