- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 30
Sadece gülücük mü yani ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece gülücük mü yani ?
inanın o kadar işim varki çok şey yazmak isterdim yazamıyorum bakmadanda yapamıyorum:) cımbızlamışsınız orayı biride demiş inönüyü sevmeyen zihin okuyucumusunuz .ben o yazıyı yazarken inönü falan aklımda yoktuSadece gülücük mü yani ?
Yav he he kaç gündür tadilat okul yoktu bugün işine gelmeyince bahaneler bahaneler anladım kib byinanın o kadar işim varki çok şey yazmak isterdim yazamıyorum bakmadanda yapamıyorum:) cımbızlamışsınız orayı biride demiş inönüyü sevmeyen zihin okuyucumusunuz .ben o yazıyı yazarken inönü falan aklımda yoktu
evimde tadilat var,çocuklarım derslerine yardım etmem için sızlanıyor yarın önemli bir toplantım var,eşim şehir dışına gidecek onun eşyaları ütülenecek ama ben burdayım bagımlılık yaptı galibane desem yanlış anlıycaksınız keşke birbirimiz anlamaya çalışsak cımbızlamak yerine ...o yüzden şimdilik boşa ugraşmayım ilerki günlerde işlerimi toparlarsam ugrar yazarım ve o zaman umarım anlşmaya çalıştıgımız bir gün olur
yalan söylemedigime eminim yapmayın ya Allahınızı severseniz şimdide yalancı olduk baksanıza buna bile inanmıyorsunuz ne desem boş artık kelimeler bitti bendeYav he he kaç gündür tadilat okul yoktu bugün işine gelmeyince bahaneler bahaneler anladım kib by
E bak yazabiliyosun ışteyalan söylemedigime eminim yapmayın ya Allahınızı severseniz şimdide yalancı olduk baksanıza buna bile inanmıyorsunuz ne desem boş artık kelimeler bitti bende
Sadece akit mi atv trt sabah gazetesi hepsini arsivlesinler tarihin yalakalari diyeAkit gaztesi arşivlenmeli
İlerde medya basın okuyan öğrencilerr nasıl gazeteci olunmaz diye okutulmalı
Nitekim bu konuda daha iyi bir örneği ne vardı nede varolacak
Tamam ışte belli demissin çoğumuz başörtü takip rahatiz diye ülkemizi daha çok seviyoruz demişsin ayıp valla bişey demiyorumyazdıklarımın hepsi gerçek ve bunu Allah biliyor siz bilmesenizde olur hanım efendi
Birazdan dinsiz derler canim bana genelde oyle inalarda bulunuyorlardaTamam ışte belli demissin çoğumuz başörtü takip rahatiz diye ülkemizi daha çok seviyoruz demişsin ayıp valla bişey demiyorum
ben öyle birşey demedim daha fazla uzatıp cevap vermek zorunda bırakmazsanız sevinirim herkes gibi ülkemi seviyorum dedim herkes bütün vatandaşlar daha neyin davasını uzatıyosunuz geçmiştede seviyodum şimdide seviyorum geçmiştede sizde seviyordunuz yine seviyorsunuz OK. oldumuTamam ışte belli demissin çoğumuz başörtü takip rahatiz diye ülkemizi daha çok seviyoruz demişsin ayıp valla bişey demiyorum
ben öyle birşey demedim daha fazla uzatıp cevap vermek zorunda bırakmazsanız sevinirim herkes gibi ülkemi seviyorum dedim herkes bütün vatandaşlar daha neyin davasını uzatıyosunuz geçmiştede seviyodum şimdide seviyorum geçmiştede sizde seviyordunuz yine seviyorsunuz OK. oldumu
çatacak yermi arıyorsunuz
Böyle demişsin ışte neyse görüşürüzsırf baş örtülü yaşamak okumak,çalışmak bu ülkeye hizmet etmek istedigim için herkes gibi bende ülkemi çok seviyorum uydurdugum falan yok anlatsam yaşadıklarımı roman olur ...
inanın o kadar işim varki çok şey yazmak isterdim yazamıyorum bakmadanda yapamıyorum:) cımbızlamışsınız orayı biride demiş inönüyü sevmeyen zihin okuyucumusunuz .ben o yazıyı yazarken inönü falan aklımda yoktu
evimde tadilat var,çocuklarım derslerine yardım etmem için sızlanıyor yarın önemli bir toplantım var,eşim şehir dışına gidecek onun eşyaları ütülenecek ama ben burdayım bagımlılık yaptı galibane desem yanlış anlıycaksınız keşke birbirimiz anlamaya çalışsak cımbızlamak yerine ...o yüzden şimdilik boşa ugraşmayım ilerki günlerde işlerimi toparlarsam ugrar yazarım ve o zaman umarım anlşmaya çalıştıgımız bir gün olur
Farzedelim o dönem çok kötüydü, baskıcıydı. Peki şu anda ki hayatımız çok mu mükemmel? Veya o dönemi aratmayacak kadar baskıcı mı? Yiğit Bulut un joleyi sürünüp ekrana çıkarak ''Ülke çok güzel. Ekonomi çok güzel'' demesiyle güzel mi oluyor her şey? Onlar hata yaptıysa bugün o hatalar tekrar yapılmak mı zorunda?
Tabiki öyledir:)Montajdır onlar montajdır
Taş olursunTabiki öyledir:)
Tobe tobe carpilcaz tobe de kız megTaş olursun
Soylediklerine degil yaptiklarina bakacaksin. Oyle ise neden milletin sectiklerinin yetkisini kisarak tum yetkiyi kendi ustune toplayacak anayasayi halka kabul ettirmeye calisiyor?"Millet'in üstünde bir güç tanımadım" demesi gücünüze mi gidiyor?
Hapisler şiirlerinden, köşe yazılarından ve düşünce özgürlüğü hiçe sayılanlardan geçilmezken bu cümleniz bana aşırı cesurca geldi. Düşünce yüzünden hapse girilmez diyecek bir siciliniz olmadığı için bunu savunacak en son kişilersiniz.
tek adam diye bağırıyorlar zamanında kendileri asıl tek adamlık yapıyorlardı . Yasama yürütme yargı tek bir kişinin elindeydi. Hatta Mustafa Kemal o donemdeki muhalefet partisi olan Terakkiperver Cumhuriyet Fırkasını bile sırf arkadaşlarıyla anlaşmazlığa düştü diye kapattı , neye hayır dediğini bile bilmeyen zihniyetler ortada dolaşıyor , tarih bilgisi olmayanlar koluna Mustafa Kemalin imzasını yaptırınca siyaseti özümsediğini , tarihi bildiğini zannediyor . # hıyar