"Açık oy gizli tasnifin mucidi Cumhuriyet Halk Partisi"

dogru sag partiler yaptı baş örtü yasagını,baş örtülü kadınların polis zoruyla yerlerde sürütülmesini,meclis kürsüsünden sırf baş örtülü diye haddini bildirilmesi emredilen hatta o vekilin şahsiyetinde tüm baş örtülü kadınlara haddini bildirmeyi emredende sag partilerdi
dsp kadın kolları bu ezilen halka nasıl sahip çıkmıştı o zaman

Hep milleti yok sayanlarla mücadele ettik. O tarihten beri 5 darbe, idamlar, işkenceler, e-muhtıra, 28 şubat, son hainlik 15 temmuz

Dışardakileri hadi anladık ama içerdekilerle uğraşmak çok koyuyor.

ya neyse boşverin inanın sıkıldım bu kendini çook akıllı zanedenlerden dön dolaş aynı şeyler ya belki bi düşünülür dedim halk size neden inanmıyor ama yok alakasız olunuyor o zaman alakasız soru sormak oluyor sol ekol insanları aptal,göbegini kaşıyan adam makarnacı diye yaftalamayı bıraksında bi düşünsün ben nerede hata yaptım diye

Yahu zamanında erdoganin aynı koğuşta yaşadığı adam kendi dedi erdoğan şiir yüzünden girmedi o blöftu diye sen inaniyo musun hala ona
Şimdi senin bu yaptığın dalgacılık mı, sulandırıcılık mı?
Kadın gözüyle siyaset bu mu diyecem ama kafamda karışık sorular

Şimdi senin bu yaptığın dalgacılık mı, sulandırıcılık mı?
Kadın gözüyle siyaset bu mu diyecem ama kafamda karışık sorular
Benimde gozumde siyaset benim görüşüm baştaki ne derse o değil kendi fikrim yani senin gibi e böyle oldu şöyle oldu şiir yüzünden girdi bilmem ne hepsine ınaniyosun biraz araştırma yap her görüp duyduğuna inanma

Bir şiir okuyan lideri hapse atmak neyin nesi?? Hem de ders kitaplarında geçen bir şiir.

Hapisler şiirlerinden, köşe yazılarından ve düşünce özgürlüğü hiçe sayılanlardan geçilmezken bu cümleniz bana aşırı cesurca geldi. Düşünce yüzünden hapse girilmez diyecek bir siciliniz olmadığı için bunu savunacak en son kişilersiniz.

28 Şubat ile ilgili mağduru oynayan muhafazakarlardan da gına geldi. Şeriat şeriat diye bağıracaksın, şeyhleri, şıhlara yemek verecek ne yedüğü belirsiz tarikatları tepene çıkaracak ülkede söz sahibi yapmaya kalkacaksan, Türkiye Cumhuriyetini ve rejimi tehdit eder davranışlarda bulunacak, mitinglerde imalarda bulunacaksın sonra herkes susacak. Kimse darbeyi tasvip etmiyor da darbeye zemin hazırlayanların hiç mi suçu yok?? Hangi demokrat ülkeye gitsen rejimi tehdit eden bir şekilde sorgulanır, cezalanır.

Ayrıca 28 Şubat sürecini muhattabı biz değiliz, askeriye ve Erbakan'dır. Bunun hesabını burada Hayırcılara sormanız ya da anlatmanız çok saçma. Çünkü o zamanda iktidarda değildik ve sürece hiç bir katkımız yok.

Valla her şeyin faturasını CHP'ye, solcuya, Hayır'cıya kesmenizden gına geldi arkadaş. Tarih mi bilmiyorsunuz, mağdur oynamaktan zevk mi alıyorsunuz bilmem ama öğğk yani olur olmaz geçmişin hesabını bize sormanızdan. 1950'den sonrası aynı zihniyetin ürünü, biz hiçbirini sevmedik ve hiçbirinde doğrudan katkımız yok diyoruz ama sırf argüman kasmak için 1950 öncesini bile getiriyorsunuz...

Dini kullanıp da halkın gözünü bürümemek. Tek fark o, sen sağ ile sol arasında başka fark görebiliyor musun?? Bi de hele AKP din din demese doğudaki, Anadolu'daki vatandaşın oyunu alabilir miydi? Hadi bi anlatsana şu ana kadar sağcıları hep başa getiren kuvvetli yön ne???

halk zamanında bu kadar ezilmeseydi yine alamayacaktı o oyu bu yüzden şimdi şikayet edenler dönüp kendine baksın demek istedim bilmem anlata bildimmi

halk zamanında bu kadar ezilmeseydi yine alamayacaktı o oyu bu yüzden şimdi şikayet edenler dönüp kendine baksın demek istedim bilmem anlata bildimmi

Yaww halk ne zaman ezildi Allah aşkına ya? Siz CHP düşmanlığı yapcaksınız diye olur olmaz mağduriyet yaratmayın. İsmet İnönü'nün yaptığı hatalar olabilir ama 2. Dünya savaşına halkı sokmadı ve dışa kapadı ülkeyi. O adamın yaptığı bazı hamleler sayesinde o savaşa girmedik, girseydik şu an TC bile olmayacaktı. Adam fakirlikte elinden geldiğince çiftçiye destek oldu, varlık vergisi ile zenginden alıp çiftçiye verdi. İsmet İnönüyü sevmeyenler zenginlerdir, adam halk için elinden geleni yapmıştır. Menderes'i başa getiren de İsmet İnönü'nün halkçı tutumunu sevmeyen köy ağalarıdır. Köy ağaları anlaşıp Menderes'i başa getirmiş ve o gün bugündür halk ile zenginlerin arası hızla açılmış, liberal ekonomi ile halk giderek ezilmiştir. Şu anda GSMH'nın büyük çoğunluğu zenginin payıdır. Kişi başı GSMH'ya bakarsan o parayı ülkenin %50'si asla alamaz, %10'luk kesimin elindedir aslan payı. Anca %40 alır belki o da.

Halka zulüm bilmem ne. Yaw arkadaş 1950'den sonra halk zevkü sefa mı sürdü??? Çiftçilik, köycülük öldü kim sebep oldu?

İsmet İnönü dindarım, Allah Allah demedi ya o halk o yüzden ilk dindarım diyene oy verdi. Ama dindarım diyen tepesine tepesine daha çok bindi.

Bizim gibi ülkelerde refah seviyesinden önce dindarım diyen gelir. O yüzden de halk Fetullah gibi dindarım diyen her sakallının peşinden koştur koştur gider. 10 tane imam aldatsa bunları, 11. peşine yine koşarlar.

Ya ülke 70 yıldır sağın elinde, zenginiz, refahımız 10 numara 5 yıldız sanki adam 1950 öncesinin hesabını soruyor. Yemin ederim şaka gibi ama gülesim yok..

CHP eski milletvekili Faik Tunay twitterdan yaptığı referandum oyu açıklamasıyla 'Evet' diyeceğini gerekçeleri ile böyle ilan etti.

Son düzenleme:
1950 lerde yaşamıyordum,:) o yüzden bilemiyecegim zaten bahsettigim 50 ler falan degil ayrıca kimseye düşmanlıgım yok kim bu ülkeye hizmet etmişse başımın üzerinde yeri var.ben yaşadıgımı söyledim ben yaşadım çok fazla baskı sırf baş örtülü yaşamak okumak,çalışmak bu ülkeye hizmet etmek istedigim için herkes gibi bende ülkemi çok seviyorum uydurdugum falan yok anlatsam yaşadıklarımı roman olur ...bakmakla görmek arsında fark var ben böyle bakıyorum sizde öyle demekki uzatmaya da hiç niyetim yok herkes kendi çapında haklıdır diyelim..
iyi günler

Lafa gelince de elli yıl önce yaşamadım diyorlar. :)
Güler misin ağlar mısın?
İsmet İnönü'yü sevmeyenler malum.
İsmet Paşa'yı ülkemize verdiği hizmetlerden ötürü rahmetle anıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…