Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

parfümevi 'ni deneyin kızlar!!
şu ana kadar ailecek 4 kez sipariş verdik, hepte harika geldi.:KK53:
hiçbir şekilde alkol kokusu falan yok, senelerdir orjinallerini kullandığımız kokulardan aldık , birebir aynısı , kalıcığı da aynı :KK70:
nasıl yapıyorlar bilmiyorum :KK1:

yaz içinde oradan özellikle Love, Chloe Eau Florale Chloe for women 'ı öneriyorum,birebir orjinali gibi :KK9:

parfümevi 'ni deneyin kızlar!!
şu ana kadar ailecek 4 kez sipariş verdik, hepte harika geldi.:KK53:
hiçbir şekilde alkol kokusu falan yok, senelerdir orjinallerini kullandığımız kokulardan aldık , birebir aynısı , kalıcığı da aynı :KK70:
nasıl yapıyorlar bilmiyorum :KK1:

yaz içinde oradan özellikle Love, Chloe Eau Florale Chloe for women 'ı öneriyorum,birebir orjinali gibi :KK9:

canım site cidden güvenilir mi yaa inanamadım şöyle bi bakınca da... bi de alerji falan yapmadı değil mi kokular? kalıcı mı kokular?
çok soru sordum biliyorum :KK31:

canım site cidden güvenilir mi yaa inanamadım şöyle bi bakınca da... bi de alerji falan yapmadı değil mi kokular? kalıcı mı kokular?
çok soru sordum biliyorum :KK31:

hiçbirimizde alerji falan yapmadı canım ama tenin zaten çok hassassa bence cildine sıkma, orjinaller bile yapabiliyor alerji çok hassas teni olan kişilerde :)
site de ayrıca oldukça güvenilir,sürekli bilgilendiriyorlar hem mesajla hem de maille ^^
kokularda oldukça kalıcı ,hatta aldığım iki tanesi orjinalinden de kalıcı ,beni baya şaşırttı site yani o yüzden paylaştım sizlerle de :)
önerdiğim kişilerde parfümleri ulaşınca hep teşekkür etti, nette bakınsan aslında bloglarda ve ekşizsözlükte hakkında oldukça konuşulmuş :)

hiçbirimizde alerji falan yapmadı canım ama tenin zaten çok hassassa bence cildine sıkma, orjinaller bile yapabiliyor alerji çok hassas teni olan kişilerde :)
site de ayrıca oldukça güvenilir,sürekli bilgilendiriyorlar hem mesajla hem de maille ^^
kokularda oldukça kalıcı ,hatta aldığım iki tanesi orjinalinden de kalıcı ,beni baya şaşırttı site yani o yüzden paylaştım sizlerle de :)
önerdiğim kişilerde parfümleri ulaşınca hep teşekkür etti, nette bakınsan aslında bloglarda ve ekşizsözlükte hakkında oldukça konuşulmuş :)

ayyy çok teşekkürler canımmm :KK16: evet cildim açık ve bi hayli de hassas... ürtiker, halk arasındaki ismi kurdeşen denen bi hastalığım var...:KK50: kazak ve tişörtlerin üstünden sıkarsam sorun olmaz sanırım. alışveriş yapınca hemen sana söylüyorum :KK31:

birçok açık parfüm markası denedim oriflame avon zaten tonlarca denedim memnun kaldığım sadece avon far away ve açık parfüm markalarından LORİS oldu. artık hep Loristen alıyoruz. sevgilimde bende açık parfümden çok memnunuz hem hesaplı hem de 3 fısta bitmiyor. bitsede acımıyorsun verdiğin paraya, sizede öneririm. Ben loris- dkny be delicious kullanıyorum, sevgilime de hugo boss alıyorum kızlar :KK16:

birçok açık parfüm markası denedim oriflame avon zaten tonlarca denedim memnun kaldığım sadece avon far away ve açık parfüm markalarından LORİS oldu. artık hep Loristen alıyoruz. sevgilimde bende açık parfümden çok memnunuz hem hesaplı hem de 3 fısta bitmiyor. bitsede acımıyorsun verdiğin paraya, sizede öneririm. Ben loris- dkny be delicious kullanıyorum, sevgilime de hugo boss alıyorum kızlar :KK16:

cnm loris markasını hiç duymamıştım..
İstanbul da nerelerde var...

bende dp ıle yenı tanıstım ama bagımlısı oldum bence acık parfumde en basarılı dp...

cnm ben daha önce dp kullanmadım ama açık parfüm markalarını denedim..son aldıklarımdan memnun kalmadım..kokudan kokuya da değişiyor anlaşılan..sen dp den aldığın hangi kokulardan memnunsun..

canım ben balıkesirde yaşıyorum o yüzden sana maalesef yardımcı olamayacağım üzgünüm..:KK50:
internetten şubelere bakabilirsin belki

Loris Perfume © 2012 bu linkten görebilirsin :-)
sağol cnm yardımcı oldun...
şimdi netten baktım..
şişlide varmış..
yarın oradan bakacağım...
memnun kalırsam sana da iyi dileklerde bulunacağım..
sen 5tl likten mi kullanıyorsun..
ve hangi kokuları tavsiye edersin...
çok soru sordum galiba...:KK16:

açık parfüm kullanıyorum bende hepsi için aynı şeyi demek yanlış olur şahsen ben çok memnunum ve çok kalıcılar ne zaman sıksam mutlaka soran olur aradan saatler geçmesine rağmen hala kokusu kalır.. önemli olan hangi marka olduğu :)

canım hangi açık parfüm markasını kullanıyorsun...

ben açık parfüm kullanmayı sevmiyorum bana zararlı bir şeyi kokluyormuşum gibi geliyor. tabiiki ötekide zararlıdır ama açık daha zararlı gibi geliyor. her parfümünde büyük boyunu alıyorum ayrı ayrı zamanlarda kullandığım içnde hiç bıkmıyorum. ama aynı parfümü çok almamaya özen gösteriyorum çünkü ben farklı kokuları seviyorum

Kesinlikle,polermo ve dawid walker in parfümlerini çok begeniyorum ikiside aşırı kalıcı ve ucuuuz. kokularda orijiellerine benziyor. Tavsiyemdir

david walker ı ben de seviyorum kokusu nerdeyse orijinaliyle aynı ve kalıcı. bir kere sıkıp dolaba kaldırsam günler sonra yine kokusu kalmış oluyor giysimde. :129:

davis class kullandım bir kez onu beğenmedim. yani kokusu yine güzel ama hiç kalıcı değil. :KK20:

ben hep acık parfüm kullanıyorum.
orjinaliyle arasında fark var mı bilmiyorum ama :)

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese,bu gun d&p'den A18 aldim..uzun zmndr severek kullandigim sekerli bir koku.adini sordugumda armani gino oldugu soylendi fakat arastirdim bu isimde bir parfum bulamadim,orjinalini alacaktim oyuzden arastiriyorum...yardimci olursaniz sevinicem nedir bu parfumun orjinal ismi?

iyi aksamlar herkese,bu gun d&p'den A18 aldim..uzun zmndr severek kullandigim sekerli bir koku.adini sordugumda armani gino oldugu soylendi fakat arastirdim bu isimde bir parfum bulamadim,orjinalini alacaktim oyuzden arastiriyorum...yardimci olursaniz sevinicem nedir bu parfumun orjinal ismi?

D&pnin uydurduğu bir parfümdür muhakkak.
Böyle şeyler oluyormuş.
Lolita lift denen parfüm de uydurmasyon bir şey mesela.
Çok satan bir koku hem de.:KK31:

dp bazı parfümleri karıştırıyor yeni koku üretiyor..hatta benim çok sevdiğim bir koku var ki koklayınca huzura gark oluyorum :KK70: k11 kenzo mix olması gerekiyor adı..
baya bi süre eyfel kullandım ben..50 ml 5 tl..bazı kokuları dp dekilerden farksız ama hepsi değil..david walker dan bi iki kere kullandım hoşuma gitti o da..açık parfümle orjinal tabiki birbirini tutmaz..farkları özellikle üzerinde bekleyince kokunun kalıcılığı uçuculuğundan değil de ne kadar değiştiğinden anlaşılıyor..ilk sıkıldıklarında aynı gibi ama zamanla kendilerini gösteriyorlar..ben "orjinal parfüm olsa güzel olur ama olmasada açıklar var sorun değil " düşüncesinde olanlardanım..

X