Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

Evettt bugünde bargellodan dkny be delicious,sansirodan lady million ve nina ricci sıktırdım.Dkny ilk beğenmedim orjinali daha güzel ya bargello sanki yeşil elmayı almış sıkmış şişeye doldurmuş hiç hoşuma gitmedi.sansirodaki lady million ,bargelonun aynısıydı ama bargello sansiroya göre daha yağlı.ayyy hele nina ricci tütün kolonyası gibi pöfff dedim ya ne bu elimi sabunla kaç kere yıkadım hala duruyo kokusu...

Geçen sene bargello dan eşime insense ultramarin aldim bi kaç fıs sıkınca kıyafetleri yastıgı pijamaları hersey buram kokuyodu..biz kokuya asık olunca eşim de gidim orjinalini alim bari dedi 150 küsür para verdi ama hiiiiç memnun değil ..açık al bana diyo :)

genel olarak acik parfum cok tercih etmyorum ama dp nin hypnose u gibi cok benzeyenleri alip kullaniyorum arada sirada. bence david walker kullandiklarim icinde en iyisi :) ck beauty si birebir ayni mesela.

eskıden acık parfum D&P begenırdım ama artık begenmıyorum .eskıden sadece tek koku kullanırdım onla bır sorun yasamadım .ama koku degıstrmeye kalktıgım da rezalettı resmen .orn;hypnotıc poıson en begendıgım kokulardan bırıdır .ama acıkda bıldıgınız rakı kokuyor .onun dısın da mıss dıor cherie cok begendıgım koku .ama acıkta kokunun alakası yok ne yazıkkı

kesinlikle sağlıksız olduğunu ve orjinali gibi kalıcı ve aynı kokmadığını savunuyorum... seneler önce uzmanlarda uyardı açık parfüm, markasız kolonya vb ürünlerin cilde zarar verdiğini ayrıca gazete haberi vardı sahte parfümden kör olan bir kadının....

şimdilik d&p den aldığım parfümü kullanıyorum ama kalıcı aslında yani. d&g ligth blue çok güzel bence ben bütün gün kokumu alabiliyorum ama tabiki maaşımı düzgün almaya başladığımda gerçek parfüm kullanmaya başlayacağım çünkü ne kadar pahalıda olsalar işe yarar asıllar onlar

Arkadaşlar bende açık parfümlerin sağlıksız olduğunu düşünüyorum... ayrıca birçoğu orjinalinin yerini tutmuyor..çok nadir bazen denk geliyor ama..genelde kötü kokuyorlar...tabi orjinaller pahalı olduğundan açık parfümler tercih ediliyor...bence güvenilir bildik parfümerilerin bazı dönemlerde indirimleri oluyor takipetmek lazım...

hanımlar ben onu bunu bilmem ama christina aguilera'nın by night harika bi koku,ben açıkta aldım,erkek arkadaşımın etkileneceğini düşünüyorum çok sexy bi koku

Son düzenleme:
415 numara yazıyor üzerinde,aslında bi çok kokunun içinden zor seçtim ama ön planda badem ve vanilya kokusu var gerçekten hoş

415 numara yazıyor üzerinde,aslında bi çok kokunun içinden zor seçtim ama ön planda badem ve vanilya kokusu var gerçekten hoş

parfümün kodu mu 415 anlamadım.bargello,sansiro d&p gibi adı yok mu? neyse yine de teşekkür ederim..

Açk parfüm kullanmayı tercih etmiyorum.Hem sağlığım açısından ki birebir uzmandan zararlarını dinlemiş biri olarak kullanamam.İkinci sebep ise kesinlikle güzel kokmuyor.Açık parfümlerin çok rahatsız edici bir kokusu var.Bunu orjinal parfüm kullanmaya başladıktan sonra daha çok fark ettim.Bir nevi kokulu kolonyalar.Tende durdukça keskin kokular yaymaya başlıyor.Normalde bir parfümün parfüm olması için esansla alkol karıştırıldıktan sonra çelik tanklarda 1 ay kadar beklemesi lazımmış ama açık parfümlerde bu yapılmıyor.Açık parfümlerde bir farklılık yok.Şahsen ben birbirinden ayırt edemiyorum.Özellikle 1-2 saat sonra zaten kokusundan eser kalmıyo.Yanlızca içine bol bol konulmuş alkol kokusuyla başbaşa kalınıyor.Bunun yerine kolonyanın içine çiçek falan atınisıkın eminim aynı sonucu vericektir.Kıyafetlerde leke bırakması da cabası.Ayrıca uzun süreli kullanımlarda göğüs,boyun ve koltuk altında tüylenmelere yol açıyormuş.Uzmanların görüşleri bu bölgelere sıkılmaması.İlla sıkıcam diyosanız kıyafetinize sıkın.En azından cana değil mala gelsinBir de bunu ucuz diye yarım şişe sıkıp 2 günde bir şişe bitiren insanlar var ki benden uzak olsunlar her daim.Amaç maddi değil.Amaç güzel kokmak,temiz kokmaksa,bu açık parfümlerle başarılıcak bişey değil.Sıkanlara söylüyorum hepiniz içine meyve suyu sıkılmış rakı gibi kokuyorsunuz.Bir süre sonra insanın genzini yakan,benim astım hastalığımı tetikleyen kokular kalıyor.Kaç kere krize girmemek için kendimi dolmuştan attığımı bilirim.Bunun yerine her daim temiz olmak,kremler kullanmak en iyisi.Maddi durumumum iyi olmadığı şu günlerde bir kolonya manrkası var.Meyve aromalı bir karışım var onu sürüyorum valla.Kesinlikle daha güzel kokuyor.İnsanların kendilerini kandırmasına,yalancı hazlara ulaştırmasına neden olan,sağlığıyla oynayan,bir an önce satışların durdurulmasını dört gözle beklediğim ürünler.

bende bu arkadaşa canı gönülden katılıyorum.eline sağlık yazmıssın daha ne diyebilinir ki ........

kızlar ben hiç açık parfüm kullanmadım ama çilek , çikolata ve alkollü kokuları merak ediyorum viski gibi acaba onların parfümü varmıdır ve kokusu nasıldır çok merak ediyorum kullanan varsa söleyebilirmi özellikle çikolata :)

kızlar açık parfümünüzün uzaktan farkedildiği oluyor mu hiç?
ben uzun zamandır açık kullanmıyorum artık.çok güzel kokuları var ama hiç kalıcı değil.
sarılınca falan karşındaki farkediyor ama yanından geçerken falan hissedilmiyor

benim kullandığım parfümler duyulur hep.d&p de bu yok galiba.d&p hiç almadım.bende kalıcı olmuyor.burada kalıcı olmadığını söyleyen arkadaşlar da var.bargellonun lolita lifti neredeyse 100metreden duyulacak kadar kalıcı.bir de chloe love'ı öyle.ama yaz için ağır.kışın kullanabilirsin....

bargellonun çikolatasını kullandımyurt odasından pemcere kapı açıp rahatsız olduklarını belirtmek suretiyle beni ezdilerçok ağırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…