Açık renk koltuk kullanıslı mi?

Acik renk koltuk kullanisli olmuyor. Birseyler dokulmesini gectim zamanla kararmaya basliyor ama sizin eklediginiz gorseldeki koltuklarin rengi kullanisli cok acik renk degil. Gayet modern duruyor..
Tesekkur ederimm bende seviyorum aslinda koltuklarimi :) ama yeni koltuk alinacak ya, dedim acaba renginde degisiklik yapsam mi.. Yoksa mor da guzel renk aslinda

Tesekkur ederimm bende seviyorum aslinda koltuklarimi :) ama yeni koltuk alinacak ya, dedim acaba renginde degisiklik yapsam mi.. Yoksa mor da guzel renk aslinda
Benim koltuklarimda mor tonunda 6 yildir kullaniyorum memnunum. Degisiklik yapmak iyidir

Koltuk renginçok güzel:) benimki de mor yanına da sarı berjar aldım tamamlıyor. Kaç senedir salonumdan hiç sıkılmadım. Bence koltuk rengi krem çok kullanışlı olmaz..

Koltuk renginçok güzel:) benimki de mor yanına da sarı berjar aldım tamamlıyor. Kaç senedir salonumdan hiç sıkılmadım. Bence koltuk rengi krem çok kullanışlı olmaz..
Cok tesekkur ederim :) ever mor sariyla guzel uyum sagliyor.. Bak simdi yaa yine mor mu alsam acaba :))))

Cok tesekkur ederim :) ever mor sariyla guzel uyum sagliyor.. Bak simdi yaa yine mor mu alsam acaba :))))

İstersen salonumun rengini atabilirim. Belki karar vermene sebep olur :) benim ilk baktığımda kremdi aslında ben morla kaplattırdım. İki reng çok hoş mır alıp yastıklarını sarı yapabilirsin. Hem çok kullanışlı hem insanın içini açıyor.

Alirdim. Ama benimkiler koyu mor murdum gibi. Acik mor alma derim bir sure sonra sıkılırsin. Mat tonlarda olunca modasi gecmiyor..
Kafam acayip karisti suan :))) koltuklarima da hic kiyamiyorum yeniler daha.. Ama odam kucucuk. Bir kose koltuk olsa azicik yer acilir. Baska renk alsam bile morlarimi ozleyecegimi biliyorum :)

İsterim tabi ki :) bekliyorum..

Eğer leke tutmayan özel kumaş olanlardan olursa krem rengi köşe koltuk bende seviyorum. Fakat aldım mı hayır :)

Çok açık gri aldım kırlentlerini de krem antrasit aldım en azından bir yerde krem olsun diye...

Çocuk için risk ayrı ama biz ebeveynlerde bazen sakarlık edebiliyoruz...

Alıntılamamışım.

Krem rengi koltuk sahibi olarak diyebilirim ki sakın bulaşma. Açık renk çok seviyorum ama sürekli leke oluyor çekilecek dert değil. Bende biraz daha koyu renk almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…