Xayx ben daha farklısı,daha güzeli ,daha kalıcısı olsun değil de çok benzer olsun istiyorum genel özelliklerinin her açısından.
teşekkürler xayx bargelloya kesin uğrucam ozaman. aslına bakarsan merak ettiğim birkaç koku var:Moschino,donna karan be delicious,paco rabanne xs vs.. hepsinin orijinal fiyatı 100liranın üstünde.
açık parfümler fiyat açısından cazip gelsede kesinlikle orjinalinin yerini tutamaz bence.birde açık parfümler sürekli hapşırtıyor nedense
evet yaa benimde aklımda 2 3koku var ben onları biliyorum direk gidip alıcam bakim bargellonun listesinde görmüştüm sanki birini hemen alıcam ayın 15ini bekliyombide kızlar bihterin kokusu diye bahsetmişler onuda merak ettim onada bi bakıcam nasılmış diye inşallah vardır..
bihterin kokusu dediğin parfüm Givenchy Absolutely Irresistible, çok güzel bir koku tavsiye ederim
sağol canım burda tavsiye etmişlerdi de adını bilmiyodum
ne kokusu tam olarak kadınsı bişi mi çiçek kokusu mu vs vs..
Çok çiçeksi bir koku diyemem canım..hafif meyveli ve tatlı bir koku..amberde var sanırım içinde kış için daha uygun..ama gerçekten kadınsı ve çekici bence.. beğenmeyende yok zaten kokuyu..
Ben açık parfüm satıyorum ve en iyisini bulana kadar 3 firma değiştirdim.Şu an D&P ile çalışıyorum.Bende müşterilerimde çok memnunlar.Önceden Burberry orjinal parfüm kullanıyordum şimdi D&P burrbery kullanıyorum,kokusu orjinaline çok yakın.
Eyfel gibi ucuz markaları kesinlikle önermiyorum,bazı müşterilerimde alerji yapmıştı,PDJ parfümünde kokuları kalıcı değil ve orjinallerine benzemiyor.