- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
-
Merhabalar benim derdim diğer dertlere göre belki basit ama bugün olunca ben de bi akıl danışayım dedim.
Ben bazen aniden acıkıyorum, öyle böyle değil yani. Sonra içten içten titreme sarıyor beni. Özellikle yazın çok oluyordu Ramazanda, akşamları mesela ama oruçluyken değil. Diyelimki yemek yedim, 1 saat sonra sanki saatlerdir yemiyormuşum gibi oluyordu. Midem bomboş oluyordu.
Yazın sık sık oluyordu sanırım. Ama daha sonra geçti ben de üstelemedim. Yalnız bu akşam ilk defa yine oldu. 1 saat önce yemek yedik ailecek. Sonra bi anda midem boşalıverdi. İçten içe ellerim ufaktan titremeye başladı. Bu açlıktan titremelerin sebebini araştırdım çoğu yerde şeker belirtisi olabilir denmiş. :/ Ama ailemde hiç yok şeker hastası. Dedemler, anneannem babaannem.. hiçbirinde olmadı. Sanırım dayımda çıktı ama o da 30lu yaşlardan sonra, o da üzüntüden bir ara yükselmiş ama şu anda yok kendisinde ilaçta kullanmıyor.
Sizde de böyle şeyler oluyor mu? Yani aniden gelen açlık hissi, titreme.. yazın daha şiddetli oluyordu titreme, ayaklarım öyle bir titriyordu ki oturup birşey yemeden geçmiyordu. Bu akşam da elim titredi örneğin bir şişenin kapağını zar zor kapattımtabi yemek yiyince geçti. Sizce sebebi ne olabilir? benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Benim erkek arkadaşım da acıkınca hemen titrer ama seninki kadar şiddetli değil. Şimdi düşünmeye başladım bak şeker olabilir mi?:26:
bende şeker var ama hiç böyle bişi yaşamadım çok tuhaf doktora görünmende fayda var.
Bir doktora görünmenizde fayda var o zaman en doğrusunu o söyleyecektir.
reaktif hipoglisemi olabilir dahiliyeciye git
bende hipoglisemi var şekerım çok düşük
37 kadar ındı, şekerım düştüğünde bende senın gıbı tıtremeye başlıyorum
acıkıyormuş gıbı bı hıs oluyor
Tahlıl yaptır acılen :26: umarım bırşey yoktur
Bir bu eksiktiacaba bu neden olur? Stresten olabilir mi bu hastalık?
Bende bu şikayetlerle gittim maalesef şeker belirtisi bende tanı koydu ilaçlarla biraz düzeldim
Çok uzatma git doktora
Acıkınca olduğu için şekerle alakalı
Ya düşüyordur ya da çıkıyordur
Olabılr tabıkı
Stres moral bozukluğu vs tetıkler daha çok
dıkkat edılmesı gerekır
Ben şekerım düştüğü zaman anlıyorum hemen, çok kötü bı baş dönmesı, uyuşukluk sıcak basması vs
Kaç kere bayıldım, kı benım annemde babamda yok, teyzemde var şeker hastalığı
Yedıklerıme çok dıkkat etmem gerekıyor, yanımda her zaman tatlı bırşeyler taşırım kötü olduğumda ağzıma atarım bıtane
Ama atak geçırdığımde kaç kere hastaneye bıle gıttım ambulans felan geldı çok lanet bırşey
Bılınç kaybına kadar gıder
Ayy çok geçmiş olsun canım..korkmaya başladım iyice ya bu yaşta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?