Arkadaşlar dün açık parfüm dükkanında happy heart ve noa yı denedim.
Birde vanilyalı bir koku var mı dedim, D&P de sürdüğü ve sormayı akıl edemediğim bir parfümü denedim böylece.
İşte hissettiklerim :
happy heart tam bir düş kırıklığıydı ,çok övülüyor ama beni sevmedi ben de onu sevmedim hatta nefret ettim ama şunu söyleyebilirim gerçekten çok kalıcı ,tüm elbise dolabım ve bileğim kokuyor : ( ne zaman geçicek bu koku
noa güzeldi ama yanımdaki arkadaşım ıslak mendil gibi kokuyor dediği andan itibaren ıslak mendil kokusu gibi gelmeye başladı artık bana da
vanilyalı sürdüğü parfüm ise ,içinde sanki bir yanık şeker kokusu var ama çok rahatsız etti beni ve hemen uçtu gitti koku.
ne olur biri bana yardım etsin.Hoşlandığım kokuları yazıyorum bana denemem için birşeyler önerin lütfen ^^
Amor Kenzo,Jil Sander Sun, Body shop vanilyalı vücut spreyi ve gucci envy me o.o
vanilyalı kokuları özellikle seviyorum ama genelde vanilyanın yanına kattıkları kokulardan dolayı sevemiyorum,body shop'unki dışında vanilyalı denediğim kokuları beğenmedim
bu arada yeni bir başlık açsak,'denediklerimiz/hissettiklerimiz diye. '
Çünkü bu tarz yorumlar okumayı çok isterim,hem de hepsi bir arada olur sizlerinde denediklerinizi paylaşmak isteyeceğinizi düşünüyorum . :26: