Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

bargellonun çikolatasını kullandımyurt odasından pemcere kapı açıp rahatsız olduklarını belirtmek suretiyle beni ezdilerçok ağırmış

offf yazın kullandıysan gerçekten çok ağır....güzel ama ancak kışın çok soğuk havalarda kulanılmalı...

Ben De Kullandım Açık.D&P Kalıcı Diil.Gerçi Tenden Tene Değişiyor.
Bargello Kullandım.Açık Parfümlerin Hastası Bi Arkadaşım Sayesinde.
Bütün Parfümleri Tek Tek Kullandı Sağolsun
Oldukça Kalıcı.Zararını Bilemem Ama.Kalıcı

evet kalıcılık konusunda bargello çok daha iyi şuan burberry londonla dior addict2 yi kullanıyorum gayet memnunum

Parfüm hastasıyımdır şahsen aşırı derecede kuLLanırım kokusu ağır oLsun hafif oLsun hiç fark etmez tek fısLa kaLmam kendimi boğana kadar sıkarım o parfümü hiç kaçarı yok tavsiye edebiLeceğim kokuLar avon-outspoken oriflame-amber elixir vee dior- hypnotic poison son iki aydır açık parfüm kuLLanıyorum çokta memnunum meseLa marka oLarak açık kuLLandığım parfüm hypnotic poison. Tıpa tıp orjinaL kokusuydu ve 1 ay boyunca rahatLıkLa kuLLandım şuan yeni bir parfüm aLdım o da açık hiç bir sorun yaşamadım gayet memnunum ama markasını unuttum şekerLi bir koku bunu da tavsiye ederim şekerLi kokuLardan hoşLanan arkadaşLar varsa markasını öğrenip haberdar edebiLirim gayet hoş kokuLar

Vallahi kokulara karşı özel bir hassasiyetim olduğundan açık parfümle orjinali hemen ayırt edebiliyorum,buda şöyle oluyor açık parfümler hem burnumda alerjik bir his oluşturuyor hemde midemi bulandırıyor duyduğum anda dayanamıyorum,örneğin kalabalık yerde sıra filan bekliyorsam bir için önümde veya arkamdaki insan böyle bir koku sıkmışsa gırtlaklayasım geliyor :84: o derece dayanamıyorum açık parfümlere cidden çok rahatsız oluyorum :83:

bargellonun çikolatasını kullandımyurt odasından pemcere kapı açıp rahatsız olduklarını belirtmek suretiyle beni ezdilerçok ağırmış

haha ya ben bazen yanımdan biri geçince sıcak çikolata gibi kokuyo öle bişi arıyorum ama daha çok ararım

Ben Celebre kullanıyorum ve memnunum. Ama bazı açık parfümlerin de kokusunu beğeniyorum. Oldukça da kalıcılar.

hypnotic poison tıpatıp aynı demişsin hangisinde dpde mi bargelloda mı?orjinaline 177tl veremeyeciğim valla.eğer aynıysa gidip hemen alayım.

Ben bi kere aldım 3 tane ve aldıktan sonra iğrenç kokmaya başladı . Tabi markadan da olabilir ama açık parfümden o kdar iğrendim ki. Paris doldurtmuştum ama şuan baharat kokusu geliyo resmen sıkınca midem bulanıyo. Memnun olduğunuz markaları söylermisiniz ?

bende kullanmamanızı tavsiye ederim, bikere koku benziyor bile olsa hiç kalıcı değil, çöpe atılan bir para hükmünde bence, onun yerine biriktirip orjinal almak daha mantıklı.

ben de açık parfümleri hiç sağlıklı bulmuyorum açıkçası.Alkol oranları çok yüksek olduğu için bu parfümleri soluyarak zarar görüyorsunuz.ben astım hastasıyım mesela ben bunları hiç kullanamıyorum,birisinden kokusunu aldığım anda da tıkanıyorum.10tane parfüm olmaktansa,1tane orjinal olmasından yanayım.

ben genellikle orjinal kullanırım ama dediğin gibi cok pahalılar...parfümüm bitmişse ve orjinal alamıyacak haldeysem bargellodan alırım cok kalıcı ve gerceğiyle hemen hemen aynı

Ben yaklaşık 6 yıldır açık parfüm kullanmıyorum çünkü strawberryden zaten açık parfüm fiyatına orjinal parfüm alıyordum o yüzden pek çok orjinal parfümü uzun süre kullandım ikisini karşılaştırdığımda sadece bazı açık parfümlerin başarılı olduğunu farkettim mesela baby doll un orjinalini kullanırım senelerdir onu hiç bir şekilde taklit edemiyorlar hiç sıkma daha iyi ama jadore fena sayılmaz tabi d&p den aldığım açıklar için konuşuyorum diğer markaları denemedim aqua di gio armani de iyi taklit edilmişti ama aldığım pek çok çeşitten memnun kalmadım mesela orjinalinin yanına strawberryden önce birde açık alıyordum orjinal çabuk bitmesin diye ama bazıları gerçekten kötüydü iyi araştırmak lazım yoksa benim gibi evde bitmemiş bir sürü açık parfümünüz olur.

açık parfüm kullanmadım hiç niyetlendm ama onca parfümün içinde bi hoşuma giden çıkmadı..

cilt için sağlıksız bence. bir keresinde açık parfüm şişesini yere düşürüp kırmıştım. parkenin cilası matlaşmıştı. o günden beri kullanmadım

parfüm bir ihtiyaç değil, lükstür. bir bayan için önemli olan temizlik, daha sonra bakım ve koku.
kokuyu sıktığınızda, sizi özel yapan bir his oluşur. açık parfümü kalitesiz buluyorum ben. kaliteli bir ürünün verdiği hazzı vermez ve amacına hizmet etmez.
en kötüsü de giysilerde leke bırakması bence.

ben her zaman bir seyin neyin orginalini alabiliyorsan onu al yaklasimini benimsemisimdir. o yuzden acik parfumleri gormem bile

açık parfüm kullanılır ama cabotine De Gres Edp 100ml bu parfüm çok güzel arkadaşlar orjinalini alın ama :)))

kızlar hypnotic poison hangi açık parfümde daha kalıcı ve orginaline daha yakın? hangi markadan alacağımı bilemedim.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…