ben açık parfümde orijinal parfümde kullandım arkadaşlar.
hatta şu anda elimde bi tane çakma hypnotic poison 3 tane orijinal
parfüm var; chopard wish, lolita lempicka, diesel zero plus feminine.
çakma olan o kadar kalıcı ki şok olursunuz daha önce de cok çakma kullandım hiç begenmemiştim kalıcı degillerdi bi de arkadaşların dediği gibi orijinal kokularla alakaları yoktu. ama bu çakma tuhaftır ki elbiseye sıktığınızda bi hafta elbisede kalıyo üstünüze parfüm sıkmanız gerekmiyor
gelelim orijinallere anlaşılıyor ki dior amcamın tüm kokuları çakma da olsa kalıcı oluyor
chopard wish kokuya laf yok orijinal zaten harika kokuyor ilk sıkınca yogun bi şeker kokyosunuz ama dört saatte tüm koku pıs diye gidiyor.
çoğu kişi çok kalıcı diyor ama belki parfüm benim tenimi sevmedi kalıcı olmadı ben de:/ nasıl bitiriceğimi bilemiyorum avon parfümleri gibi kalıcı olmayınca sıkasım gelmiyo parfümleri
lolita lempicka çok hoş hiç duymadığım burnumun tanımadığı bir kokuydu memnunum kalıcı da ertesi güne kadar koku bendeydi:)
şekerli cici bir koku keşke wish yerine onun 100 mlini alsaydım wishi hiç almasaydım çok pişmanım:
diesel bildiğiniz hindistan cevizi kokan spor günlük kullanıma çok uygun temiz bir koku ama kalıcılıgını test edemedım yeni aldım zaten cokta beklentim yok:18: