Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Merhaba,
Liseyi bitireli 10 sene oldu. Saglik problemleri vs. derken uni. okuyamadim. Fakat simdi devam etmek istiyorm. Y.dil agirlikli lise mezunuyum. Cok arastirdim fakat bana gore bir bolum yok sanirim. Onlisans dusunuyorum. Hangi bolum olabilir.
Suan sinav sistemi hakkinda da hicbir fikrim yok. Her turlu bilgiye acim.
Hepinize basarilar..
Sevgiler

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm arkadasim ben yurdisinda yasiyorum acik ogretim lisesini vitirdikten sonra 2senelik isvicrenin mecbur gordugu iniversite egitiminden sonra isvixre universitelerine gecebilrmiyim.burda yasiyorum ve yakinda vatandasi olucam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaslar

aöf lisans diplomasi yurtdisinda taniniyor mu?bu konuda bilgisi olanlardan yardim istiyorum.simdiden tesekkürker

önlisan büro bölümü mezunuyum işletmeyi tercih etmek lisansa tamamlamak istiyorum işletmeyi tercih edersem matematikle karşılaşır mıyım acaba 3 sınıf olarak başlıyıcam 3. sınıfta matematik yok ama işletme birde varmış acaba bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..

Ben işletme 4.sınıf öğrencisiyim.Notlarım şöyle;

1. dönem den iki dersden birinden FF (KALDI) diğerinden DC (KOŞULLU GEÇER ) aldım sonuc olarak dönem tekrarı görünüyor.

2.dönem 5 dersim vardı hepsinden geçtim ve genel not ortalamam 2.14 geçti dörünüyür.

Bu durumda ben genel not ortalamasından dolayı ilk dönemdeki KOŞULLU GEÇER dersimi vermiş FF olan dersten TEK DERS SINAVINA tabi olabiliyormuyum ?

İşletme 3.sınıfta seni zorlayabilecek muhasebe ve 4.sınıfta finansal tablolar analizi sayısal olarak diğerleri sözel ve ezbere dayalı derslar. İkrisatı seçerseniz sayısal daha çok ağırlıklı.

İşletme 3.sınıfta seni zorlayabilecek muhasebe ve 4.sınıfta finansal tablolar analizi sayısal olarak diğerleri sözel ve ezbere dayalı derslar. İkrisatı seçerseniz sayısal daha çok ağırlıklı.

iktisati hiç düşünmüyorum aslında ben işletme ve kamu arasında kaldım ama dediğim gibi sayısalım iyi değil matematik olsun istemiyorum peki kamu nasıl bilgin varmı canım

ben 3. sınıf işletmedeyim birinci dönemde 1 ff dersim var ortalamam 2 nin üstünde ikinci dönemden 2 ff var ortalamam 2 nin altında ben şimdi 4. sınıfa geçtimmi artık kalma yokmuş ama dönem uzatma varmış sanırım bana yardımcı olabilirisiniz

geçemiyorsun bi üst sınıfa benim bildiğim ortalaman tutmadığı için dd dı sanırım onun altındakıler den ve ff ler den sorumlusun ortalaman 2,00 üstünde olursa gecersin..dönem uzatmak zaten kalmak oluyor zaten bir sene daha veremediğin dersleri vermek zorundasın

ona ok ama 4. sınıftan kredi tamamlamak için ders alıyorum dimi bide gene ortalamam 2 nin altında olursa ortalamaya bağlı dersleride vericem tekrar sanırım ya bu sistem iyce saçma sapan oldu kimse net bilmiyor net bilgiyi nerden alabiliriz ki

evet en iyisi aöf bürosuna sormak..

merhaba ben bu sene ygs ye girdim ve tercih hakkında en ufak bişr fikrim yok açıkçası :18:
önce adalet istedim ama bölümle ilgili olumsuz şeyler okudum mesela adalet bakanlığının lise düzeyinde alım ypması kafamı karıştırdı eğer öyleyse bölümü okumanın ne mantığı var diye düşündüm
dha sonra sosyal hizmetler i araştırdım ama kpss de alımı yok ayrıca bölüm hakkında yine olumsuz yorumlar var kafam iyice çorba gibi oldu
ben bitirdiğimde hem özelde hem kamuda iş imaknı bulabileceğim bir bölüm olsun istiyorum açıkçası
sizce hangi bölümün önü açık avantajları daha çok?
cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
iyi günler

Sosyal hizmet istiyorsan,Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim bölümünde 4 yıllık var açıktan okuyorsun orayı tercih verebilirsin,4 yıllıkların ataması var,harcı 950 tl yazıyor daha detaylı bilgiyi okulun web sitesinden alabilirsin.

aslında onu düşüdüm ama harcı çok fazla
2 yıllık ı 4 e tamamlamayı düşünüyorum birde hangisi daha kolay olur ki?

meraba arkadaslar bende aöf 2 yillik saglik kurumlari isletmeciligini bitirdim bu yil. sorum aceba 3 ve 4. sinifi sinavsiz dikey gecisle maliye okuyabiliyormuyum.

arkadaşlar tercih aşamasındayım lise muhasebe bölüm mezunuyum Atatürk Üniversitesi AÖF Önlisans Çocuk Gelişimi bölümünü tüm bölüm mezunları tercih edebiliyormuş ne dersiniz ilk tercihime yazsam gelir belki ama kararsızım sosyal hizmetlerimi yoksa çocuk gelişiminimi ilk sıraya yazayım hangisi daha avantajlı ve önü açık lütfen bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olsun 1-2 günüm var tercihleri belirlemem için şimdiden cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim

arkadaşlar merhaba ben şu an bi üniversitede okuyorum ama açıköğretimde tarih okumak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sınavsız 2.üniversite için başvuru tarihi nedir ne yapmam gerekiyor? bu 7 - 17 temmuz arası mı yapılacak? ben yarın il dışına çıkıcam ve başvuru işi tehlikeye giricek acil cevaba ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar ben önlisans mezunuyum ikinci üniversite olarak ta önlisans okumak istyorm sağlık kurumları işletmeciliğine geçiş yapmak istiyorum.. 2014 kayıtları ne zaman acaba???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar birşey soracağım ing. öğretmenliği bölümü var mı yok mu acaba?Bir yerde eskiden var olduğunu ama artk kapandığını duymuştum şimdi sanki devam ettiğini duydum kafam karıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…