- 29 Kasım 2008
- 43
- 1
- 47
- Konu Sahibi nesrinduman
Ay ne kaDAR güzel şeyler yazılmış herkes en doğruyu buluyor vucudumuzun en doğal şekilde en kolay şekilde kilo verdiriyor en ideal vucud ağırlığımıza kendiliğinden zorlanmadan en çabuk şekilde geleceğiz inş.Sabah 12:30 Sabah olmuyor tabi :)kahvaltı ettim kızımla birlikte şimdi bi tabak makarna yedim :) 2 günde 1kg gitti gibi bakalım çok mutluyum ama bana bakmayın benimle kıyaslamayın kendinizi grubun en kilolusu benim gibi boy:172cım kilo 96.5kg şu anda
Bide şunu söylemek istiyorum bi arkadaşımız bişe yazmış çok hoşuma gitti.Pişmanlık duymayıp vucudunun ihtiyacını yediğini, düşünüp beynen rahat ve huzurlu olduğumuzda sanırım bizim kilit noktamız bu ,bu yüzden çok kolay bi şekilde kilo veriyoruz çünkü pişmanlıklar kendine acımalar kendine kızmalar gitti.Artık kendime inanıyorum.Kendi vucudumun sinyallerine uyarak yani vucudum acıktığında doyuncaya kadar rahalıkla yediğimde ve garip bir huzur buluyorum.Bu yüzden rahatlıkla kilo veriyorum.
Bide şunu söylemek istiyorum bi arkadaşımız bişe yazmış çok hoşuma gitti.Pişmanlık duymayıp vucudunun ihtiyacını yediğini, düşünüp beynen rahat ve huzurlu olduğumuzda sanırım bizim kilit noktamız bu ,bu yüzden çok kolay bi şekilde kilo veriyoruz çünkü pişmanlıklar kendine acımalar kendine kızmalar gitti.Artık kendime inanıyorum.Kendi vucudumun sinyallerine uyarak yani vucudum acıktığında doyuncaya kadar rahalıkla yediğimde ve garip bir huzur buluyorum.Bu yüzden rahatlıkla kilo veriyorum.