David Walker ve Bargello merak ettiğim markalar.
D&p'yi sevemiyorum pek, halbuki en çok tercih edilen o.
Çok fazla müşteri çekiyor. İnanılmaz satıyor.
O kadar insan memnunsa ben neden beğenemiyorum bilemedim.
U1 vardır bir de. Çok güzel bence.
Onu da deneyin. Asla alkol kokusu alamazsınız.
bende tecrübemi paylaşayım... kadınlar kulübündeki tavsiyelere uyarak ixora açık parfüm aldım ama çok uçucuuu... 40-50 fıs sıkıyorum 1-2 saate uçup gitti... en iyisi dp nin bir kaç parfümü. hepsi değil tabi... anladım ki en iyisi orjinal almak.. şu aralar YVES ROCHER isimli markanın vanillia sını kullanıyorum paraya kıydım aldım.. akşama kadar kaliteli kaliteli buram buram kokuyor.... evet üstelik 2-3 fıs... en doğrusu orjinal almak zaten uzun süre gidiyor....
canım ben ikisinide denedim.. organik vanilya saf vanilya kokusu.. vanilya noir de vanilyayla birlikte birkaç aroma daha var... vanilya noir daha güzel kokuyor erkeklerin çok beğendiği bir koku:))))))) ama organik vanilyadan biraz daha pahalıydı.......organik vanilya mı yoksa vanilla noire parfüm mü?
canım ben ikisinide denedim.. organik vanilya saf vanilya kokusu.. vanilya noir de vanilyayla birlikte birkaç aroma daha var... vanilya noir daha güzel kokuyor erkeklerin çok beğendiği bir koku:))))))) ama organik vanilyadan biraz daha pahalıydı.......
kesinlikle bargello canım ben ne zaman aldıysam memnun kaldım mesela avonda satılan perceıve i aldım bargellodan emin ol avonun sattığından daha kalıcı ve tutkun bi kokusu vardıOrijinaline en yakın parfüm yapan açık parfüm markası hangisi arkadaşlar?