Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

bir kere o hatayı yaptım aldım sonra çöpe attım,ölüyorum sandım sıktıktan sonra vucudumu ateş baştı, nefesim darldı sonrası öksürük berbat bişey.
herkese aynı etkiyi yapmayor ama beni mahvediyor ve kesinlikle orjinal parfümelere benzemiyor kokuları

hangi parfüm bu öğrenebilir miyim :)

D&P'nin acik parfumlerine bayiliyorum. Cok kalici oluyor. Yakinima gelen, sarilan eden hep cok guzel koktugumu soyluyor. Ama parfumum bitti. Ahh ahh , simdi Turkiye'de olsam da alsam...

ben internetten paris markalı açık parfüm aldım,çok güzeldi kokuları hem de çok ucuzdu,10 tane aldım çeşit çeşit,3 aydır kullanıyorum daha bitmedi :)

açık parfüm deneyimimi ilk defa bargellona da yapmıştım bana alerji yaptı nefes alamadım alkol oranı çok yüksek ve orjilale alakası yok.ama almak istediğim bir parfümün testeri olmadığı için sansirodan denedim kokusu yakın dedi adam denedim orjinalin yerini tutmuyo ama bergello gibi de rahatsız edici değildi.açık parfümlerin en kötüsü bergello

bence açık parfüm hem kalıcı hem de ekonomik. güzel koktuktan sonra, teninize uyduktan sonra bence önemli değil orjinaline benzeyp benzememesi. ben lacost clasic ve lacost touchpink kullanıyorum ikiside çok güzel tavsiye ederim

ben sizlere parisi öneririm,galiba piyasada satılmıyor,elden avon sistemi ile satıldığını duydum,böylece daha ekonmik oluyor,gidip 15-20 tl vermiyorsun,ben 8 tl ye almıştım şişesini

ben sizlere parisi öneririm,galiba piyasada satılmıyor,elden avon sistemi ile satıldığını duydum,böylece daha ekonmik oluyor,gidip 15-20 tl vermiyorsun,ben 8 tl ye almıştım şişesini

nerden buluyorsunuz acaba bu parfümü merak ettim

ayrıca sansiro sağlık bakanlığından onaylıymış nette yazıyordu...

hıc acık parfum kullanmadım .bugune kadar hıc bır parfumude begenrek kullanmadım.oriflame danısmanıyım ayrıca. sımdılerde kendımeparfum yapmayı dusunuyorum dogal yaglarla.

Ben de kullanmayı denedim bir dönem fakat cildimde kaşıntı yaptı. Ve benim düşünceme göre orijinali kadar kalıcı olmuyor açık parfümler.

Hakikaten de orjinali ile alakası yok çoğu kokunun..çünkü burası Türkiye ve birçok işte olduğu gibi bu sektörde de işini adam gibi yapan firma çok az..
çok düşük maliyetlerle firma kurulup bayilik vermeye başlıyor..dolayısı ile kaliteli esans ve şişe stoğunu,parça parça ürün alma şansı verdiği için kalitesiz olanla değiştiriyor ve piyasaya sürüyor..açık parfümde kötü oluyor haliyle..

bnde açık parfüm kullanıyorum..çok memnunum özellıkle dp varsa onun açık parfumlerını alın çok kalıcı oluyo

Arkadaşlar dün açık parfüm dükkanında happy heart ve noa yı denedim.
Birde vanilyalı bir koku var mı dedim, D&P de sürdüğü ve sormayı akıl edemediğim bir parfümü denedim böylece.
İşte hissettiklerim :
happy heart tam bir düş kırıklığıydı ,çok övülüyor ama beni sevmedi ben de onu sevmedim hatta nefret ettim ama şunu söyleyebilirim gerçekten çok kalıcı ,tüm elbise dolabım ve bileğim kokuyor : ( ne zaman geçicek bu koku
noa güzeldi ama yanımdaki arkadaşım ıslak mendil gibi kokuyor dediği andan itibaren ıslak mendil kokusu gibi gelmeye başladı artık bana da
vanilyalı sürdüğü parfüm ise ,içinde sanki bir yanık şeker kokusu var ama çok rahatsız etti beni ve hemen uçtu gitti koku.

ne olur biri bana yardım etsin.Hoşlandığım kokuları yazıyorum bana denemem için birşeyler önerin lütfen ^^
Amor Kenzo,Jil Sander Sun, Body shop vanilyalı vücut spreyi ve gucci envy me o.o
vanilyalı kokuları özellikle seviyorum ama genelde vanilyanın yanına kattıkları kokulardan dolayı sevemiyorum,body shop'unki dışında vanilyalı denediğim kokuları beğenmedim

bu arada yeni bir başlık açsak,'denediklerimiz/hissettiklerimiz diye. '
Çünkü bu tarz yorumlar okumayı çok isterim,hem de hepsi bir arada olur sizlerinde denediklerinizi paylaşmak isteyeceğinizi düşünüyorum . :26:

bende bi kaç aydır açık parfum kullanıyorum.. çokta memnunum açıkcası :)

normalde açık parfüm kullanamayan birisiyim. alerji yapıyor hemen bu sebepten hep orninal almak zorunda kalıyordum ki o da sınırlı tabi... hele bir de şişenin dibini görmeden bıraktığım parfümlerim vardır ki çok acırım onlara şimdilerde ankarada batı sezer diye bi parfümeriye gidiyorum fırsat buldukça orjinale çok yakın ve en önemlisi yağlı olmayan ve kalıcı parfümleri var ankaradakiler bi bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…