Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

ben D&P nin tommy girl parfümünü kullanıyorum açıkçası orjinalinden daha çok beğeniyorum :) uzun süredir bu parfümü kullanıyorum ve vazgeçemiyorum :)

ben de bugün aldım parfüm..Ralph Lauren Romance
çok beğendim ..genellikle tatlı kokular severim..ama bu çiçcek kokusu .değişik olsun istedim..

açık parfumun aldıgım orjınal parfumden daha kalıcı durdugunu farkedınce acık parfum alıorum uzun surede kullanıorum.D&P den alıyorum..birde tenınıze takılarınıza sıkmamanızı tavsıye ederım kızlar.

bende dp ıle yenı tanıstım ama bagımlısı oldum bence acık parfumde en basarılı dp...

doğru kokuyu bulursanız ve doğru kullanırsanız bence doldurma parfumlerde kalıcı oluyor.Tabi sağlık açısından ne kadar mantıklı kullanmak bilemem kişiye kalmış ama orjinaller çok pahalı benim gibi parfümm delisi birisi için tonla para dökmem gerekli.Ama çok beğendiğim kokuları yinede orjinal almaktayım

kızlar adrenalyn açık parfüm hakkında bilgisi olan var mı? ben bugün chanel coco aldım berbattı bu parfümü mü becerememişler yoksa tüm parfümleri aynı mı bilen varsa yazabilir mi? değişim yaparlar mı?

açık parfümlerdede güzel kokular var kalıcı kokular var fakat orjinalleriyle alakası olduğunu düşünmüyorum. orjinal parfümler ilk sıkıldığında güzel olmaz fakat bekledikçe farklı koku geçişleri olur ve sonunda net bi koku kalır. açık parfümlerde bu yok bence.sonuçta aynı kolonyamsı koku kalıyo. diyen varsa koku birebir aynı hiç bi fark yok, aynı gün iki bileğinede orjinalini ve doldurmasını sıksınlar farkı daha rahat anlarsınız. onuda denedim aynı diyosanız açık parfümün önünde saygıyla eğilirim

Evet canım doğru söylüyorsun ben açık parfümlerimi bargellodan alırım ki zaten geneli orjinaldir profil resmimde görüldüğü gibi :) çok sık açık parfüm almam ;dior addict orada denedim aynısı kokuyor gibiydi onun için satın aldım fakat eve gelip bir bileğime orjinalini bir bileğime ık olanı sıkınca farkettim ki açık olan sadece kokuyu anımsatmıyor alakası bile yok

kesinlikle açık parfümler orjinali gibi kokmuyor onun için hep orjinalini kullanıyorum

açıkta önerebilecegınız isimler var mı acaba ? şuan maddi açıdan orjinal alacak durumum yok..

Açık parfümde güvenerek kullanacağım tek marka var oda Bargello'dur. :112:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kokusu iyi yada kötü zevk meselesi ama kesinlikle vücuda sıkılmamalı.

Şu an 30 yaşındayım ve 15 yaşında kullandığım emporio armani she ile bugün aldığım emporio armani nin alakası bile yok direk boynere sordum nedir diye bana kendileri açıkça söyledi eski esanslar artık yok diye o zamanlarda günde 10 tane parfüm satarken şimdi 100 leri buluyor ve firmalarda esasları azaltıyor şeklinde açıklama yaptı.
Bende hem orjinal hem DP den aldığım parfümlerim var hemen hemen hepsinin kalıcılığı bana göre aynı yeni parfüm denerken önce DP denalıyorum tenime yakışıyorsa orjinalini de alıyorum ama aralarında fiyatı hak ettirecek fark yok bence..

açık parfümün en kötü yanı vücuda sıkılması durumunda bazı ciltlerde yarattığı kızarma vs gibi sorunlar. O yüzden kesinlikle
vücuda sıkmayın kızlar kesinlikle

açık parfümün her markası kaliteli olmuyor. ben çok parfüm kullanan biriyim bu yüzden de minicik şişeye dünyanın parasını verip 3 fısta bitirmek istemiyorum, açık parfüm kullanıyorum ve çok memnunum. ciltte kızarıklık yapmıyor, kıyafette leke bırakmıyor ve kokusu kalıcı. en azından insanın içi yanmıyor :)

kızlar açık parfüm kullanıyorum. bazen nefes almada zorluk yaşıyorum.toz içinde kalmış da nefes alamıyormuşum gibi oluyor. acaba onun etkisi olabilr mi_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…