Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

sansiro'dan denemek için 15 ml.lik birkaç parfüm sipariş ettim. tek nedeni beğenirsem orjinallerini almak. çünkü parfümerilerde koku kağıtlarından parfümün tenime göre olup olmadığını anlayamıyorum doğal olarak. hepsine tenime sıkmak istemiyorum da. anlamadan o kadar para vermek de israf gibi geliyor.

deneyip beğendiklerim;

givenchy angie au demon le secret- mandalinalı, ama mandalinası hafifleyince çok güzel bir parfüme dönüşüyor. yazın kullanılacak kadar hafif.

nina ricci- premier jour- çok hafif, çok güzel ve masum bir koku. hafif ve yazlık. ayrıca tam bir genç kız kokusu. orjinalini almayı düşündüğüm parfümler arasında. çünkü şişesi de çok anlamlı.

calvin klein- euphoria- orjinal euphoria'ma bittiği ve bir süre alamayacağım için mecburen bir de böyle deneyeyim dedim. ama bir süre beni idare eder bir koku. normal euphoria'nın biraz daha tatlı açılışı yerine, kokunun bir on dakika sonra oturmuş haliyle başlıyor. elbette orjinalini kullanan biri bu farkı kolayca anlayabilir. ama ilerleyen saatlerde koku daha benzer hale geliyor. bargello'dakinden daha iyi diyebilirim.

daha öncede yazdığım gibi parfümlerin hiçbirini, orjinaller de dahil, tenime sıkmıyorum. çünkü bunların hepsi az ya da çok zararlı yine de kimyasal. önceden kıyafetime sıkıp, bekletip öyle giyiyorum.

givenchy angie au demon var bende. oldukça ağır bir kokudur o orijinalinde.

Açık parfümde yeni bi trend başladı bize yıllarca 50 ml lik ürünleri 13 tl den sattılar şuan wo loves parfumde 5 lira d&p dende hiç bir farkıda yok koku benzerlikleri çok iyi kalıcılığa gelince gayet iyi 6-8 saat kalıyo.... Herkes 5 lira yaa benceeee... Kullanan varmııı ?

ürünleririn bi standardı yok.
diyelimki ben dp den yada bargellodan bi koku beğenip aldım.ikinci şişeyi sonradan almak istediğimde aynı kokmuyor.
ayrıca alkol oranı gerçekten çok çok fazla.biraz azaltmaları gerek

Alkol oranının olması gerekn seviyede istiyosan bugday alkolu kullanan wo loves sabah erken saatlerde bile sıktığında genzi ve boğazları yakmıyo harika bence dene yarar var........

Doğru esans doğru alkol doğru üretici olduğu sürece hiç bir sıkıntı yok orjinallerdede aynı formuller geçerliii.... Yapanı bulmaz lazım wo loves parfume

Açık parfüm ekonomik olması yönünden ve orjinallerle pek farkı olmaması en büyülk avantaj en önemli kurumsal firmalardan almak hiç boşuna paranızı tuketmeyin herkes 5 liraya wo loves'aaa haydiii koşşşşşşşşşş

orjınallerıyle alakası olmayan parfümlerdir.Dün denemeler yaptım dpde kokular berbat mıdem bulandı.

Beğenmiyorum maalesef.Bargello çok ağır D&P de çoğunu benzetemiyor bence .Diğerleri zaten alkol kokusundan bayıltıyor kalıcılıksa sıfır.
Yine de bi süre açık parfüm kullanmak zorunda kalmıştım o zamanlar Qlife kullanıyordum yine en iyisi Qlife galiba.

Ya arkadaşlar ben d&p den 2 tane parfüm aldım ama arkadaşım tenine sıkma sakın çok zararlı bu açık parfümler dedi çok tırstım ya. Tenine sıkan varmı? Bu parfümler ne kadar denetleniyor fikri olan varmı? Çünkü bitanesi kıyafetimde güzel kokuyor ama diğeri tenimde durdukça güzelleşiyodu kıyafetime sıktım bişeye benzemedi tenime sıkmaktan da korkuyorum napsam?????????? :26::26::26:

konyada açık parfüm alıcak güzel uygun fiyata yer tavsiyelerinizi bekliyorum

orjinaliyle alakaları yok boğucu insanın nefesini daraltan kokular bence çok keskin güzel kokayım derken insanların burun direkleri kırılıyor asla almam

Bargellonun dolma parfümlerini kullanıyorum 2 tanesi 25tl çokta memnunun parfümlere dünyanın parasını vermeye o kadar da gerek yok

Ben kullanmıyorum kokusundan ziyade zararlı olduklarını düşünerek. Markalı parfümlerin hepsi çok aşırı pahalı değil markalı olup 50-60 tl fiyatı olan parfümler de var . Onları kullanmanızı öneririm açık parfüm yerine...:KK31:

bende tecrübemi paylaşayım... kadınlar kulübündeki tavsiyelere uyarak ixora açık parfüm aldım ama çok uçucuuu... 40-50 fıs sıkıyorum 1-2 saate uçup gitti... en iyisi dp nin bir kaç parfümü. hepsi değil tabi... anladım ki en iyisi orjinal almak.. şu aralar YVES ROCHER isimli markanın vanillia sını kullanıyorum paraya kıydım aldım.. akşama kadar kaliteli kaliteli buram buram kokuyor.... evet üstelik 2-3 fıs... en doğrusu orjinal almak zaten uzun süre gidiyor....

X