parfümevi 'ni deneyin kızlar!!
şu ana kadar ailecek 4 kez sipariş verdik, hepte harika geldi.
hiçbir şekilde alkol kokusu falan yok, senelerdir orjinallerini kullandığımız kokulardan aldık , birebir aynısı , kalıcığı da aynı
nasıl yapıyorlar bilmiyorum
yaz içinde oradan özellikle Love, Chloe Eau Florale Chloe for women 'ı öneriyorum,birebir orjinali gibi
canım site cidden güvenilir mi yaa inanamadım şöyle bi bakınca da... bi de alerji falan yapmadı değil mi kokular? kalıcı mı kokular?
çok soru sordum biliyorum
hiçbirimizde alerji falan yapmadı canım ama tenin zaten çok hassassa bence cildine sıkma, orjinaller bile yapabiliyor alerji çok hassas teni olan kişilerde :)
site de ayrıca oldukça güvenilir,sürekli bilgilendiriyorlar hem mesajla hem de maille ^^
kokularda oldukça kalıcı ,hatta aldığım iki tanesi orjinalinden de kalıcı ,beni baya şaşırttı site yani o yüzden paylaştım sizlerle de :)
önerdiğim kişilerde parfümleri ulaşınca hep teşekkür etti, nette bakınsan aslında bloglarda ve ekşizsözlükte hakkında oldukça konuşulmuş :)
birçok açık parfüm markası denedim oriflame avon zaten tonlarca denedim memnun kaldığım sadece avon far away ve açık parfüm markalarından LORİS oldu. artık hep Loristen alıyoruz. sevgilimde bende açık parfümden çok memnunuz hem hesaplı hem de 3 fısta bitmiyor. bitsede acımıyorsun verdiğin paraya, sizede öneririm. Ben loris- dkny be delicious kullanıyorum, sevgilime de hugo boss alıyorum kızlar
bende dp ıle yenı tanıstım ama bagımlısı oldum bence acık parfumde en basarılı dp...
cnm loris markasını hiç duymamıştım..
İstanbul da nerelerde var...
sağol cnm yardımcı oldun...canım ben balıkesirde yaşıyorum o yüzden sana maalesef yardımcı olamayacağım üzgünüm..
internetten şubelere bakabilirsin belki
Loris Perfume © 2012 bu linkten görebilirsin
açık parfüm kullanıyorum bende hepsi için aynı şeyi demek yanlış olur şahsen ben çok memnunum ve çok kalıcılar ne zaman sıksam mutlaka soran olur aradan saatler geçmesine rağmen hala kokusu kalır.. önemli olan hangi marka olduğu :)
ben hep acık parfüm kullanıyorum.
orjinaliyle arasında fark var mı bilmiyorum ama :)
iyi aksamlar herkese,bu gun d&p'den A18 aldim..uzun zmndr severek kullandigim sekerli bir koku.adini sordugumda armani gino oldugu soylendi fakat arastirdim bu isimde bir parfum bulamadim,orjinalini alacaktim oyuzden arastiriyorum...yardimci olursaniz sevinicem nedir bu parfumun orjinal ismi?
iyi aksamlar herkese,bu gun d&p'den A18 aldim..uzun zmndr severek kullandigim sekerli bir koku.adini sordugumda armani gino oldugu soylendi fakat arastirdim bu isimde bir parfum bulamadim,orjinalini alacaktim oyuzden arastiriyorum...yardimci olursaniz sevinicem nedir bu parfumun orjinal ismi?