Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Hmm belli alisamadigindan ilk senymis arastir bakalim buradaki arkadaslar sana yardimci olqcaklardir :)

merhaba, banada yardımcı olursunuz inşallah ,2009-2010 yıllarında harcımı yatırmadığım için devam edemedim genel af çıkmış devam edebilirmiyim ne yapmam lazım kayıt zamanları geçtikten sonra yürürlüğe girmiş kayıt yaptırabilirmiyim bölümüm 2 yıllık halkla ilişkilerdi ne yapabilirim okuduklarımdan bişey anlamadım aydınlatırsanız sevinirim

Anadolu üniversitesine kayıt zamanı kayıt oldunuz değil mi ? Yani kayıtlı öğrenci gözüküyorsunuz eğer öyleyse bahar döneminde kayıtları takip edin,kayıt yenileme yaparsınız Eylül ayında bitti kayıt yenilemeler çünkü.

ygs sözel için hangi yayınevinin kitabından çalışmalıyım
hangi derslerin kitaplarını almalıyım
cevap anahtarı da oluyor değil mi bu kitaplarda
Fem,final yayınları bunlara bakın bunun yanısıra güvender yayınlarında olabilir.

evet kayıt olmuştum ama daha sonraki yıl kayıt yenileme yapamadım şansım varmı hala,cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

kızlar selam..Aöf sosyoloji bölümündeyim.2 senedir kayıt yenilemedim..Derslerde çok zorlanıyorum açıkcası..Kolay bi çalışma yöntemi yok mu kitaplar çok zor..Birde sistem değişti yeni sistemi anlayan bi anlatsın lütfen..Yani kaldığım dersler nolacak bisürü ders var off.

Meraba haftaya sınav var ve kimlikteki saç rengimle su anki farklı sorun yaratirlar mi yardimci olabilecek biri cevaplayabilir mi
Haberlerde bir öğrenci çıkmıştı kimlikteki saç rengi farklıymış sınavdan önce kız saçını boyatmış kız sınava alınmamış KPSS zamanında internetten bakabilirsin.

Eve
Haberlerde bir öğrenci çıkmıştı kimlikteki saç rengi farklıymış sınavdan önce kız saçını boyatmış kız sınava alınmamış KPSS zamanında internetten bakabilirsin.
Evet biliyorum ama o kpss ondaki gibi sıkı denetim yok aofde o yüzden sordum

Bende ygs hazirlaniyorum sosyoloji bolumundrn biraz bahsedebilirmisiniz :) kac yillik meslek olarak ne üzerine ? Calismak icin istihdam alani varmi

Kaç dersiniz var,kaldığınız derslerinde vereceksiniz diye biliyorum.

hayırlı akşamlar.Ben şuanda açıktan imamhatip lisesini okuyorum.4 sene ve haftasonları yüzyüze eğitim var.Aolde sene değilde dönem önemliymiş,bende nasipse yazında devam edip bir an önce dönemleri tamamlamak istiyorum.Devamında da ilahiyat düşünüyorum yanlız ilahiyatta da yüzyüze eğitim var mı ayrıca bugün gördüm i 18 yaş üstü 6 dönemi bitirirse üniversiteye geçiş yapabiliyormuş..Çok kafam karıştı, bilen biri bana ilahiyata nasıl gidebilirim ve çabuk bitirebilirim ?

Şuan kaçıncı sınıf oluyorsunuz,eğer 12. Sınıf oluyor iseniz,Ocak ayında ygs sınavına sınavsız geçiş için başvuru yapmanız gerek,daha sonra Temmuz'da tercih verip Eylül'de eğer tercihden elenmez iseniz kayıt hakkı kazanırsınız,2 yıllık aöf ve örgün ilahiyata geçiş hakkınız var sınavsız geçiş diye,fakat Ocak'ta 12. Sınıf iseniz başvuru yapmanız gerek ygs ye.Üniversiteye geçiş için ve tercihde elenmemiş olmanız gerek ve yine mezun olmanız gerek kayıt zamanında kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…