Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu ara sansiro kullanıyorum, memnun kaldım angel ve burberry hariç. onun dışında, ralph lauren ralph, armani she, chanel chance ve sexy graffiti alıp kullandım. hepsinin kalıcılıklarından memnun kaldım.
burberry classic'i açık parfümde -dp, bargello, sansiro denedim- bir türlü beğenemedim, orjinalindeki o yumuşak geçiş yerine yalnızca ekşi kokusu var. bargello'nun biraz daha yakın olduğunu söyleyebilirim. angel'da bargello'da orjinaline yakın. sansiro'da olmaması gerekirken çok baharatlı geldi bana. oysa baskın bir şekerlilik var angel'da. dp'de denemedim çünkü satış elemanlarının tavırları hoşuma gitmiyor o yüzden gitmiyorum.
daha öncede yazdığım gibi, asla tenime sıkmıyorum. o gün en giyeceksem onun üzerine sıkıyorum. hatta giymeden önce sıkıyorum, biraz bekliyorum. çünkü bir kaç kez giysimin bilek tarafına sıkmıştım inanılmaz kaşıntı yaptı.
çok teşekkürler:) ankarada sansiro nerde satılıyormuş? hiç görmedim ya?
karakumru gecen de sordum c23 hangi parfüm
Ben açık parfüm satıyorum ve en iyisini bulana kadar 3 firma değiştirdim.Şu an D&P ile çalışıyorum.Bende müşterilerimde çok memnunlar.Önceden Burberry orjinal parfüm kullanıyordum şimdi D&P burrbery kullanıyorum,kokusu orjinaline çok yakın.
Eyfel gibi ucuz markaları kesinlikle önermiyorum,bazı müşterilerimde alerji yapmıştı,PDJ parfümünde kokuları kalıcı değil ve orjinallerine benzemiyor.
hmm ilginç... ben burberry classic'i hiçbir markada beğenmemiştim. o vanilya kokusunu hiçbiri verememişti hele dp'deki alkol kokusundan burnumun direklerini kırmıştı
aksine ben de gidip orjinalini aldım bu kokunun..
D&P nin Lady Million, Hugo Boss İntense,Calvin Klein Beauty parfümlerini kullanan var mı ? Tavsiye üzerine almayı düşünüyorum ama karar veremedim