Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

ben senelerdir açık parfüm kullanıyorum ve çok memnunum. bir çok marka denedim şuan ''dadya'' kullanıyorum. 2 senedirde aynı parfümü kullanıyorum escada-sexy grafiti. bi kaç arkadaş kaşıntı yapıyo demiş. eğer teninize sıkarsanız en orjinal ve pahalı parfümde alerji yapabilir. alkol sonuçta bu tene değdirmek çok sakıncalı,yaz aylarında leke bile yapma riski var.şahsen kolonya bile kullanmam bu sebeple. ama dadyayı gerçekten tavsiye ederim.

benim yıllardır favorım KENZO İNDİAN HOLİ. tabi ara sıra değiştiriyorum ama kenzo indian holi yebayılıyorum. o mutlaka dolabımda herzaman bulunur..

teninize asla sıkmayın
orjinali de açık parfümü de tenden direk kana karışıyor kana karışması gerek ki koksun zaten bu da hücre yıkımına sebep..
Giysinize giymeden önce sıkın 10-15 dk sonra da giyin.

Calvin Klein / Contradiction

Bu parfümü yıllar önce kullanmıştım. Açığı olup olmadığını bilen var mı?

ben açık parfümde orijinal parfümde kullandım arkadaşlar.
hatta şu anda elimde bi tane çakma hypnotic poison 3 tane orijinal
parfüm var; chopard wish, lolita lempicka, diesel zero plus feminine.
çakma olan o kadar kalıcı ki şok olursunuz daha önce de cok çakma kullandım hiç begenmemiştim kalıcı degillerdi bi de arkadaşların dediği gibi orijinal kokularla alakaları yoktu. ama bu çakma tuhaftır ki elbiseye sıktığınızda bi hafta elbisede kalıyo üstünüze parfüm sıkmanız gerekmiyor:KK54:
gelelim orijinallere anlaşılıyor ki dior amcamın tüm kokuları çakma da olsa kalıcı oluyor:KK1:
chopard wish kokuya laf yok orijinal zaten harika kokuyor ilk sıkınca yogun bi şeker kokyosunuz ama dört saatte tüm koku pıs diye gidiyor.
çoğu kişi çok kalıcı diyor ama belki parfüm benim tenimi sevmedi kalıcı olmadı ben de:/ nasıl bitiriceğimi bilemiyorum avon parfümleri gibi kalıcı olmayınca sıkasım gelmiyo parfümleri:KK43:
lolita lempicka çok hoş hiç duymadığım burnumun tanımadığı bir kokuydu memnunum kalıcı da ertesi güne kadar koku bendeydi:)
şekerli cici bir koku keşke wish yerine onun 100 mlini alsaydım wishi hiç almasaydım çok pişmanım::KK43:
diesel bildiğiniz hindistan cevizi kokan spor günlük kullanıma çok uygun temiz bir koku ama kalıcılıgını test edemedım yeni aldım zaten cokta beklentim yok:18:

açık parfüm teni hassa olanlarda alerji yapmıyormu.benim tenimde kızarma ve kaşıntı oluşturdu hangisi olursa olsun.kıyafetlerdede kalıcı değil ve gerçek parfüm gibi değil tabikide.

açık parfüm teni hassa olanlarda alerji yapmıyormu.benim tenimde kızarma ve kaşıntı oluşturdu hangisi olursa olsun.kıyafetlerdede kalıcı değil ve gerçek parfüm gibi değil tabikide.

canım haklı olabilirsin bazı arkadaşları alerji yaptığını ben de duymuştum ama beni alerji yapmadı hiç
belkim nerden aldığına da bağlıdır bilemiyorum ben fatih ve bakırköyde cem parfümeri die bi yerden alıyodum ama hiç kalıcı değillerdi ta ki hypnotic poisona kadar:KK66:
arkidişlerim bugün dieseli kullandım kokuyu çok sevdim ama sıfır kalıcılık:/
chopard wish de elbiselerde çok kalıcı onu söylemeden geçemiycem:)

Zamanında çok kullandım açık parfüm ama omuzlarımdaki çil çil lekeler sağolsun artık asla almıyorum.
Zaten diyorlar teninize sıkmayın, kıyafetlere sıkın diye.
Ama ben duştan sonra tüm vücuduma sıktığım için :KK1: artık kullanmıyorum
En iyisi orijinal kullanmak.
Veya bir tane orijinal alıp 2 fıs sıkmak tenine, açık parfümü sadece kıyafetlere sıkmak.
Böylece orijinali çabuk bitmez.
Benim gibi 1 ayda bitirenler için iyi olabilir :KK12:

sağlıklı olmadığını biliyorum ama orjınallerınde yanına yaklaşılmıyor malesef çok pahalı.Ben orjınalını beğenıp açık parfüme uğradığımda aynı kokmadığını anlayıp almıyorum bile.çok farklı orjınalıyle sürmem daha ıyı.:KK34:

açık parfüm kullanıyorum ama asla tenime sıkmıyorum. aslında orjinal parfümü de sıkmıyorum çünkü ne olursa olsun orjinal ya da açık ikisi de kimyasal ve zararlı.

parfümeri de danışmanlık yapan bir arkadaşım kesinlikle tene parfüm sıkmamamı söylemişti. Eğer sıkmak istiyosam, yalnızca bileklere birer fıs olabilirmiş. Bilek ve eller, boyun vb. yerlere göre çok daha dayanıklı ama yine de hiç sıkmamak en iyisi.

açık parfüm kullanıyorum ama asla tenime sıkmıyorum. aslında orjinal parfümü de sıkmıyorum çünkü ne olursa olsun orjinal ya da açık ikisi de kimyasal ve zararlı.

parfümeri de danışmanlık yapan bir arkadaşım kesinlikle tene parfüm sıkmamamı söylemişti. Eğer sıkmak istiyosam, yalnızca bileklere birer fıs olabilirmiş. Bilek ve eller, boyun vb. yerlere göre çok daha dayanıklı ama yine de hiç sıkmamak en iyisi.

çok doğru canım. bir de boyun ve dekolte bölgesi güneşi direk görüyor.. özellikle bu kısımlara sıkmak çok çok tehlikeli... normal el kremleri bile bir müddet sonra çil yapıyorken parfümlerin yapmaması çok düşük ihtimel... tamam bakımlı olmak güzel ama dikkat etmekte de fayda var:KK1:

ben açık parfümde orijinal parfümde kullandım arkadaşlar.
hatta şu anda elimde bi tane çakma hypnotic poison 3 tane orijinal
parfüm var; chopard wish, lolita lempicka, diesel zero plus feminine.
çakma olan o kadar kalıcı ki şok olursunuz daha önce de cok çakma kullandım hiç begenmemiştim kalıcı degillerdi bi de arkadaşların dediği gibi orijinal kokularla alakaları yoktu. ama bu çakma tuhaftır ki elbiseye sıktığınızda bi hafta elbisede kalıyo üstünüze parfüm sıkmanız gerekmiyor:KK54:
gelelim orijinallere anlaşılıyor ki dior amcamın tüm kokuları çakma da olsa kalıcı oluyor:KK1:
chopard wish kokuya laf yok orijinal zaten harika kokuyor ilk sıkınca yogun bi şeker kokyosunuz ama dört saatte tüm koku pıs diye gidiyor.
çoğu kişi çok kalıcı diyor ama belki parfüm benim tenimi sevmedi kalıcı olmadı ben de:/ nasıl bitiriceğimi bilemiyorum avon parfümleri gibi kalıcı olmayınca sıkasım gelmiyo parfümleri:KK43:
lolita lempicka çok hoş hiç duymadığım burnumun tanımadığı bir kokuydu memnunum kalıcı da ertesi güne kadar koku bendeydi:)
şekerli cici bir koku keşke wish yerine onun 100 mlini alsaydım wishi hiç almasaydım çok pişmanım::KK43:
diesel bildiğiniz hindistan cevizi kokan spor günlük kullanıma çok uygun temiz bir koku ama kalıcılıgını test edemedım yeni aldım zaten cokta beklentim yok:18:

canım merak ettim de hypnotic acaba hangi markanın açık parfümü bargellonunki iyi diyorlarda onunkimi merak ettim?:KK34:

açık parfüm seyreltilmiş oldugundan kolonya gibi olur bence kalıcı olmaz orjinalinin yerini tutmaz ama fiyat olarak uygun ve cazip oldugundan kullanılabilir

Son düzenleme:
asla kullanmam. hem sağlıksız hem de çok çiğ rahatsız edici bir kokusu oluyor.

orjinal parfümünn sişesine para ödeyoruz aslında hem inanın çok pahalılar . açık olanların şişesi basittir ama kokularını kalıcıdır . hem ucuza denk gelir . bir şişeye dünya para vermektense hoşuma giden kokuların açık olanlarını almak bana daha mantıklı geliyor

kızlar bende calvin klein'in cakmasını kullanıyorum acayip kalıcı valla herkes orijinal sanıyooorr :KK76:

bunu tartışmak bana biraz saçma geliyor tercih meselesi sonuçta.evet ben brodwaye de binebilirim corollayada birini 2 sene öderim diğerini 10 sene biri tartışmasız corolla sağlam karizma hayallerimdeki araba ama brodway alıp paramın kalanını çocuklarıma harcarım nebilim aynı hesap bende dp den şaşmam bana 100 cc gidiyor 6 ay veremem o parayı orjine benim tercihim. :KK51:

X