Açık renk koltuk kullanıslı mi?

Ne kadar koyu o kadar iyi aslında brnimkiler de toprak rengi gibi açık griye yakın ama çocuklardan sakarlıklardan çok temizlik isteyen bir renkler temizliği seviyorsan al :-):-):-)
Temizlige cok az vaktim oluyor, malum cocuk.. :) Ne renk onerirsin? Ne koyu ne de cok acik olmamali

Bebeğin ve sakar da bir kocan varsa , koşarak uzaklaş bu düşüncenden :KK53:

Benim koltuklarım açık renk ve asla temizlenmiyorlar. .değiştirip koyu renk almaya karar verdim .. hep öyle diyip gidip açık renk alıyorum .evet görüntü ferah ama lekeler cinayet sebebi :) bu sefer kesinlikle koyu :KK47:
Ne renk mesela? koyu derken ne kadar koyuya kacabilirsin :) benim simdi ki koltuklarim bayagi bir koyu mor.

Ben moru cok severim :) koyu renkte olsa rengini seviyorum ama iste degisiklik istiyorum galiba..
Kusura bakmayın telefon azizliği olmuş. Kötüymüş değil koyuymuş yazacaktım. Otomatikman düzeltme yapmış telefon. :silah:

Yoksa koltuklarınızın rengi çok güzel moru ben de severim. Sadece koyu renkten sonra açık renk istemenizi halkı buldum. Değişiklik amaçlı :)

Kusura bakmayın telefon azizliği olmuş. Kötüymüş değil koyuymuş yazacaktım. Otomatikman düzeltme yapmış telefon. :silah:

Yoksa koltuklarınızın rengi çok güzel moru ben de severim. Sadece koyu renkten sonra açık renk istemenizi halkı buldum. Değişiklik amaçlı :)
Tamam şimdi oldu o zaman :)) Sorun değil. Peki ne renk önerirsin?

Tamam şimdi oldu o zaman :)) Sorun değil. Peki ne renk önerirsin?

Tamamen zevk meselesi benim oturma odamda petrol yeşili koltuklarım var. Dediğim gibi hayatta aklıma gelmezdi o renk bir koltuk alacağım. Ama görünce çok beğendim. Çok kullanışlı hem rengi iç açıyor canlı. Hem kir göstermiyor. Geçen bir kupa çay döktüm. Sadece bezi ıslatıp sildim güzelce birşey kalmadı.
Salonumda koyu krem açık kahve o aralarda bir renk koltuklarım var. Onlar da hem çok koyu değil hem öyle kiri falan çok göstermiyor.
Üçlüler gri teklifler koyu pembe kombin de yapıyorlar. O da güzel oluyor. :)
Bir kaç yer gezin mutlaka dikkatinizi çeken birşeyler olur :)

Tamamen zevk meselesi benim oturma odamda petrol yeşili koltuklarım var. Dediğim gibi hayatta aklıma gelmezdi o renk bir koltuk alacağım. Ama görünce çok beğendim. Çok kullanışlı hem rengi iç açıyor canlı. Hem kir göstermiyor. Geçen bir kupa çay döktüm. Sadece bezi ıslatıp sildim güzelce birşey kalmadı.
Salonumda koyu krem açık kahve o aralarda bir renk koltuklarım var. Onlar da hem çok koyu değil hem öyle kiri falan çok göstermiyor.
Üçlüler gri teklifler koyu pembe kombin de yapıyorlar. O da güzel oluyor. :)
Bir kaç yer gezin mutlaka dikkatinizi çeken birşeyler olur :)
Fonlarim pembe ya, mobilyalar kahve krem, biraZda uyum yakalamaya calisiyorum. Mesela bu pembeyle kirmizi renk hic yakismaz. Mavinin koyu tonlari nasil olur bilemedim.. Gri mesela.. Ben 1 ay bunu düşünücem sanırım :KK70:

Benim koltuklarım ve halım açık renk, henüz çocuk filan yok ama eşim koca bir tabak domatesli noodle dökmüştü mesela ama ne koltuğumda ne halımda leke kaldı. Ben de çok sakarımdır aslında

Çok memnunum ben açık renkten, içim açılıyor koltuklarıma baktıkça :KK36:Kilim mobilyadan çekinerek almıştık evlenirken, bilmiyordum kalitesini. 3yıl olacak Şubat'ta, kumaşlar hiç leke tutmuyor gerçkten :21:

Fonlarim pembe ya, mobilyalar kahve krem, biraZda uyum yakalamaya calisiyorum. Mesela bu pembeyle kirmizi renk hic yakismaz. Mavinin koyu tonlari nasil olur bilemedim.. Gri mesela.. Ben 1 ay bunu düşünücem sanırım :KK70:

Tabi onları hiç hesaba katmadım ben :))
Size kolay gelsin ben pes ettim :KK70:

Ay benimki de kahverengi ve kum beji, eskisinler diye üzerlerinde tepinesim geliyor ruhum daralıyor gördükçe, fotoğraftakilerden alıcam :KK49:

Eklentiler

• F7CF5F2E-D6ED-4542-8056-87BE0117064C.jpeg
    F7CF5F2E-D6ED-4542-8056-87BE0117064C.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 96
Kızlarr salonuma köşe koltuk almak istiyorum. Beyaz ya da kemik rengi düşünüyorum. Ama kullanışlı olur mu? Eşim çok sakardır. Sürekli çay, kola lekeleri temizlerim. Şuan da koltuklarımın rengi mor. Bilerek koyu renk tercih ettim. Birazda bu rengi sevdiğim için.. :) Renk koyu olunca lekelerle başa çıkmak kolay oldu. İz kaldıysa bile belli olmadı.
Taşındığım evde salonum küçük olduğu için köşe almayı düşünüyoruz. Ama yine mor mu almalıyım, ne renk almalıyım bilemedim. Açık renkler evi daha ferah gösterir. Ama temizlik işi de önemli. Bebeğimde var.. Öneriyor musunuz, yoksa hiç bulasmamalı mıyım :) Şimdiden teşekkürler..
Hayiirrrrr kullanisli degil.:kızgın:

Acik renk koltuk kullanisli olmuyor. Birseyler dokulmesini gectim zamanla kararmaya basliyor ama sizin eklediginiz gorseldeki koltuklarin rengi kullanisli cok acik renk degil. Gayet modern duruyor..

X