Açık renk koltuk kullanıslı mi?

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
12.610
193.397
Kızlarr salonuma köşe koltuk almak istiyorum. Beyaz ya da kemik rengi düşünüyorum. Ama kullanışlı olur mu? Eşim çok sakardır. Sürekli çay, kola lekeleri temizlerim. Şuan da koltuklarımın rengi mor. Bilerek koyu renk tercih ettim. Biraz da bu rengi sevdiğim için.. Renk koyu olunca lekelerle başa çıkmak kolay oldu. İz kaldıysa bile belli olmadı.
Taşındığım evde salonum küçük olduğu için köşe almayı düşünüyoruz. Ama yine mor mu almalıyım, ne renk almalıyım bilemedim. Açık renkler evi daha ferah gösterir. Ama temizlik işi de önemli. Öneriyor musunuz, yoksa hiç bulasmamalı mıyım :) Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Açık renk kullanışlı değil canım. Silinen leke tutmayan kumaş tercih edersen bir nebze işe yarar ya da üzerini devamlı orteceksin o zaman da anlamı kalmayacak...

Açık renk kullanışlı değil canım. Silinen leke tutmayan kumaş tercih edersen bir nebze işe yarar ya da üzerini devamlı orteceksin o zaman da anlamı kalmayacak...
Üzerini örtmek istemiyorum hiç. Pembe mi almalıyım acaba :/ ne açık ne koyu olur.. Aslında mor koltuklarımı çok seviyorum. Ama yeni bir koltuk alınacaksa farklı bir renk olmalı mı diye düşündüm

Üzerini örtmek istemiyorum hiç. Pembe mi almalıyım acaba :/ ne açık ne koyu olur.. Aslında mor koltuklarımı çok seviyorum. Ama yeni bir koltuk alınacaksa farklı bir renk olmalı mı diye düşündüm

Pembe veya açık turkuaz renklerini koltuklarda çok beğeniyorum ben :) gel gelelim kendi koltuklarim kum beji

Tam olarak şu renk :)

Eki Görüntüle 2052611
Aslında Kir de götürüyor pişman değilim bu renk aldigima ama inan annemin ve kayinvalidemin salonu bile benimkinden daha genç işi. İçim geçmiş resmen

Koltuklarının rengi de modeli de güzel aslında. Hem öyle yaşlı işi falan da değil moralini bozma hiç. Ama o arkadaki kareli olan kısımlar da düz olsaymış çok güzel olurmuş. Bi de böyle canlı düz renk sarı pembe falan kırlent kullansan çok güzel olur :)

Tam olarak şu renk :)

Eki Görüntüle 2052611
Aslında Kir de götürüyor pişman değilim bu renk aldigima ama inan annemin ve kayinvalidemin salonu bile benimkinden daha genç işi. İçim geçmiş resmen
Oyy o minnosu yerim benn :) en guZel renk o iste :) ama koltuklarin rengi guzel bence. Ne koyu ne acik renk tam ideal. İstrsen yastiklari renklendirebilirsin.

Açık renk koltuk ve halı her ne olursa olsun kullanışlı değil. Hele ki beyaz krem falan hiç değil. Gülü seviyorum dikenine katlanırım dersen o ayrı :)

Yapamıyorum işte. Uçuk kaçık bir kırlent alamıyorum. Yine gidiyorum en sade en düz en risksiz seyi seciyorum ama başkasının evinde görünce bayılıyorum renkli şeylere.

Çaklıt hayatının hatasını yaparsın benimde L koltuğum krem beyaz arası bişey ama daha çok krem gibi. Çok kullanışsız. Beni de çok uyardılar ama dinlemedim pişmanım ki ben de çocuk yok, dikkat ederim . Ama ne olursa olsun tozdan bile rengi değişiyor zamanla.

Son düzenleme:
Açık renk koltuk ve halı her ne olursa olsun kullanışlı değil. Hele ki beyaz krem falan hiç değil. Gülü seviyorum dikenine katlanırım dersen o ayrı :)

Bak bu benim suan ki koltugum :) koyu mor kullanimi cok rahat. Haklisin acik rengi kullanmak zor olur.. Ama yeni bir koltuk alacaksam sanki farkli bir renk olabilir miydi diye dusundum.. Sence ne olabilir?

Oyy o minnosu yerim benn :) en guZel renk o iste :) ama koltuklarin rengi guzel bence. Ne koyu ne acik renk tam ideal. İstrsen yastiklari renklendirebilirsin.

Teşekkür ederiz ablası :)

Ya işte zamanında çok beğenerek aldım ama şimdi 4 sene oldu sıkıldım artık ama yine de cesaret edemiyorum renkli birşey almaya...

Hadi ya.. Cok makbule gecti justim sagoll :) peki fikir verebilir misin? Asagi da suan ki koltugumun resmini paylastim. Ayni o renkten devam mi etmeliyim acaba :)

Ne kadar koyu o kadar iyi aslında brnimkiler de toprak rengi gibi açık griye yakın ama çocuklardan sakarlıklardan çok temizlik isteyen bir renkler temizliği seviyorsan al

Yapamıyorum işte. Uçuk kaçık bir kırlent alamıyorum. Yine gidiyorum en sade en düz en risksiz seyi seciyorum ama başkasının evinde görünce bayılıyorum renkli şeylere.

Ben de birey
Eki Görüntüle 2052613
Bak bu benim suan ki koltugum :) koyu mor kullanimi cok rahat. Haklisin acik rengi kullanmak zor olur.. Ama yeni bir koltuk alacaksam sanki farkli bir renk olabilir miydi diye dusundum.. Sence ne olabilir?

Bu da çok kötüymüş gerçekten. Sıkılmışsın tabi koyu renkten açık renk istemen normal. Ama ortasını bul bence :)
Oturma odamdaki koltuklarım petrol yeşili. Hayatta aklıma gelmezdi o renk bi koltuk alacağım ama görünce çok beğendim. Sen de biraz gez öyle karar ver istersen. İnsanın kafasındaki değişik oluyo. Görünce başka oluyor :)

Eki Görüntüle 2052613
Ben sana beğendiğim renkleri atayım fikir olur :) koltuk L değil ama rengi harika bence :) bunların L olanları olabilir

Ben moru cok severim :) koyu renkte olsa rengini seviyorum ama iste degisiklik istiyorum galiba..

Bebeğin ve sakar da bir kocan varsa , koşarak uzaklaş bu düşüncenden

Benim koltuklarım açık renk ve asla temizlenmiyorlar. .değiştirip koyu renk almaya karar verdim .. hep öyle diyip gidip açık renk alıyorum .evet görüntü ferah ama lekeler cinayet sebebi :) bu sefer kesinlikle koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…