ben açık parfümde orijinal parfümde kullandım arkadaşlar.
hatta şu anda elimde bi tane çakma hypnotic poison 3 tane orijinal
parfüm var; chopard wish, lolita lempicka, diesel zero plus feminine.
çakma olan o kadar kalıcı ki şok olursunuz daha önce de cok çakma kullandım hiç begenmemiştim kalıcı degillerdi bi de arkadaşların dediği gibi orijinal kokularla alakaları yoktu. ama bu çakma tuhaftır ki elbiseye sıktığınızda bi hafta elbisede kalıyo üstünüze parfüm sıkmanız gerekmiyor
gelelim orijinallere anlaşılıyor ki dior amcamın tüm kokuları çakma da olsa kalıcı oluyor
chopard wish kokuya laf yok orijinal zaten harika kokuyor ilk sıkınca yogun bi şeker kokyosunuz ama dört saatte tüm koku pıs diye gidiyor.
çoğu kişi çok kalıcı diyor ama belki parfüm benim tenimi sevmedi kalıcı olmadı ben de:/ nasıl bitiriceğimi bilemiyorum avon parfümleri gibi kalıcı olmayınca sıkasım gelmiyo parfümleri
lolita lempicka çok hoş hiç duymadığım burnumun tanımadığı bir kokuydu memnunum kalıcı da ertesi güne kadar koku bendeydi:)
şekerli cici bir koku keşke wish yerine onun 100 mlini alsaydım wishi hiç almasaydım çok pişmanım:
diesel bildiğiniz hindistan cevizi kokan spor günlük kullanıma çok uygun temiz bir koku ama kalıcılıgını test edemedım yeni aldım zaten cokta beklentim yok:18:
hypnotic in açığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
arkadaşlar ben dp den gucci rush diye bir parfum almıstım o kadar agır kı kullanamadım ıkı uc fıs sıktım sıse oldugu gıbı duruyor zıyan oldu. orda o kadar cok parfm denemıstım kı artık burnm koku almadgı ıcın adamın tavsıyesıne gore almıstım.. ya ben yıne eskıden kullandıklarımdan sasmıcam ama yanı calısıyorum ıs yerınde soyle buram buram kokan ınsanları baymıcak bısey olmasını da ıstıyorum tabı sıktgnda ucuz durmaması da lazım.. ıkı parfum var aklımda ralph lauren ralph ve emporıo armanı sızce hangısını alayım? ıkısının de tenımde hoş durdugunu soylerler.. ama bırer kadın olarak goruslerınızı daha cok merak edıyorum..he bıde unutmadan very ırrestıble ? bu ucunden hangısını alyım sızce cok kararsızım. 100 ml flan alıcam cunku bu 3 kokudan hangsnı alırsam alıyım btrebılrm sanıyorum
ben açık parfümde sansiroyu tercih ediyorum. hypnose lancome nasıl bir kokusu var ?
beni allerji yaptı maaleseftenim burjuva napıyımm
hahahahah tenim burjuva hahaha güzelmiş aynen bana da yaptı d&p. Sana hangi marka yaptı alerji?
ama öyleee
valla markasını hatırlamıyorum çöpe attığım için ,kimyager bir arkadaşım yapmıştı (babasının açık parfüm satan ve kolonya satan dükkanları vardı)
püskürttüğüm yerde önce kaşınır gibi bi his oluştu kızardı ve yanmaya başladı pisss parfüm canımı yaktısende demi aynı şekilde oldu?
Ben d&p den aldım 2 parfüm ve tenime sıktığım yerler kıpkırmızı oldu hafif de yanma vardı korktum hemen yıkadım zaten bitanesini hiç kullanmadım alakası yoktu orijinaliyle aldıktan sonra fark ettim hala duruyo diğerini de sadece kıyafetlerime sıkarak kullandım ama bisüre sonra kokusu değişti ve bildiğin kolonya gibi kokmaya başladı. Çöpe gitti yani paralarım haram olsun ya
ve ve ve şuan bargellodan sipariş vermeyi düşünüyorum hahanapabilirim ama ya 300 tl nerde 10-20 tl nerde en azından bisürü şey denemiş oluyorum