Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

arkadaşlar ben dp den gucci rush diye bir parfum almıstım o kadar agır kı kullanamadım ıkı uc fıs sıktım sıse oldugu gıbı duruyor zıyan oldu. orda o kadar cok parfm denemıstım kı artık burnm koku almadgı ıcın adamın tavsıyesıne gore almıstım.. ya ben yıne eskıden kullandıklarımdan sasmıcam ama yanı calısıyorum ıs yerınde soyle buram buram kokan ınsanları baymıcak bısey olmasını da ıstıyorum tabı sıktgnda ucuz durmaması da lazım.. ıkı parfum var aklımda ralph lauren ralph ve emporıo armanı sızce hangısını alayım? ıkısının de tenımde hoş durdugunu soylerler.. ama bırer kadın olarak goruslerınızı daha cok merak edıyorum..he bıde unutmadan very ırrestıble ? bu ucunden hangısını alyım sızce cok kararsızım. 100 ml flan alıcam cunku bu 3 kokudan hangsnı alırsam alıyım btrebılrm sanıyorum

hypnotic in açığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım dp de hypnose lancome yi de şiddetle tavsiye ederim.Arkadaşım çok beğenmişti..buram buram kokusu çok hoş

arkadaşlar açık parfümde diesel-loverdose bilen var mı?
kokusuna bayılıyorum ama şu an orjnalini alamam :/

Kızlar benim d&p den aldığım iki koku da değişti bir süre sonra. İlk başta gayet benziyordu ve kaliteliydi şimdi kolonya gibi kokuyor sadece Siz de böyle birşey deneyimledinizmi?

Böyle bir sorunla karşılaşmadığınız marka hangisi? Mesela bargelloda da bu sorunu yaşayan varmı?

Ben bargello kullanıyorum ve çok memnunum. D&P de kullandım yanlız d&p çok alkollü kullanamıyorum parfümlerini uzaktanda sıksam farketmiyo alkol çok baskın bir şekilde genzimi yakıyo ve şiddetli bir öksürük başlıyo bende gözlerimden yaşlar gelircesine bitek bende olsa tamam diycem nezaman sıksam d&p nin parfümünü başta ailem olmak üzere hemen öööffffff kırdın burnumuzun direğini gibi tepkiler veriyolar. Halbuki hafif parfümler kullanıyorum ama o alkol yüzünden mahvoluyorum bu yüzden bargello kullanmaya başladım elbetteki alkol var bargelloda da ama d&p kadar şiddetli değil ve beni öksürüklere boğmuyo memnunum bu açıdan.

Aslında bende orjinal parfüm taraftarıyım ama onca para verip aldığım parfümü de bir ayda bitiriyorum,her sıktığımda bir iki fısla yetinemiyorum :) O yüzden açık parfüm daha uyguna gelebilir benim gibi şişeyi üstüne boşaltanlar için :)))

hahahahah tenim burjuva hahaha güzelmiş aynen bana da yaptı d&p. Sana hangi marka yaptı alerji?

ama öyleee

valla markasını hatırlamıyorum çöpe attığım için ,kimyager bir arkadaşım yapmıştı (babasının açık parfüm satan ve kolonya satan dükkanları vardı)

püskürttüğüm yerde önce kaşınır gibi bi his oluştu kızardı ve yanmaya başladı pisss parfüm canımı yaktı sende demi aynı şekilde oldu?

Ben d&p den aldım 2 parfüm ve tenime sıktığım yerler kıpkırmızı oldu hafif de yanma vardı korktum hemen yıkadım zaten bitanesini hiç kullanmadım alakası yoktu orijinaliyle aldıktan sonra fark ettim hala duruyo diğerini de sadece kıyafetlerime sıkarak kullandım ama bisüre sonra kokusu değişti ve bildiğin kolonya gibi kokmaya başladı. Çöpe gitti yani paralarım haram olsun ya

ve ve ve şuan bargellodan sipariş vermeyi düşünüyorum haha napabilirim ama ya 300 tl nerde 10-20 tl nerde en azından bisürü şey denemiş oluyorum

yaa gecen sene parfumun hediyeydi jargelle mi bişeydi (yurtdısından bı akrabam hediye etmişti) onu bititdim beleş olduğu için sanırım çabucak bitiverdi

şimdi bende deodorant aldım işte idare ediyorum ama hep aklımın bi kosesınde şu acık parfümler ne yalan söliiimmm yada avondan falan bakıcam artık napıyım..

bargello diyodum ama açık parfümde en iyisi D&P yinede diğerlerine nazaran en kalitelisi..

Armani acqua di gio yu kullanıyorum d&p nin
açık parfüm kullanılacaksa kesinlikle şekerli ve ağır kokular alınmamalı diye düşünüyorum.
Çünkü orjinali gibi asla olmuyor, ilk aynı kokuya benzer olsa bile zamanla orjinalinin orta ve alt kısımlarındaki kokuyu alırken açık parfümde ekşimsi bir koku alıyorsunuz sadece.

Ancak Gio orjinaline inanılmaz yakın ve hep sabun gibi temiz bir koku yayıyorsunuz
asla da ekşimiyor. Hiç alerjik sorunlarım da olmadı açıkçası.
İnanılmaz da kalıcı.

bende günlük hayatta orjinal parfüm tercih ediyorum fakat daniel walker den bir parfüm aldım dolabımın içine sıkmak için çantamın içine çok az miktar dökülmüş o gün bugündür koku gitmiyor nasıl kalıcıymış hayret ettim walla kaç kere de yıkandı o çanta hala gitmiyor kokusu..

bu ara parfüm takıntım basladı dp den aldıgım armonı ıdol den sonra merak sardı o nasıl bu nasıl dun burada en cok yazılan parfum lıstesı ıle gıttım d p ye tabıı 4 taneden sonra burnum ıflas ettı deneyımlerım hıpnotık posıon u hıc begenmedım ne agır bı koku ole change change tanıdık bı koku soft chanel no5 eskıden kullandıgım bı parfume benzıyor sadece noa hosuma gıttı kremsı pudramsı uzel bır koku ama tekrar deneyecegım bırde organza yı denedım yıllar once kullanmıstım ve herkes sorardı kararsızım organzayı kullandıgım ıcın almak ıstemıyorum su an aklımda olanlar armonı code .. dolce gabbana lıgth blu ..ck euphorıa.. lancome hıpnoz ..layd mıllıon...bunların arasımdan eleme yapıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…