Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Kullanan arkadaşlar sizce en kalıcı ve en iyisi hangisidir? suan ixora aldım chanel 5 fena da değil ama d&p de aklım kaldı ordan mı alsaydım diye...

ben bu ara sansiro kullanıyorum, memnun kaldım angel ve burberry hariç. onun dışında, ralph lauren ralph, armani she, chanel chance ve sexy graffiti alıp kullandım. hepsinin kalıcılıklarından memnun kaldım.

burberry classic'i açık parfümde -dp, bargello, sansiro denedim- bir türlü beğenemedim, orjinalindeki o yumuşak geçiş yerine yalnızca ekşi kokusu var. bargello'nun biraz daha yakın olduğunu söyleyebilirim. angel'da bargello'da orjinaline yakın. sansiro'da olmaması gerekirken çok baharatlı geldi bana. oysa baskın bir şekerlilik var angel'da. dp'de denemedim çünkü satış elemanlarının tavırları hoşuma gitmiyor o yüzden gitmiyorum.

daha öncede yazdığım gibi, asla tenime sıkmıyorum. o gün en giyeceksem onun üzerine sıkıyorum. hatta giymeden önce sıkıyorum, biraz bekliyorum. çünkü bir kaç kez giysimin bilek tarafına sıkmıştım inanılmaz kaşıntı yaptı.:KK50:

ben bu ara sansiro kullanıyorum, memnun kaldım angel ve burberry hariç. onun dışında, ralph lauren ralph, armani she, chanel chance ve sexy graffiti alıp kullandım. hepsinin kalıcılıklarından memnun kaldım.

burberry classic'i açık parfümde -dp, bargello, sansiro denedim- bir türlü beğenemedim, orjinalindeki o yumuşak geçiş yerine yalnızca ekşi kokusu var. bargello'nun biraz daha yakın olduğunu söyleyebilirim. angel'da bargello'da orjinaline yakın. sansiro'da olmaması gerekirken çok baharatlı geldi bana. oysa baskın bir şekerlilik var angel'da. dp'de denemedim çünkü satış elemanlarının tavırları hoşuma gitmiyor o yüzden gitmiyorum.

daha öncede yazdığım gibi, asla tenime sıkmıyorum. o gün en giyeceksem onun üzerine sıkıyorum. hatta giymeden önce sıkıyorum, biraz bekliyorum. çünkü bir kaç kez giysimin bilek tarafına sıkmıştım inanılmaz kaşıntı yaptı.:KK50:

çok teşekkürler:) ankarada sansiro nerde satılıyormuş? hiç görmedim ya?

benim gibi öğrenci olanlar için açık parfümler cennet gibi :) ben d&p ve bargello'dan alıyorum alırsam. son zamanlarda bargello çünkü d&p'ye rastlamıyorum ama memnunum kalıcılığından. ben genelde kış için daha pudramsı, kurabiye kokusu gibi kokuları seviyorum. yazın bu kokular çok ağır oluyor o yüzden daha hafif kullanıyorum. onda da bazen body shop'tan aldığım oluyor, orası da uygun çünkü.

kesinlikle d&p hem uygun hem kalıcı aradığınız bütün kokuları rahatlıkla bulabilirsiniz... L10 süper :)

aranızda açık parfüm kokusu gittikten sonra geriye kalan ağır, iğrenç kokuyla karşılaşan var mı? nasıl tarif etsem bilemedim ama açık parfümü bir kaç üst üste sıktıktan sonra ağır bir koku kalıyor. parfüm kokusu kesinlikle değil:KK43:

acık parfumcuye giderseniz yesıl elma kokusu isteyın ve kokusunu bes dakıka sonra ıyıce deneyın sıkın bes dakıka bekleyın dırek alacaksınız

Orjinaline en yakınını , benzerini tutturan şimdilik David Walker. Açık ara önde gidiyor.

Ben açık parfüm satıyorum ve en iyisini bulana kadar 3 firma değiştirdim.Şu an D&P ile çalışıyorum.Bende müşterilerimde çok memnunlar.Önceden Burberry orjinal parfüm kullanıyordum şimdi D&P burrbery kullanıyorum,kokusu orjinaline çok yakın.
Eyfel gibi ucuz markaları kesinlikle önermiyorum,bazı müşterilerimde alerji yapmıştı,PDJ parfümünde kokuları kalıcı değil ve orjinallerine benzemiyor.

Ben açık parfüm satıyorum ve en iyisini bulana kadar 3 firma değiştirdim.Şu an D&P ile çalışıyorum.Bende müşterilerimde çok memnunlar.Önceden Burberry orjinal parfüm kullanıyordum şimdi D&P burrbery kullanıyorum,kokusu orjinaline çok yakın.
Eyfel gibi ucuz markaları kesinlikle önermiyorum,bazı müşterilerimde alerji yapmıştı,PDJ parfümünde kokuları kalıcı değil ve orjinallerine benzemiyor.

hmm ilginç... ben burberry classic'i hiçbir markada beğenmemiştim. o vanilya kokusunu hiçbiri verememişti hele dp'deki alkol kokusundan burnumun direklerini kırmıştı:KK52:

aksine ben de gidip orjinalini aldım bu kokunun..:KK31:

hmm ilginç... ben burberry classic'i hiçbir markada beğenmemiştim. o vanilya kokusunu hiçbiri verememişti hele dp'deki alkol kokusundan burnumun direklerini kırmıştı:KK52:

aksine ben de gidip orjinalini aldım bu kokunun..:KK31:

Denediğiniz mağazadaki koku bozulmuş olabilir.Senelerdir Burberry kullandığım için kokusunu en yakın D&P'de bulabildim.

Açık olarak ;

D&P ' den gucci flora ve lady million
ixora ' dan amor amor ve 212 sexy var

Orjinallerinide kullandığım için ixora nın amor amorunu beğenmedim , benzetemedim :KK14:

212 sexy ve lady millionu soranlar oluyo :KK23:

ixora amor amor hariç diğerleri kalıcı:KK34:

Sağlığa zararlı buluyorum. Maalesef toplu taşıma araçlarındayken, kapalı mekanlarda yakınlarımda açık parfüm kullanan birisi varsa hemen allerjik reaksiyon göstermeye başlıyorum, astımım başlıyor ve kızarıyorum.

Orjinal parfümlerde hiç de böyle bir sorun yaşamadığım halde, açık parfümlere vücudumun verdiği bu tepki, orjinalinden farklı olduğunun kanıtıdır.
Ayrıca üzerime böcek ilacı sıkılmış gibi burnumdaki o kesif koku uzun süre geçmiyor.

Şu açık parfümlerden bir kurtulamadım gitti.

sansiro'dan denemek için 15 ml.lik birkaç parfüm sipariş ettim. tek nedeni beğenirsem orjinallerini almak. çünkü parfümerilerde koku kağıtlarından parfümün tenime göre olup olmadığını anlayamıyorum doğal olarak. hepsine tenime sıkmak istemiyorum da. anlamadan o kadar para vermek de israf gibi geliyor.

deneyip beğendiklerim;

givenchy angie au demon le secret- mandalinalı, ama mandalinası hafifleyince çok güzel bir parfüme dönüşüyor. yazın kullanılacak kadar hafif.

nina ricci- premier jour- çok hafif, çok güzel ve masum bir koku. hafif ve yazlık. ayrıca tam bir genç kız kokusu. orjinalini almayı düşündüğüm parfümler arasında. çünkü şişesi de çok anlamlı.

calvin klein- euphoria- orjinal euphoria'ma bittiği ve bir süre alamayacağım için mecburen bir de böyle deneyeyim dedim. ama bir süre beni idare eder bir koku. normal euphoria'nın biraz daha tatlı açılışı yerine, kokunun bir on dakika sonra oturmuş haliyle başlıyor. elbette orjinalini kullanan biri bu farkı kolayca anlayabilir. ama ilerleyen saatlerde koku daha benzer hale geliyor. bargello'dakinden daha iyi diyebilirim.

daha öncede yazdığım gibi parfümlerin hiçbirini, orjinaller de dahil, tenime sıkmıyorum. çünkü bunların hepsi az ya da çok zararlı yine de kimyasal. önceden kıyafetime sıkıp, bekletip öyle giyiyorum.

D&P nin Lady Million, Hugo Boss İntense,Calvin Klein Beauty parfümlerini kullanan var mı ? Tavsiye üzerine almayı düşünüyorum ama karar veremedim

D&P nin Lady Million, Hugo Boss İntense,Calvin Klein Beauty parfümlerini kullanan var mı ? Tavsiye üzerine almayı düşünüyorum ama karar veremedim

D&P Lady Million nu kullanıyorum , çok soran oluyor , ben memnunum , orjinaliyle aynı denilebilir , kalıcı d:KK12:a hem

X