bargellonun çikolatasını kullandımyurt odasından pemcere kapı açıp rahatsız olduklarını belirtmek suretiyle beni ezdiler çok ağırmış
Ben De Kullandım Açık.D&P Kalıcı Diil.Gerçi Tenden Tene Değişiyor.
Bargello Kullandım.Açık Parfümlerin Hastası Bi Arkadaşım Sayesinde.
Bütün Parfümleri Tek Tek Kullandı Sağolsun
Oldukça Kalıcı.Zararını Bilemem Ama.Kalıcı
bargellonun çikolatasını kullandımyurt odasından pemcere kapı açıp rahatsız olduklarını belirtmek suretiyle beni ezdiler çok ağırmış
Parfüm hastasıyımdır şahsen aşırı derecede kuLLanırım kokusu ağır oLsun hafif oLsun hiç fark etmez tek fısLa kaLmam kendimi boğana kadar sıkarım o parfümü hiç kaçarı yoktavsiye edebiLeceğim kokuLar avon-outspoken oriflame-amber elixir vee dior- hypnotic poison son iki aydır açık parfüm kuLLanıyorum çokta memnunum meseLa marka oLarak açık kuLLandığım parfüm hypnotic poison. Tıpa tıp orjinaL kokusuydu ve 1 ay boyunca rahatLıkLa kuLLandım şuan yeni bir parfüm aLdım o da açık hiç bir sorun yaşamadım gayet memnunum ama markasını unuttum şekerLi bir koku bunu da tavsiye ederim şekerLi kokuLardan hoşLanan arkadaşLar varsa markasını öğrenip haberdar edebiLirim gayet hoş kokuLar
iyi marka olan ve güzel kokan parfümler ne yazıkki fiyat olarak oldukça tuzlular..
bazı insanlar açık parfümün orijinal kokulardan hiçbir farkı olmadığını ve fiyatının ucuz olması dolayısıyla oldukça ekonomik olduğunu söylerken
bazıları ise açık parfümdeki kokunun orijinal kokuyla alakası olmadığını veya adi koktuğunu söylüyorlar...
sizin açık parfümlerle ilgili görüşleriniz neler ?