Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Light blue'nun açığını yapamıyolar canım ya orjinalı çok çok güzeldir d&p deki berbat bence aynı şekilde cavin klein euphoria da alakasız hiç beğenmedim hipnoz fena değil deneyebilirsin lady million da güzeldir bana biraz ekşimsi geliyor lady million bunlar göreceli kavramdır tabi belki beğenebilirsin euphoriayla light blue yu ama ben beğenmedimm..

bargellonun parfümleride iyi biçok çeşidi var ve kalıcı mesela ben 25lira verip iki tane perceive almıştım çokda kalıcıydı geçen kış almama rağmen hala montlarımda filan alıyorum o kokuyu o derece

Evet bargellonun kokulari cok guzel gercekten d&p nin o ilk vedigi acimsi alkol kokusu bargellonun parfumlerinde yok.

David Walker ve Bargello merak ettiğim markalar.
D&p'yi sevemiyorum pek, halbuki en çok tercih edilen o.
Çok fazla müşteri çekiyor. İnanılmaz satıyor.
O kadar insan memnunsa ben neden beğenemiyorum bilemedim.

U1 vardır bir de. Çok güzel bence.
Onu da deneyin. Asla alkol kokusu alamazsınız.

onlarıda deneyeyim fırsat buldukça sağol canım..
kalıcılık en önemlisi aslında ve bargelloda bunu yakaladım..
ha tabi bide kampanya da oluyo işte 1 alana 1bedava filan diye ve istediğini seçebiliyosn aynı ürün yada illa bayan alma gibi bi zorunluluk yok
ben 2tane parfüme 25TL verdim ve harikaydılar...

d&p de kullandığım parfümler var denemediğim koku kalmadı nerdeyse orjinaline benzeyen kokular lancome hypnose,armani she,ysl cinema,escada magnetism,allure,the one,b.s fantasy,escada kokularının hemen hemen hepsi benziyor,ralph lauren,lacoste classic benzetemediklerini düşündüklerim armani code,dior addict,light blue,hypnotic poison şimdilik aklıma bunlar geliyor ama açık parfüm orji parfümlere kıyamadığımızdan günlük için iyi oluyor.

organik vanilla mı yoksa 3 vanilyanın birleşiminden olan kahverengi şişeli vanilla noire mi?

organik vanilya mı yoksa vanilla noire parfüm mü?

organik vanilya mı yoksa vanilla noire parfüm mü?
canım ben ikisinide denedim.. organik vanilya saf vanilya kokusu.. vanilya noir de vanilyayla birlikte birkaç aroma daha var... vanilya noir daha güzel kokuyor erkeklerin çok beğendiği bir koku:))))))) ama organik vanilyadan biraz daha pahalıydı.......

ben yurtdisinda yasiyorum ama her trye geldigimde acik parfüm mutlaka aliyorum 6-7 tane :)
Bihterin kokusunu ve Dior coco mademoiselle tavsiye ederim numaralari bilmiyorum ama her sürdügümde herkes soruyorr hangi parfüm diye
ve tabiki acik parfüm oldugunu demiyorum

aynen öyle parfümdaşız

Öğrenci olduğum için orjinal parfüme ayıracak bütçem olmuyor bu yüzden açık parfüm kullanıyorum hep. Açık parfümcülerde de d&p'nin üstüne tanımam..

hem açık hem de orjinal parfüm kullanıyorum. orjinal parfümlerimde sorun yok ama bu ara açık parfümlerimin nefesimi tıkadığını ve geniz akıntısı yaptığını farkettim. elimde bir sürü çeşit çeşit şişe var atıcam ama atmaya kıyamıyorum

Açık parfümleri oldum olası sevmemedim cildinize değdiğinde ciltte yağlı ağır bir tabaka bırakıyor aynı sekilde bunu kıyafetinize sakınca da kıyafete kötü kokuları resmen hapsediyor
Orijinal parfümlerin fiyatları eskisi kadar uçuk değil 100 tl ye gayet güzel bie kökü alabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü herseye para veriliyor ama bu parfüm konusunda elimiz titriyor

Orijinaline en yakın parfüm yapan açık parfüm markası hangisi arkadaşlar?
kesinlikle bargello canım ben ne zaman aldıysam memnun kaldım mesela avonda satılan perceıve i aldım bargellodan emin ol avonun sattığından daha kalıcı ve tutkun bi kokusu vardı şiddetle tavsiyemdir

Bende her sene turkiyeye gittiğimde açık parfüm alıyordum ama hemen kullanmak lazım çünkü zaman geçtikçe kokusu değişiyor ve cok ağır oluyor baş ağrısı yapıyor bence

Xayx ben daha farklısı,daha güzeli ,daha kalıcısı olsun değil de çok benzer olsun istiyorum genel özelliklerinin her açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…