Açık parfümler hakkındaki düşünceleriniz neler ?

deli misin sen ya
durduk yerde öldürdün beni gülmekten

Allah iyiliğini versin

deli misin sen ya
durduk yerde öldürdün beni gülmekten

Allah iyiliğini versin

o zaman bir arkadaş açık parfüm kullanmayı ti ye almaya çalışmıştı ben de ondan alıntılayarak nasıl açık parfüm alınır anlatmıştım öyle absürd birşey çıkmıştı ortaya.kendisi orjinal kullandığı için bilmiyormuş da nasıl oluyormuş onu sormuştu

hayır güzel cevap vermişsin cuk olmuş daha ne söylenebilir ki
bak yine güldüm

Olsa tercih edeceğim açık parfüm D&P parfümeriden olurdu.Kokularının aslına yakın başarıda olduğunu düşünüyorum.D&P yi yaşadığım yerde bulamasam da sırf lancome miracle için diğer açık parfümleri de tercih ediyorum.

ben bu zamana dek hep açık parfüm kullandım ama geçen gün bir yerde sahte kozmetikten dolayı oluşan ölüm riskinin sahte alkolden fazla olduğunu okudum. açık parfüm de dahil midir buna acaba? sonuçta orijinal değil..

Şimdi şöyle ki; bazı açık parfüm satan mağazaların ürünleri gerçekten iyi ve orjinaliyle aynı kokuyor. Ama farkeden oldu mu aranızda bilmiyorum, açık parfümü sıktıktan sonra teninizde garip bi tabaka bırakıyor özellikle yaz aylarında ve vücüt sanki yağlıymış gibi görünüyor. o nedenle ya parfümlerin taklit deodorantlarını tavsiye ederim ya da orjinal parfümüm küçük boyunu :)

bargelloya bakmadım hiç yakın zamanda deniycem ama .
şimdiye kadar açık olarak sansiro kullandım çokta memnun kaldım.
d&p de bi kaç kokuya bakmıştım bildiğim hiç hoşlanmdım .zaten satıcı bayanın tavrıda hiç hoşuma gitmemişti.çok garip gelmişti sıktığım kokular..

evet bugün hem bargello hem d&p hemde sansiroya baktım.bargelloda d&p de kalıcı bence.yalnız d&p yağlı gibi .gene kürkçü dükkanım olaraktan sansiroya döncem ben.

evet bugün hem bargello hem d&p hemde sansiroya baktım.bargelloda d&p de kalıcı bence.yalnız d&p yağlı gibi .gene kürkçü dükkanım olaraktan sansiroya döncem ben.

d&p parfümleri yüzünden boynum kıpkırmızı olmuştu
sansiro güzel seviyorum ama orjinal parfümün yerini tutmuyor işte daha normal fiyatlar olsa keşke...

barro dediğin doğru orjinaller çok pahalı.bence sansiro güzel .ne d&p ye nede bargellloya ısınabildim ben .

bugün chloe love aldım bargellodan. klasiği olsa ona da bakacaktım.dp de chloe ler yok. narciso rodriguez de aklımda.onu da beğendim.ama hala love da son notalara gelemedi.orjinalini denemiştim.ilk notalar aynı.bargello daha keskin ve kalıcı.orjinali daha soft ve pudra kokuyordu.ama yine de benziyor.o kadar olsun artık :) seviyorum ben bu kokuyu yaa.bana, eskiden gelin sepetlerine alınan parfümleri andırıyor :))

Ben çok fazla dolum parfüm kullandım; elbette dolumlarda güzel kokular oluyor ama gerçekten hiçbiri orjinalin yerini tutmuyor. Çünkü bir parfümün bir çok notası vardır ve henüz hiç bir dolum parfüm notaları tam olarak tutturmamıştır. Ancak ben şu 100-200 tl verilip kullanılan parfümlere de karşıyım; çünkü çok daha uygun ve çok daha güzel orjinal parfümler de var. O 200 liralık parfümlerin çoğu orjinal bile kokmuyor..şu yerel parfümleri deneyeniniz oldu mu bilmiyorum ama tavsiye ederim; şaşıracaksınız.. uygun fiyat ve orjinal kokular..

bazıları gerçek gibi kokuyo evet ama kalıcılık süresi çok az oluyo o açıdan kötü bi de cilde zarar vereblir tabi ki

black point marka deneyen oldumu aranızda yeni açılmış yaşadığım yerde dükkanı, merak ediyorum deneyen varmı diye,bargellodan 2 parfüm aldım benzerlerine çok yakın olmakla beraber kalıcı aynı zamanda fena değil yani ama benim tek sorunum parfümün orjinalide olsa yani 200 lira verip parfüm bile alsam kesinlikle tenimde kalıcı olmuyor kısa sürede uçuyor bundan çok şikayetçiyim acaba parfümün kalıcılığını artırmak için ne yapabilirim bi öneriniz varmı:44:

arkadaşlar parfüm alırken özellikle çok kalıcı olsun istiyorsanız EDP olanını seçin .Ben açık parfümleri bilmiyorum kendim de sattığım parfümler orjinal ambalajında bire bir aynı takilidi bir çoğunu kullanmadım ama sattığım müşterilerimiz siteye yapmış oldukları ve özelden attıkları mesajlarda orjinalinden hiç bir farkı olmadığını söylüyorlar.Kendim GUCCİ GUILTY BAYAN parfümünü kullanıyorum üç gün önce çıkardığım kıyafetim halada kokuyor. gerçeği bukadar kalıcıdı deyil.Birde JEAN PAUL GAULTIER CLASSIC BYN EDP. bayda bayanda orjinalinden farksız CHRISTIAN DIOR ADDICT SHINE 100 ml BAYAN , CAROLINA HERRERA 212 SEXY WOMEN aynı şekilde bire bir aynı kokular.bir kaç koku var onları çok yapamamışlar isteyen olunca direk vaz geçiriyorum.Fiyatları çok da ucuz 20 tl tüm parfümler birtek 212 sexy ler birde JEAN PAUL olanlar 25 tl onunda kargosu içinde fiyatları. Burdan link paylaşmadım doğrumudur yanlışmıdır bilemedim sormak isteyen olursa mail atarsanız link atarım senemcabuk@hotmail.com

Açık parfümler, orijinal parfümlerle mukayese edilmeye maruz kaldıkları için 'burun kıvrılan' taraf oluyor; oysa çok daha uygun fiyatlara bu kokuları edinme imkânı sağladığından, gayet de kullanılabilir ve memnun kalınır.

ucuz oluyor ama kalıcılığı uzun sürmüyor çok harika kokular var lacoste çilek li güzel:) misal

Dün bargelloya girdim.İlk girdiğim dükkanda chloe ve narciso rodriguez sıktırdım.Narcisoyu ilk kokladığımda bu ne dedim hacı misi gibi ama sonradan çok güzel oldu.İkinci bargelloya girdiğimde noa,lady million ve bright cristal sıktırdım.Bence noa'yı tutturamamış bargello sevmedim .Bright cristali sevdim .2-3 saat sonrada lady million güzel koktu.Finalde tabiki chloeye hasta oldum.Alcam alcam ondan alcam.1 alana bi bedavaymış.Chloe bide yanında naciso rodriguez alırım.Ayyyyy chloee çok güzel kokuyo ya.

açık parfümleri sadece ilk defa kullanıcağım parfümlerde tercih ediyorum deneme amaçlı. eğer içime sinerse kokusu orjinalini alıyorum. çünkü orjinaller çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…