-
- Konu Sahibi masal perisi
- #2.061
önlisan büro bölümü mezunuyum işletmeyi tercih etmek lisansa tamamlamak istiyorum işletmeyi tercih edersem matematikle karşılaşır mıyım acaba 3 sınıf olarak başlıyıcam 3. sınıfta matematik yok ama işletme birde varmış acaba bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..
İşletme 3.sınıfta seni zorlayabilecek muhasebe ve 4.sınıfta finansal tablolar analizi sayısal olarak diğerleri sözel ve ezbere dayalı derslar. İkrisatı seçerseniz sayısal daha çok ağırlıklı.
iktisati hiç düşünmüyorum aslında ben işletme ve kamu arasında kaldım ama dediğim gibi sayısalım iyi değil matematik olsun istemiyorum peki kamu nasıl bilgin varmı canım
ben 3. sınıf işletmedeyim birinci dönemde 1 ff dersim var ortalamam 2 nin üstünde ikinci dönemden 2 ff var ortalamam 2 nin altında ben şimdi 4. sınıfa geçtimmi artık kalma yokmuş ama dönem uzatma varmış sanırım bana yardımcı olabilirisiniz
geçemiyorsun bi üst sınıfa benim bildiğim ortalaman tutmadığı için dd dı sanırım onun altındakıler den ve ff ler den sorumlusun ortalaman 2,00 üstünde olursa gecersin..dönem uzatmak zaten kalmak oluyor zaten bir sene daha veremediğin dersleri vermek zorundasın
ona ok ama 4. sınıftan kredi tamamlamak için ders alıyorum dimi bide gene ortalamam 2 nin altında olursa ortalamaya bağlı dersleride vericem tekrar sanırım ya bu sistem iyce saçma sapan oldu kimse net bilmiyor net bilgiyi nerden alabiliriz ki
Sosyal hizmet istiyorsan,Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim bölümünde 4 yıllık var açıktan okuyorsun orayı tercih verebilirsin,4 yıllıkların ataması var,harcı 950 tl yazıyor daha detaylı bilgiyi okulun web sitesinden alabilirsin.merhaba ben bu sene ygs ye girdim ve tercih hakkında en ufak bişr fikrim yok açıkçası :18:
önce adalet istedim ama bölümle ilgili olumsuz şeyler okudum mesela adalet bakanlığının lise düzeyinde alım ypması kafamı karıştırdı eğer öyleyse bölümü okumanın ne mantığı var diye düşündüm
dha sonra sosyal hizmetler i araştırdım ama kpss de alımı yok ayrıca bölüm hakkında yine olumsuz yorumlar var kafam iyice çorba gibi oldu
ben bitirdiğimde hem özelde hem kamuda iş imaknı bulabileceğim bir bölüm olsun istiyorum açıkçası
sizce hangi bölümün önü açık avantajları daha çok?
cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
iyi günler
Sosyal hizmet istiyorsan,Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim bölümünde 4 yıllık var açıktan okuyorsun orayı tercih verebilirsin,4 yıllıkların ataması var,harcı 950 tl yazıyor daha detaylı bilgiyi okulun web sitesinden alabilirsin.