Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Xayx ben daha farklısı,daha güzeli ,daha kalıcısı olsun değil de çok benzer olsun istiyorum genel özelliklerinin her açısından.

orjinalinin aynısıydı benm kullandığım hatta dediğim gibi dahada iyiydi ondan :26: yinede sen bi iki deneme yanılma yaparak karar ver canım zaten fiyatları uçuk değil ööle hem tenden tene farkta olabilir dene istersen bizim sölediğimiz bi iki tane açık parfümcüleri..

teşekkürler xayx bargelloya kesin uğrucam ozaman. aslına bakarsan merak ettiğim birkaç koku var:Moschino,donna karan be delicious,paco rabanne xs vs.. hepsinin orijinal fiyatı 100liranın üstünde.

teşekkürler xayx bargelloya kesin uğrucam ozaman. aslına bakarsan merak ettiğim birkaç koku var:Moschino,donna karan be delicious,paco rabanne xs vs.. hepsinin orijinal fiyatı 100liranın üstünde.

evet yaa benimde aklımda 2 3koku var ben onları biliyorum direk gidip alıcam bakim bargellonun listesinde görmüştüm sanki birini hemen alıcam ayın 15ini bekliyom bide kızlar bihterin kokusu diye bahsetmişler onuda merak ettim onada bi bakıcam nasılmış diye inşallah vardır..

orjinal kullanyiorum...asla acik almadim, almam da cünki denedim ve ilk basta o kokuyu animsatsa dahi sonra hemen ucuyor...ve hic alakasi olmayan bi koku oluveriyor...

açık parfümler fiyat açısından cazip gelsede kesinlikle orjinalinin yerini tutamaz bence.birde açık parfümler sürekli hapşırtıyor nedense

bihterin kokusu dediğin parfüm Givenchy Absolutely Irresistible, çok güzel bir koku tavsiye ederim

bihterin kokusu dediğin parfüm Givenchy Absolutely Irresistible, çok güzel bir koku tavsiye ederim

sağol canım burda tavsiye etmişlerdi de adını bilmiyodum
ne kokusu tam olarak kadınsı bişi mi çiçek kokusu mu vs vs..

evet cok guzel bır koku ..bende dp den aldım severek kullanıyorum yanlıs hatırlamıyorsam manolya ve menekse cıceklerının kokusu ama hem cok kalıcı hemde mısler gıbı kokuyor

sağol canım burda tavsiye etmişlerdi de adını bilmiyodum
ne kokusu tam olarak kadınsı bişi mi çiçek kokusu mu vs vs..

Çok çiçeksi bir koku diyemem canım..hafif meyveli ve tatlı bir koku..amberde var sanırım içinde kış için daha uygun..ama gerçekten kadınsı ve çekici bence.. beğenmeyende yok zaten kokuyu..

Bu tür doldurma parfümlerin herhangi bir yan etkisini gören var mı? Daha önce hiç kullanmadım ve endişe ediyorum açıkçası: S

Çok çiçeksi bir koku diyemem canım..hafif meyveli ve tatlı bir koku..amberde var sanırım içinde kış için daha uygun..ama gerçekten kadınsı ve çekici bence.. beğenmeyende yok zaten kokuyu..

hımm beğenirim o zaman muhakkak..
teşekkürler canım ilk fırsatta gidip bakıcam..

ben açıkcası kullanıyorum orjinalleri çok pahalı çünkü yan etkisini görmedim ama hiç bir parfüm tene değmemelı orjinalde bile tene değince kızarıklık yapıor ama doldurma yanı açık parfümlerinde iki 3 çeşidi oluyor tam kalıcı olanlarıda var bi kaç saat götürenide birde sen bütün şişeyi boşalt kokuyomu de yoo diye cevap alırsın o yüzden doldurma parfümlerde bile seçimini iyi yapmalısın

Kesinlikle açık parfümünde kalitelisi var ön yargılı olmamak lazım. Bütün uzmanlar söylüyor orjinal parfümde olsa asla tene sıkılmamalıdır diye.

merhaba! ben açık parfüm kullanma taraftarı değilim, hiç kullanmadım ama aslında artık orjinal parfümlere internetten satış yapan yerlerde de daha uygun fiyata bulabiliyoruz. tabii siteye güvenmek ürünün orjinalliinden emin olmak koşuluyla...

açık parfüm kullanıyorum bende hepsi için aynı şeyi demek yanlış olur şahsen ben çok memnunum ve çok kalıcılar ne zaman sıksam mutlaka soran olur aradan saatler geçmesine rağmen hala kokusu kalır.. önemli olan hangi marka olduğu :)

çiçeksi ve tatlı kokuları sevmiyorum ben. bunların dışında önerebileceğiniz bir parfüm var mı acaba??

Ben Eyfel Halkla ilişkiler sorumlusuyum. Öncelikle Eyfel hakkındaki şikayetinizi değerlendirmek isterim. Tüm ürünlerin alerjik sertifikalı olduğunu belirtmeliyim isteyen herkesede bunlar gösterilir tarafımızca kalıcılık kısmıda ise bu konuda ise çok iddalıyız her türlü teste girebiliriz. Bana Eyfeli hangi şubeden veya kimden aldığınızı söylerseniz bu konuyla ilgili arastırma yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…